Ooo konu tam benim alanım
Şaka biyana,bende kürdüm ama kürtçe bilmiyorum diceğim kadar az.Sevgilimin annesi değil ama babanesi hiç türkçe bilmiyor senin kv gibi.Sanmaki kürtçe bilmediği için seninle konuşmicak,tam tersi sana kürtçe öğretmek için elinden geleni yapıcak.Misal, erkek arkadaşımın kendi anneside dahil olmak üzere bütün yengeleri türk.Amcasının eşleri yani.Ve babane azmetmiş,ordulusundan tut,trabzonlusuna kadar bütün gelinlerine öyle bi kürtçe öğretmişki şaşarsın
Hepsi şakır şakır maşallah.Tabii sıra bana geldi kürtçe bilmeyen tek torun sevgilisi olarak.bak sevgili diyorum,nişanlı sözlü evli değil.SEVGİLİ. Gerçi 4 yıllık ilişkinin ardından herkes sözlüsü diye baktığı için artık gelinden sayılıyorum o yüzden babaneye yapılan her ziyarette milletin içinde ısrarla benimle kürtçe konuşuyor.YAHU BİLMİYORUM.Tamam,nasılsın iyimisin yemek yer misin su ister misin açım tokum o kadar biliyorumda,oturup sohbet edicek kadar bilmiyorum işte.Benim dışımda herkes bülbül gibi kürtçe konuşuyor.NEDEN BEN??? konuşuyoruz konuşuyoruz,ben tıkanınca başliyo axxxxlaaooo diye söylenmeye.Konuştukça mutlu olup,konuşamadıkca deliriyor.Yani benim meselem böyle sürüp gitmiceğinden,artık ona uymaya başladım.Anlamasamda biri tercüme ediyor,biri tercüme edince öğrendinmi diye soruyor.1 2 yıla kalmaz bende ötekiler gibi kürtçe şakıyacağım
Her kaynana zordur ama,ben bi kürt olarak söylüyorum,vallahi kürt kaynana daha zordur.Allah yardımcın olsun tatlım.Önce dili öğrenirsin,sonrası kv gelin ilişkisi zaten.Kaçınılmaz son