kv ile oturmakta kararsız lütfen fikir...

Bu şartlarda evlenmesin.
Şimdiden annemde annem diyen bir insan otursun annesinin dibinde, kimsenin başını yakmasın. Gencecik kadın, hastada değil. Geliri yoksa yardım yapılır illaki ama ev ev üstüne olmaz.
Kayınvalidesi dünyanın en iyi, en tatlı insanı olsa yinede bir yerden sonra batar emin olun.

Ya burdaki mesajları okuyorumda acaba sizinde kimsenin olmasa gidecek yeriniz olmasa evladinizin yanında kalmak zorunda olsanız yine böyle konusurmuydunuz benim annem genç yaşta 23 yaşında dul kaldı hiç bi geliri yokken 3 çocuk büyüttü şimdi yok damat adayı yada gelin adayı istemiyor diye annemizi kenarami atacağız ki annemin hiç bi geliri yok bende evlenmeden önce eşime dedim anneme zamanı gelince bakacağım yanima alacagim diye ve eşimde kabul etti eğer etmeseydi evlenmezdim koca bulunur ama anne bulunmaz heleki bende anne olduktan sonra annemin değerini bir kez daha anladım

Bu analar da Dunden razi milletin kizinin evinin ortasina yerlesmeye. Iyi ki bi ogullari var. Otuzlu yaslarina gelmis haala yanlarinda yasama pesinde..arkadasin evlenince pisman olur.

ee annemde annem diyomuş damat bey annesi ile nikah kıysın 48 yaşında genç bir anne nitekim ama canı istiyorsa da evlensin arkadaşınız gününü görsün evlenmiş olmak için evlenilmezki arkadaş..

bu nasıl bir yorum.yorumunuzu okuyunca ben.

konu sahibi, arkadaşınıza gelince,daha ortada bir şey yok.kendi kendine gelin güvey oluyor derim.belki 48 yaşında ki kayınvalide de geliniyle oturmak istemiyordur.nereden biliyor?
kişiliği gelişmemiş,kendi ayakları üstünde duramayan,ailesine maddi manevi bağımlı adamları, kendinize eş olarak seçerken, gözünüz kara, ama kaynana kayınpeder kötü öyle mi?

sevgili üye bazen sırf yazmak için yazıyorsunuz ileriki sayfaları okuyun sonra bana cıss diyin olur mu

ya sizin gibi gençler hala varsa,bu ülkenin gençlerinden umut kesmemek lazım.bravo size...

sevgili üye bazen sırf yazmak için yazıyorsunuz ileriki sayfaları okuyun sonra bana cıss diyin olur mu
yazmak için mi?siz asıl benim daha önceki konularımda ki,yorumlarıma bir bakın isterseniz.neyse kızım yaşındasınız ,polemiğe girmeyeceğim

Arkadasinizin karari ne yonde merak ettim..
Umarim telkinlerimiz bir ise yaramistir...

yazmak için mi?siz asıl benim daha önceki konularımda ki,yorumlarıma bir bakın isterseniz.neyse kızım yaşındasınız ,polemiğe girmeyeceğim
tabiki saygı duyarım amacım polemik değil size saygı duyarım ilk yorumum sinirle yazdığım sonrasından yazdığıum kelimenin ağırlığında ezildiğim için ileriki yorumlarda düzelttiğim bir durumdur..yorumu yapma amacım belli ama kullandığım kelime yanlıştı zira,iyi günler dilerim

ben de iyi günler dileyeyim,tatlıya bağlansın.kendinize iyi bakın.bebeğiniz de hayırlı olsun.analı,babalı büyüsün.

Bende 32 yasındayım..Kayınvalideyle oturmak mı asla..Hiç evlenmem daha ıyı bu yastan sonra calısırım yer gezerım..Bir evde ıkı kadın olmaz kendı annenız harıc..

O eş, hayat arkadaşı değil annesine bakacak, hizmet edecek birini arıyor '' orda ona iş yaptırıyorlar '' demek göndermem bizim evde sen anneme hizmet edeceksin demek. 2 değil, 5 kez düşünsün evlenmeden önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…