- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
-
- Konu Sahibi frozen12345
ee annemde annem diyomuş damat bey annesi ile nikah kıysın 48 yaşında genç bir anne nitekimama canı istiyorsa da evlensin arkadaşınız gününü görsün evlenmiş olmak için evlenilmezki arkadaş..
sevgili üye bazen sırf yazmak için yazıyorsunuz ileriki sayfaları okuyun sonra bana cıss diyin olur mubu nasıl bir yorum.yorumunuzu okuyunca ben.
konu sahibi, arkadaşınıza gelince,daha ortada bir şey yok.kendi kendine gelin güvey oluyor derim.belki 48 yaşında ki kayınvalide de geliniyle oturmak istemiyordur.nereden biliyor?
kişiliği gelişmemiş,kendi ayakları üstünde duramayan,ailesine maddi manevi bağımlı adamları, kendinize eş olarak seçerken, gözünüz kara, ama kaynana kayınpeder kötü öyle mi?
Ya burdaki mesajları okuyorumda acaba sizinde kimsenin olmasa gidecek yeriniz olmasa evladinizin yanında kalmak zorunda olsanız yine böyle konusurmuydunuz benim annem genç yaşta 23 yaşında dul kaldı hiç bi geliri yokken 3 çocuk büyüttü şimdi yok damat adayı yada gelin adayı istemiyor diye annemizi kenarami atacağız ki annemin hiç bi geliri yok bende evlenmeden önce eşime dedim anneme zamanı gelince bakacağım yanima alacagim diye ve eşimde kabul etti eğer etmeseydi evlenmezdim koca bulunur ama anne bulunmaz heleki bende anne olduktan sonra annemin değerini bir kez daha anladım
yazmak için mi?siz asıl benim daha önceki konularımda ki,yorumlarıma bir bakın isterseniz.neyse kızım yaşındasınız ,polemiğe girmeyeceğimsevgili üye bazen sırf yazmak için yazıyorsunuz ileriki sayfaları okuyun sonra bana cıss diyin olur mu
tabiki saygı duyarım amacım polemik değil size saygı duyarım ilk yorumum sinirle yazdığım sonrasından yazdığıum kelimenin ağırlığında ezildiğim için ileriki yorumlarda düzelttiğim bir durumdur..yorumu yapma amacım belli ama kullandığım kelime yanlıştı zira,iyi günler dilerimyazmak için mi?siz asıl benim daha önceki konularımda ki,yorumlarıma bir bakın isterseniz.neyse kızım yaşındasınız ,polemiğe girmeyeceğim
tabiki saygı duyarım amacım polemik değil size saygı duyarım ilk yorumum sinirle yazdığım sonrasından yazdığıum kelimenin ağırlığında ezildiğim için ileriki yorumlarda düzelttiğim bir durumdur..yorumu yapma amacım belli ama kullandığım kelime yanlıştı zira,iyi günler dilerim