- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
-
- Konu Sahibi frozen12345
Bi köşede otursa da ben bir durmak istemem. Korkuyorum mecbur kalıcam ya da bi an ağzım dilim bağlanıcak diyehayır akıllı uslu yaşlarına uygun otursalar köşede neyse...
kv düşmanı değiliz çok şükür
yalnız kv ler gelin alınca üstüne hürrem gelmiş mahi devran gibi oluyor
birde 1-2 ay içinde bastırdıkları kıskançlıkları gün ışığına çıkıyor
48 yasinda gececik kadin iste yapsin bi zahmet. gelin yapsin ben oturayim derse bu saatte 5 yila tansiyon kalp hersey baslar onda, bide hasta kv bakar arkadasin. pek mantikli degil bu evlilik bence.merhaba,
bu kez arkadaşım için fikir istiyorum sizden. arkadaş 31 yaşında daha önce bi nişandan ayrıldı şuandan onunla evlenmek isteyen biri var ama şahıs annemden ayrılmam birlikte oturalım diyormuş. kv adayı 48 yaşında genç yaşta eşini kaybetmiş. kadının bi geliri yokmuş. damat adayının birde erkek kardeşi var ama damat adayı annemi onlara göndermem anneme iş yaptırırlar diyormuş.
arkadaş kararsız çocukta hoşuna gitmiş. sizce ne yapmalı
Aynen dimi.. 30undan sonra neden cefa çeksin gezer tozar iyice. İnsanı evlilikten soğutuyolar böylelwrini gördükçe bana nası biri denk gelicek diye düşüne düşüne deli oluyorum31 yasindayim bekarim.
Boyle bir topa girmem ben.
(Azcik argo ifade ancak durum bu)
Arkadasinizda vazgecsin bence. Kayinvalide daha genc kendi ayaklari uzerinde durabilir hatta yeniden evlenebilir bile. Niye birlikte duzen kursunlar ki? Illa sorun cikar.
Tüm suç hormonlarımın bi kere:)) haksızda sayılmamda hakkat benzetmem sorunlu olmuş teşbihte hata olmaz derler bide al işte bal gibide oluyomuş:)))kv de den mi şikayetçisiniz siz
söz konusu kv de olunca akıl zembereği boşalıyor evet
geçenlerde eşime anan anan diye konuşuyormuşum eşimde diyor ki nio sanki küfür edeceksin nasıl bir ANAN demek o öyle
bazen bende yapıyorum ananıda al da git diyorum eşime
bana sorarsan bastan bıraksin . bende esimin ailesiyle bir oturuyrm ev ustune ev olmuyr. kavga bile edmyrsun rahat. yasayan bilir yaparim ederim yok yani yapamaz . 1odası olsun kocasiyla bir olsun mutlu olsunmerhaba,
bu kez arkadaşım için fikir istiyorum sizden. arkadaş 31 yaşında daha önce bi nişandan ayrıldı şuandan onunla evlenmek isteyen biri var ama şahıs annemden ayrılmam birlikte oturalım diyormuş. kv adayı 48 yaşında genç yaşta eşini kaybetmiş. kadının bi geliri yokmuş. damat adayının birde erkek kardeşi var ama damat adayı annemi onlara göndermem anneme iş yaptırırlar diyormuş.
kv de den mi şikayetçisiniz siz
söz konusu kv de olunca akıl zembereği boşalıyor evet
geçenlerde eşime anan anan diye konuşuyormuşum eşimde diyor ki nio sanki küfür edeceksin nasıl bir ANAN demek o öyle
bazen bende yapıyorum ananıda al da git diyorum eşime
ben 5 aylık evlıyım esımın annesıyle yasıyorum cok yaşlı ben ona agzımı acmadıgım halde bı suru hakaretler yedım esım hep annesını tuttu kac kez vurdu annesı yuuznden bana benı ezdıler bosanmayı dusunuyorum b bence evlencegı kısı annesıne baktırcak rahat ettırcek bı hızmetcı arıyo SAKIN SAKIN SAKIN HAYATINI KARARTMASIN SAKIN ALLAH DÜŞMANIMA VERMESIN KAYNANAYLA AYNI EVDE OTURMAYI .merhaba,
arkadaşım siteye üye değil ama ziyaretçi olarak konuyu takip ediyo yazılanları okuyorArkadasınıza okuttunuz mu bunları
Boşa yazmayalım
Konu sahibi rica ediyorum sonucu bildir olur mu