kv ile oturmakta kararsız lütfen fikir...

31 yasindayim bekarim.
Boyle bir topa girmem ben.
(Azcik argo ifade ancak durum bu)

Arkadasinizda vazgecsin bence. Kayinvalide daha genc kendi ayaklari uzerinde durabilir hatta yeniden evlenebilir bile. Niye birlikte duzen kursunlar ki? Illa sorun cikar.

Bi köşede otursa da ben bir durmak istemem. Korkuyorum mecbur kalıcam ya da bi an ağzım dilim bağlanıcak diye

Zaten oğlu sinyalini vermişti babama bişey olursa annem bizle durur diye. Annesi de turboydu vallahi gezmeye bayıluyıdu. Elden ayaktan düşmüş olsa insanlık vazifesi dersin de gayet aktif kendi işini görebilir. Gitsin diğer kardeşiyle bir otursun neden benle bir oturcak allah allah yani. Bizimki başımı boş bırakmıycak ya ondan. Üstümde hakimiyet kurmak için..

Neyse daha fena gıybet olmasın

Reactions: nio
48 yasinda gececik kadin iste yapsin bi zahmet. gelin yapsin ben oturayim derse bu saatte 5 yila tansiyon kalp hersey baslar onda, bide hasta kv bakar arkadasin. pek mantikli degil bu evlilik bence.
ayrica kim 31 yasinda onuda anlamadim ama neyse. 48 yasinda kadinin 31 yasinda oglumu var. bayada erken dogurmus gibi

Aynen dimi.. 30undan sonra neden cefa çeksin gezer tozar iyice. İnsanı evlilikten soğutuyolar böylelwrini gördükçe bana nası biri denk gelicek diye düşüne düşüne deli oluyorum

Hor Tüm suç hormonlarımın bi kere:)) haksızda sayılmamda hakkat benzetmem sorunlu olmuş teşbihte hata olmaz derler bide al işte bal gibide oluyomuş:)))

Annemden ayrılamam ne ya.
Annesinin ikinci kocalığını mı yapıyor.
Annesine yakın ev tutsunlar.
Zor olur bir evde kaynana gelin. Arkadaşın haberleri dinlesin biraz olmadı burdaki konuları okusun zaten o adamla evlenmekten vazgeçer

bana sorarsan bastan bıraksin . bende esimin ailesiyle bir oturuyrm ev ustune ev olmuyr. kavga bile edmyrsun rahat. yasayan bilir yaparim ederim yok yani yapamaz . 1odası olsun kocasiyla bir olsun mutlu olsun

Hehehe bende diyorum anan anan senin anan Hay benim anama kurban ol sen diyor eşim

oh damat beye bakın ..öbür kardeşe yollanmaz..iş yaparmış..sizi de hizmetçi olarak mı alacak..kadın genç..iş yapsa ne olur ki..aman derim sakın kabul etmesin..bu ana oğul..arkadaşınızı yer bitirler..

Dünyanın en iyi kayinvalidesi dünyanın en iyi gelini de olsalar yine de problem çıkar. En güzeli uzak durmak derim. Bu konuda yasanmis coook kötü örnek var.

İş yaptırır ne ya? Kadınlarw böyle görevler biçilmesinden benim kadar nefret eden yoktur herhalde evli olduğum ve hamile olduğum halde eşime diyorum bn bhu yemeği. Ve temizliği sevdiğim için yapıyorum görev bildiğimden değil diye o yüzden ne yapsam bana yardım etmek zorunda çünkü ortak bir yaşam.

Amaa iş yapsa ne olur. Oturduüu yerden 48 yaşında kaynanalım mı yapacak. Üstüne beğenmeyip eleştirecek mİ?ö

31 yaş evlenmek için geç bir yaş değil tak zamanı kafasına göre birini bulsun hatta kaynanasından çeken biri olarak anası ölmüş birini bulsun :)))

Kişiden kişiye değişen bir durum bazi Kaynanalarcadi gibi oğlunu paylasamaz.ama bazilarida melek gibi oglu mutlu olsun diye ara duzeltirler hep anne gibidirler. Öyle biriyse şahsen otursun bence.ama tabi ayni evin skntisi olur mesela gece banyo yapican belki esinle yatcan tvvizlicen bunlari kaynana yaninda yapamaz sin. En güzeli altli üstlü oturmak hem ayri kalmaz hem kendi evinde düzenini istediği gibi yapar arkadasin.

ben 5 aylık evlıyım esımın annesıyle yasıyorum cok yaşlı ben ona agzımı acmadıgım halde bı suru hakaretler yedım esım hep annesını tuttu kac kez vurdu annesı yuuznden bana benı ezdıler bosanmayı dusunuyorum b bence evlencegı kısı annesıne baktırcak rahat ettırcek bı hızmetcı arıyo SAKIN SAKIN SAKIN HAYATINI KARARTMASIN SAKIN ALLAH DÜŞMANIMA VERMESIN KAYNANAYLA AYNI EVDE OTURMAYI .

Annemden ayrılamam ???
Anneme iş yaptırırlar ?????????
Arkadaşınız otursun annesinin evinde mis gibi , gidip milletin temizlikçisi olacağına ve bu amaçla eve alındığına göre. Zaten bir süre sonra hoşuna giden herşey gözünden silinecek.

Burada bi suru kv yasayip kafayi tirlatmis bayanlarin konulari var..ac onlari okut arkadasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…