- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- Konu Sahibi frozen12345
Bence başka adaylara bakmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaş bu çocukla bir aydır telde görüşüyolar. birbirlerini tanımak için bu işin olmayacağını nasıl söylesin sizce
Kurulur hanımefendi bu gözler evlendikten sonra oğluyla yatan analarla ilgili çok konu gordu bu topiklerde zira.
Hanımefendi bu nasıl bir benzetme iğnelemek için de olsa öyle bir cümle kurulur mu
Ben de okudum o konuyu ama keşke öyle bir yakıştırma yapmasaydınız..Ku
Kurulur hanımefendi bu gözler evlendikten sonra oğluyla yatan analarla ilgili çok konu gordu bu topiklerde zira.
Kinayede abartı kullandım sanırım affola) gergin ruh halim yorumlarıma yansıdı sanırım bugün.Ben de okudum o konuyu ama keşke öyle bir yakıştırma yapmasaydınız..
Ben de anasına tapan birini gördüm bizzat tanıdım ama çok tuhafsadım yazdığınızı.. Bence size yakışmamış yorumlarınızı az çok biliyorum çünkü..
Hanımefendi bu nasıl bir benzetme iğnelemek için de olsa öyle bir cümle kurulur mu
HamişliktendirKinayede abartı kullandım sanırım affola) gergin ruh halim yorumlarıma yansıdı sanırım bugün.
Bence başka adaylara bakmalı
Sinirleri bozukmuş bi an yazmış belli ki:) insanlık hali farkında olunduktan sonra çok da mühim değil hamilelikten duygu durum değişikliği yaşıyordurgerçekten de rahatsız edici...
Kinayede abartı kullandım sanırım affola) gergin ruh halim yorumlarıma yansıdı sanırım bugün.
Sinirleri bozukmuş bi an yazmış belli ki:) insanlık hali farkında olunduktan sonra çok da mühim değil hamilelikten duygu durum değişikliği yaşıyordur
Damat adayı 29 yaşında arkadaş tan 2 yaş küçükkv ile oturmam desin gayet net
çocuk kaçar bence zaten
kız 31 yaşında kv 48 damat kaç yaşında acaba
kv de den mi şikayetçisiniz siz
söz konusu kv de olunca akıl zembereği boşalıyor evet
geçenlerde eşime anan anan diye konuşuyormuşum eşimde diyor ki nio sanki küfür edeceksin nasıl bir ANAN demek o öyle
bazen bende yapıyorum ananıda al da git diyorum eşime
Evet hatırlıyorum konunuzu :) seri katil Hatice'nin gelini değilmisin sen Âmin canım benim eltim 4 yıl oturdu KV ile hala iyi değil hoş şimdide altlı üstlü oturuyorlar, benim tahammül sınırım yüksek nasıl oluyor bilmiyorum ama herseferinde kızgınlığım geçiyorgeçen günki konumu hatırlarsınız :)
en çok bize soracak biz saksı değiliz..
cidden kv deme 2 gün zar zor tahammül edebiliyorum..
Allahım mecbur bırakmasın kimseyi
hiççç istemiyorum gelmesini
Damat adayı 29 yaşında arkadaş tan 2 yaş küçük
Ben de anlatırkwn hep anası diye bahsederim herkes için ama
Benim de erkek arkadaşım annesine aşırı düşkündü. Çok belliydi yani bdv lik konular açacağım. Annem hiçkimseye bişey demez derdi sürekli ağlıyormuş falan. Yani olası bir anlaşmazlıkta ya da tartışmada kesinlikle haklılığıma inanmazdı yüzde yüz emindim.
Allah kurtardı yani beni bide anasının bi arka sokağından ev almaya kalkışıyodu yani tam kafeslenecektim
heheheheheEvet hatırlıyorum konunuzu :) seri katil Hatice'nin gelini değilmisin sen Âmin canım benim eltim 4 yıl oturdu KV ile hala iyi değil hoş şimdide altlı üstlü oturuyorlar, benim tahammül sınırım yüksek nasıl oluyor bilmiyorum ama herseferinde kızgınlığım geçiyor