kv ile oturmakta kararsız lütfen fikir...

kv ile oturup mutlu olan çok az...
baba evinde hzuurluysa arkadaşınız sakın böyle birşey yamasın
hem kv çok genç yarın göz açtırmaz o kıza
oğlan için sorun yok tabi kız yemek yapar ev işini yapar gece de damadın yanına yatar ohhh ne ala memleket

arkadaş bu çocukla bir aydır telde görüşüyolar. birbirlerini tanımak için bu işin olmayacağını nasıl söylesin sizce

kv ile oturmam desin gayet net

çocuk kaçar bence zaten
kız 31 yaşında kv 48 damat kaç yaşında acaba

Ku
Kurulur hanımefendi bu gözler evlendikten sonra oğluyla yatan analarla ilgili çok konu gordu bu topiklerde zira.
Ben de okudum o konuyu ama keşke öyle bir yakıştırma yapmasaydınız..

Ben de anasına tapan birini gördüm bizzat tanıdım ama çok tuhafsadım yazdığınızı.. Bence size yakışmamış yorumlarınızı az çok biliyorum çünkü..

Ben de okudum o konuyu ama keşke öyle bir yakıştırma yapmasaydınız..

Ben de anasına tapan birini gördüm bizzat tanıdım ama çok tuhafsadım yazdığınızı.. Bence size yakışmamış yorumlarınızı az çok biliyorum çünkü..
Kinayede abartı kullandım sanırım affola:KK66:) gergin ruh halim yorumlarıma yansıdı sanırım bugün.

Bence başka adaylara bakmalı:KK39:

geçen günki konumu hatırlarsınız :)
en çok bize soracak biz saksı değiliz..
cidden kv deme 2 gün zar zor tahammül edebiliyorum..
Allahım mecbur bırakmasın kimseyi
hiççç istemiyorum gelmesini

Kinayede abartı kullandım sanırım affola:KK66:) gergin ruh halim yorumlarıma yansıdı sanırım bugün.

kv de den mi şikayetçisiniz siz
Sinirleri bozukmuş bi an yazmış belli ki:) insanlık hali farkında olunduktan sonra çok da mühim değilHoppa hamilelikten duygu durum değişikliği yaşıyordur :KK30:

söz konusu kv de olunca akıl zembereği boşalıyor evet
geçenlerde eşime anan anan diye konuşuyormuşum eşimde diyor ki nio sanki küfür edeceksin nasıl bir ANAN demek o öyle :KK70:
bazen bende yapıyorum ananıda al da git diyorum eşime :KK70:

kv de den mi şikayetçisiniz siz

söz konusu kv de olunca akıl zembereği boşalıyor evet
geçenlerde eşime anan anan diye konuşuyormuşum eşimde diyor ki nio sanki küfür edeceksin nasıl bir ANAN demek o öyle :KK70:
bazen bende yapıyorum ananıda al da git diyorum eşime :KK70:

Ben de anlatırkwn hep anası diye bahsederim :KK70: herkes için ama :KK70:

Benim de erkek arkadaşım annesine aşırı düşkündü. Çok belliydi yani bdv lik konular açacağım. Annem hiçkimseye bişey demez derdi:KK70: sürekli ağlıyormuş falan. Yani olası bir anlaşmazlıkta ya da tartışmada kesinlikle haklılığıma inanmazdı yüzde yüz emindim.

Allah kurtardı yani beni :KK66: bide anasının bi arka sokağından ev almaya kalkışıyodu yani tam kafeslenecektim:rolleyes:

madem başka bi oğlu daha var anneyle oturmak istemek niye gitsin annesiyle bi başına yaşasın ozmn neden bu annelerde yok oğlum bn izstemem ev ev üstüne olmaz diyemiyo anlamıyorum gencecik kadın yaşlıda değil ki insan yaşlıdır bakıma muhtaçtır bırakılmaz desin En Büyük KK

geçen günki konumu hatırlarsınız :)
en çok bize soracak biz saksı değiliz..
cidden kv deme 2 gün zar zor tahammül edebiliyorum..
Allahım mecbur bırakmasın kimseyi
hiççç istemiyorum gelmesini
Evet hatırlıyorum konunuzu :) seri katil Hatice'nin gelini değilmisin sen:KK57: Âmin canım benim eltim 4 yıl oturdu KV ile hala iyi değil hoş şimdide altlı üstlü oturuyorlar, benim tahammül sınırım yüksek nasıl oluyor bilmiyorum ama herseferinde kızgınlığım geçiyor:KK67:

Ben de anlatırkwn hep anası diye bahsederim :KK70: herkes için ama :KK70:

Benim de erkek arkadaşım annesine aşırı düşkündü. Çok belliydi yani bdv lik konular açacağım. Annem hiçkimseye bişey demez derdi:KK70: sürekli ağlıyormuş falan. Yani olası bir anlaşmazlıkta ya da tartışmada kesinlikle haklılığıma inanmazdı yüzde yüz emindim.

Allah kurtardı yani beni :KK66: bide anasının bi arka sokağından ev almaya kalkışıyodu yani tam kafeslenecektim:rolleyes:

hayır akıllı uslu yaşlarına uygun otursalar köşede neyse...
kv düşmanı değiliz çok şükür
yalnız kv ler gelin alınca üstüne hürrem gelmiş mahi devran gibi oluyor
birde 1-2 ay içinde bastırdıkları kıskançlıkları gün ışığına çıkıyor

Evet hatırlıyorum konunuzu :) seri katil Hatice'nin gelini değilmisin sen:KK57: Âmin canım benim eltim 4 yıl oturdu KV ile hala iyi değil hoş şimdide altlı üstlü oturuyorlar, benim tahammül sınırım yüksek nasıl oluyor bilmiyorum ama herseferinde kızgınlığım geçiyor:KK67:
:KK70: hehehehehe
the hatice

X