- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
-
- Konu Sahibi frozen12345
Basbaya söylesin bir ayda sırılsıklam aşık olmadı ya haydi yallah annenle yaşayacak başka enayi bul desinarkadaş bu çocukla bir aydır telde görüşüyolar. birbirlerini tanımak için bu işin olmayacağını nasıl söylesin sizce
çok kararsız sürekli ne yapacağını bilemiyor ben tam 3 saat konuştum. kendide yapamam diyo ama işte yaşınında etkisiyle belkide evde kalma korkusundan kararsız kalıyor.Oturmaya niyeti varsa hic yorum yapmayalim nasilsa oturduktan sonra konu acar direk kendisi BDV ye...o zmn teselli ederiz...
O daha kötü ya evlenecek 3 4 ay rüya gibi geçecek sonra kaynana gelip eve çöreklenecek ve ömür boyu gitmeyecekdamat adayının dayısının eşi vefat etmiş ilk evlendiğimizde annem 3-4 ay dayımda kalır diyomuş
Kocası ölen oğluna yapışıyo geliri olsun olmasın
Sanki tek başına yaşasa gelinlik kız ya laf söz olur
48 yaşında kadınmış ya zaten kızdan 17 yaş büyük geçmez ömür öle
çok kararsız sürekli ne yapacağını bilemiyor ben tam 3 saat konuştum. kendide yapamam diyo ama işte yaşınında etkisiyle belkide evde kalma korkusundan kararsız kalıyor.
merhaba,
bu kez arkadaşım için fikir istiyorum sizden. arkadaş 31 yaşında daha önce bi nişandan ayrıldı şuandan onunla evlenmek isteyen biri var ama şahıs annemden ayrılmam birlikte oturalım diyormuş. kv adayı 48 yaşında genç yaşta eşini kaybetmiş. kadının bi geliri yokmuş. damat adayının birde erkek kardeşi var ama damat adayı annemi onlara göndermem anneme iş yaptırırlar diyormuş.
arkadaş kararsız çocukta hoşuna gitmiş. sizce ne yapmalı
asla kabul etmesın ana kuzusu adamla evlılık yurumez, herkesın evı barkı ayrı olmalı bence... anayı sevmek saymak ayrı ama kaynana ıle yasamak olmaz , sorun olur.merhaba,
bu kez arkadaşım için fikir istiyorum sizden. arkadaş 31 yaşında daha önce bi nişandan ayrıldı şuandan onunla evlenmek isteyen biri var ama şahıs annemden ayrılmam birlikte oturalım diyormuş. kv adayı 48 yaşında genç yaşta eşini kaybetmiş. kadının bi geliri yokmuş. damat adayının birde erkek kardeşi var ama damat adayı annemi onlara göndermem anneme iş yaptırırlar diyormuş.
arkadaş kararsız çocukta hoşuna gitmiş. sizce ne yapmalı
Seni dinlemiyorsa biz ne desek ztn bos...çok anlattım arkadaşa çünki bende 1,5 yıl birlikte oturdum yaşadıklarımı ben bilirim
Hanımefendi bu nasıl bir benzetmeee annemde annem diyomuş damat bey annesi ile nikah kıysın 48 yaşında genç bir anne nitekimama canı istiyorsa da evlensin arkadaşınız gününü görsün evlenmiş olmak için evlenilmezki arkadaş..