kv ile oturmakta kararsız lütfen fikir...

Oturmaya niyeti varsa hic yorum yapmayalim nasilsa oturduktan sonra konu acar direk kendisi BDV ye...o zmn teselli ederiz...
çok kararsız sürekli ne yapacağını bilemiyor ben tam 3 saat konuştum. kendide yapamam diyo ama işte yaşınında etkisiyle belkide evde kalma korkusundan kararsız kalıyor.

adamın evlenmekteki amacı gelin alıp annesine iş yaptırmamak gencecik kadına. bu kayınvalideler oğullarının tepesinden niye ayrılmaz anlamıyorum açıkçası biraz rahat bıraksınlar gençleri

damat adayının dayısının eşi vefat etmiş ilk evlendiğimizde annem 3-4 ay dayımda kalır diyomuş

damat adayının dayısının eşi vefat etmiş ilk evlendiğimizde annem 3-4 ay dayımda kalır diyomuş
O daha kötü ya evlenecek 3 4 ay rüya gibi geçecek sonra kaynana gelip eve çöreklenecek ve ömür boyu gitmeyecek
O ne öle teselli verir gibi annem evlenince ilk bilmem kaç ay gidecek demek hep ten gitsin madem

Kocası ölen oğluna yapışıyo geliri olsun olmasın
Sanki tek başına yaşasa gelinlik kız ya laf söz olur
48 yaşında kadınmış ya zaten kızdan 17 yaş büyük geçmez ömür öle

Bi an o kadinin yerine koydum kendimi onada yazik yaa gencecik esini kaybetmis ogullarina tutunmak zorunda geliride yokmus sartlar onlarin yaninda kalmaya zorluyor.bence tek yasamaktansa evlenecek oglanla tatli bi sekilde konusup arada diger oglanda aradada bizde kalsa diye anlasilmali.ana bu yaaa baska biseye benzermi hic? Yarin bigun hepimz kayinvalide olucagiz ins.hersey sirayla.o kiz baktiki olmuyor o zaman eger haketicek biriyse biraksinlar tek yasasin

Çok klasik olacak ama arkadaşım da tam bu şartlarda evlendi tek fark yaşı 22 idi. Biz çok söyledik dinlemedi sonra ne oldu ayrılmak istedi daha bir yıl olmadan bu kez de hamile olduğunu öğrendi ayrılamadı da öyle kavga kıyamet yaşıyorlar şimdi. Yani kıssadan hisse arkasına bile bakmadan kaçsın. Burda kv gelecek diye bile dertlenen konu açan arkadaşlarımız varken aynı evde yaşamayı düşünmek bile bile başını yakmak olur.

çok kararsız sürekli ne yapacağını bilemiyor ben tam 3 saat konuştum. kendide yapamam diyo ama işte yaşınında etkisiyle belkide evde kalma korkusundan kararsız kalıyor.

Eger kendine guvenmiyorsa kayinvaldeyle yasama konusunda olmaz bence bu is.nasibinde varsa evlenir baska biriyle ne desek bos aslinda nasip isi bunlar.kayinvalde adayi nasil biri acep???

durumlar iyiyse ev açsınlar annesine..
öteki gelin gelinde arkadaşınız değil mi ?
kardeşler ödesin kirasını, getirtsinler temizlikçisini vs vs
niye tek taraflı beklentiye giriliyor ki ?
asla kabul etmesin..
adam evlenmek istiyosa zaten bulur bir hal çaresini..

onlar annesine iş yaptırır kız annesine hizmetçilik eder öyle mi

Şu evde kalma lafına da bir uyuz oluyorum ki sorma. Sanki kadınlar evlilikle topluma kendini kabul ettiriyor. Yeni evli de olsa eski de olsa ev ev üstünde olmaz. Yeri geliyor insan kendi annesinin babasının yanında rahat hareket edemiyor.

onlar annesine iş yaptırırda kız arkadaşınız oğlanın annesine mi çalışır..arkadaşınıza sorun evlenip yuva mı kuracak 48 yaşındaki bir kadına ömür boyu hizmetçilik etmeye mi gidecek...karın tokluğuna kölelik gibi fantazileri varsa buyrun nikah dairesi az ötesinde..

çok anlattım arkadaşa çünki bende 1,5 yıl birlikte oturdum yaşadıklarımı ben bilirim

asla kabul etmesın ana kuzusu adamla evlılık yurumez, herkesın evı barkı ayrı olmalı bence... anayı sevmek saymak ayrı ama kaynana ıle yasamak olmaz , sorun olur.

ee annemde annem diyomuş damat bey annesi ile nikah kıysın 48 yaşında genç bir anne nitekim ama canı istiyorsa da evlensin arkadaşınız gününü görsün evlenmiş olmak için evlenilmezki arkadaş..
Hanımefendi bu nasıl bir benzetme iğnelemek için de olsa öyle bir cümle kurulur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…