Kv ile ilginç bir çeyiz alışverişi

Sorunlutip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
26
11
28
Kızlar selam. Düğun için iç çamaşiri falan almak istedi kaynanam her neyse alısverişe gittik . Bi mağaza girdik ben begeniyorum bizimle ilgilenen bir de kadın vardı. Beğendim şeyleri sepete koyuyoruz falan. Şortlu gecelik beğendim her neyse sepete koyduk benimle ilgilenen kizla kilotlarin oldugu reyona gittik . Kaynanam ortada yok 2 dk sonra geldi elinde benim beğendigim geceliğin aynısı vardı. Bizimle ilgilenen kadin hanfedi geceligi zaten sepete koyduk neden aynisini getirdiniz dedi. Meğersem kaynanam kendisine almiş . Kız diyor ki bu gecelik size olmaz bedeni uygun degil neymiş olurmus benim aldigim bedenu aldi bide şok oldu kız bile şaşirdi rezil olmuş gibi hissettim. Her neyse gecelikden sonrada benim aldiğim kilotlarin farkli rengini aldi. Şaşırdim kaldim. Bi de nişanlima geceliği gösterip aynisıni banada aldığini söyledi. Ben şimdi onlari nasil giyiyim görünce sinirim tekrar bozuluyor.

Aklıma ben saçımı boyattigimin hemen ertesi günü apar topar kuaföre gidip ayni renge boyatmaya çalışıp rengi tutturamayan kv geldi . O da rengini bedenini alsa da tutturamayacagi bir çok şey var dert etmeyin

Neden diye soruyorum kendime ama cevap bulamiyorum kendi zevkleri yokmu da bizim yaptiğimız şeyleri yapiyorlar

Neden diye soruyorum kendime ama cevap bulamiyorum kendi zevkleri yokmu da bizim yaptiğimız şeyleri yapiyorlar
Var tabiki ama onların asıl sorunu kendilerini beğenmiyorlar bence ben çok çektim hâlâ da kıskançlığı yüzünden uğraşır durur defalarca konu açtım topa tutuldum hatta ama kendime de geldim bence isterse gelinlik de alsın giysin hiç bir zaman siz olamicak keyfini sürün

Hayır madem zevkin yok gelinden fikir almak istiyorsun ertesi gün kendin git al bari
Bence kıskançlık.baya büyük bir kıskançlık var içinde.
Ben açıkçası beğendigim herşeyi bırakır almazdım.ben kendi alisverisimi kendim yaparım anne iyi günler der çıkarım.

Normalde zevklerimiz çok farkli o kadar zıt ki onun sevdigi renkler benim sevdiğim renkler giyim tarzi falan çok zıtız pullu taşli süslü şeyler sever. Bende sade şık şeyler severim . Ama ayni bana benziyorsun diyor zevk konusunda . Şaşirip kaliyorum nasil benziyoruz ya diyorum içimden

Ayıp olmasinda diye yapmadim öyle bir şey ama kendi kendimi yedim. Hayir bi de cidden ona olmucak bir sey yani orda farkli şeyler varken niye benim beğendigım

Ayıp olmasinda diye yapmadim öyle bir şey ama kendi kendimi yedim. Hayir bi de cidden ona olmucak bir sey yani orda farkli şeyler varken niye benim beğendigım
Yani canım ayibina falan bakmam ben.bedeni bile olmayan geceliği almasindaki maksat ne.o ayıp olmasın diye almayacakti.
Benim eski gorumcemin vardı böyle halleri.ben baş edemedim.ikiz gibi giyinmek nedir ya birde benden izinsiz eşyalarımı aldigi da oldu.o yüzden taviz vermeseydin keşke biraksaydin hepsini.
Hayır o geceliği ne yapacak.bedeni olmaz demişler zaten.
Hayır bide jartiyer falan alsan ne yapacaktı

Jartiyer alip bir çocuk daha yapardi artik bu şekilde yaparak kendi kaybetti aslında seviyordum iyi bir insan ama biraz soğuttu kendinden daha düğun olmadan. Allahtan görümcem yok ikizler bile aynı giyinmiyor artik aynı şeyleri alıp kendilerine daha çok yakistigini düşünuyorlar heralde

Bide oğluna geceliği gösterip sana da aldığını mi söyledi
Bu kadın abartmış.sonucta gelin değil ki heves edip göstersin
Nişanlın da ya anne çok güzelmiş güle güle kullan deseydi tam olurdu
Böyle saçmalık olamaz bence.
Ayrıca çok sessiz kalmışsın kusura bakma ben yapamazdim

Keşke onun bu hareketinden sonra vücut çorabı ya da aşırı erotik bi kostüm falan baksaydınız ve 2 tane alsaydınız.. Yanınızda size yardımcı olan kıza da bu benim bu da kayınvalidemin deseydiniz

Bazen insan sessiz kalabiliyormuş normalde tepki verecegim bir durumdur aslında

ay bu gene iyi. Biz de kv ile gecelik alacaktık işte çıktım çarşıda buluşacaktık. bir baktım yanında hiç ayırmadığı eltisiyle gelmiş. Ne alaka dedim içimden . Neyse dolaşıyoruz ben beğendim gecelik çok pahalı dedi almadı. Sadece 1 dükkana girmiştik daha. Tamam çıkalım dedim çıktık dükkandan. Eltisinin kızının düğünü de bizimkinden 1 ay önce falandı. ana bi baktım bunlar kayınvalide elbisesi satan dükkanlara giriyor ben de peşlerinde. Eltisine elbise baktık aldık. Acıktık dediler yemek söyledim bide bunlara. Yedik kalktık e hadi gidelim dediler. Çıktık çarşıdan. O kadar sinilenmiş o kadar değersiz hissetmiştim ki eşim de mesaj atıyor bakmıyormusunuz falan dedim evet bakyıoruz yengene elbise bakıyoruz dedim çıldırmak üzereyim dedim beni o sakinleştirdi. Kaynanamla ilk ve son alışverişimdir. Birdaha beni hiçbir güç götüremez onunla dışarı alışverişe vs. dedim o gün. O gün bugündür de gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…