- 27 Haziran 2021
- 26
- 11
- 28
-
- Konu Sahibi Sorunlutip
Aklıma ben saçımı boyattigimin hemen ertesi günü apar topar kuaföre gidip ayni renge boyatmaya çalışıp rengi tutturamayan kv geldi . O da rengini bedenini alsa da tutturamayacagi bir çok şey var dert etmeyin
Var tabiki ama onların asıl sorunu kendilerini beğenmiyorlar bence ben çok çektim hâlâ da kıskançlığı yüzünden uğraşır durur defalarca konu açtım topa tutuldum hatta ama kendime de geldim bence isterse gelinlik de alsın giysin hiç bir zaman siz olamicak keyfini sürünNeden diye soruyorum kendime ama cevap bulamiyorum kendi zevkleri yokmu da bizim yaptiğimız şeyleri yapiyorlar
Var tabiki ama onların asıl sorunu kendilerini beğenmiyorlar bence ben çok çektim hâlâ da kıskançlığı yüzünden uğraşır durur defalarca konu açtım topa tutuldum hatta ama kendime de geldim bence isterse gelinlik de alsın giysin hiç bir zaman siz olamicak keyfini sürün
Ayıp olmasinda diye yapmadim öyle bir şey ama kendi kendimi yedim. Hayir bi de cidden ona olmucak bir sey yani orda farkli şeyler varken niye benim beğendigımHayır madem zevkin yok gelinden fikir almak istiyorsun ertesi gün kendin git al bari
Bence kıskançlık.baya büyük bir kıskançlık var içinde.
Ben açıkçası beğendigim herşeyi bırakır almazdım.ben kendi alisverisimi kendim yaparım anne iyi günler der çıkarım.
Yani canım ayibina falan bakmam ben.bedeni bile olmayan geceliği almasindaki maksat ne.o ayıp olmasın diye almayacakti.Ayıp olmasinda diye yapmadim öyle bir şey ama kendi kendimi yedim. Hayir bi de cidden ona olmucak bir sey yani orda farkli şeyler varken niye benim beğendigım
Jartiyer alip bir çocuk daha yapardi artikYani canım ayibina falan bakmam ben.bedeni bile olmayan geceliği almasindaki maksat ne.o ayıp olmasın diye almayacakti.
Benim eski gorumcemin vardı böyle halleri.ben baş edemedim.ikiz gibi giyinmek nedir ya birde benden izinsiz eşyalarımı aldigi da oldu.o yüzden taviz vermeseydin keşke biraksaydin hepsini.
Hayır o geceliği ne yapacak.bedeni olmaz demişler zaten.
Hayır bide jartiyer falan alsan ne yapacaktı
Bide oğluna geceliği gösterip sana da aldığını mi söylediJartiyer alip bir çocuk daha yapardi artikbu şekilde yaparak kendi kaybetti aslında seviyordum iyi bir insan ama biraz soğuttu kendinden daha düğun olmadan. Allahtan görümcem yok ikizler bile aynı giyinmiyor artik aynı şeyleri alıp kendilerine daha çok yakistigini düşünuyorlar heralde
Bazen insan sessiz kalabiliyormuş normalde tepki verecegim bir durumdur aslındaBide oğluna geceliği gösterip sana da aldığını mi söyledi
Bu kadın abartmış.sonucta gelin değil ki heves edip göstersin
Nişanlın da ya anne çok güzelmiş güle güle kullan deseydi tam olurdu
Böyle saçmalık olamaz bence.
Ayrıca çok sessiz kalmışsın kusura bakma ben yapamazdim
Bir tane daha çocuk yapmasindan korktumKeşke onun bu hareketinden sonra vücut çorabı ya da aşırı erotik bi kostüm falan baksaydınız ve 2 tane alsaydınız.. Yanınızda size yardımcı olan kıza da bu benim bu da kayınvalidemin deseydiniz