Kv ile baş etmeye çalışmak...

Eger huzursuzluk cikarirsa ne olacagini biliyor o da bir gelisme. Ama sakin ha sakin tekrar samimi olmaya kalkma. Bu tavri mesafe koydugun icin. Eskisi gibi olursan o da eskisi gibi olur. Benim kayinvalidem de benden ozur dilemisti affettim. Ama asla eskisi gibi olmadim da yine de affettigime cok pisman oldum.

Allah yardımcın olsun. Baş etmek kolay bir süreç değil burada eşinin desteğide çok önemli.. Çokta yeni evlisiniz tavırlarını şimdiden koymalısın yoksa işin içinden çıkılmaz bir hal alır.. Sen güler yüzlü olup alttan aldığın, samimi olduğun sürece; kv kendini daha bir başarılı hissedecek daha çok yüklenecektir.. Eşinde senden yanaysa derdini ona açmalısın, araya sınır koymak istediğini yada durum göre hiç görüşmek istemediğini, size hiçbir konuda karışmamaları gerektiğini eşine söyle ki oda ailesini keskin bir dille uyarsın.Sizin kendinize ait bir eviniz var o evin kurallarını, ihtiyaçlarınıda siz belirlemelisiniz bunungibi şeyleri eşine tatlı tatlı anlat.... sen sakın son raddeye gelmediği sürece ailesiyle bu konularda muhatap olma,bırak eşin halletsin. bir an öncede konuşsun....
Bende evliliğimin ilk zamanları böyle tatsız şeyler yaşamıştım. Ailesiyle görüşmelerimi azaltmıştım, sık arayıp sormazdım...Eşimlede bu konuda tartışmalara başladığımız anda,, ailesinin yaptıklarını anlattım kırgınlıklarımı fln sonrasında..Eşim allahtan benim yanımda oldu, uyardı ailesini.. Düzene girer üzülme...

Arada ki soğukluk kapanmadan hemen eşyaları geri gönder ve onu bir daha duyma

köylü gibi derken neyi kastetmiş. gerizekalı kadın. Kurban olsn köylülere.

Merhaba arkadaşlarrr aaahhh ah doğum yaptım ipek adında bi melek doğurdum ama doğumda plasentamdaki suyu içince akciğerleri de henüz gelişmediği için ıslak akciger sendromuna yakalandı doğum yaptığım hastanenin yenidoğan yoğun bakımında kaldı üç gece bebeğim ben bebeğimi kucağıma alamadan doya doya kokusunu içime çekemeden öyle acı günler yaşadım ki sevgili arkadaşlar bide bunun üzerine doğum odama kayınvalidem bütün akrabalarını doluşturdu süt sağmaya çalışıyorum herkes bakıyor gidin de diyemedim en sonunda bana gelenler geldi psikolojik bir atak geçirdim çok ciddi hepsini kovdum kayınvalidemi dövmekten beter ettim hem evladımın acısıyla hem canımın acısıyla(sezeryan sonrası kesi ağrısı) eşim de beni bıraktı ailesiyle hastaneyi terk etti yapayalnız doğum odamda kalıverdim...üst katta yoğun bakımda bebeğim. 3 gün hastanede bebeğimin yanında kaldım küveze girdim süt sağıp verdim sonra eve geçtim kendi annem babam yanımdaydı eşim yoktu...kendimi öyle değersiz hissettim ki anlatamam sanki bir mal gibi. Üstüne üstlük hamileyken çok gezmişim bebeğimin doğumda su içmesinin faturasını bana kestiler suçladılar. Sonra üzerine bir gece bebeğimin küvezdeki hastaneden telefon saat gecenin 3 ü ""ipek bebeğin akciğer zarı yırtıldı kaybediyoruz sabahı beklerseniz kaybedebiliriz üniversitenin tıp fakültesi kabul etmiyor nakil gerekli"" o saatte aramadığım insan kalmadı öyle bir ülkeyiz ki illa araya birilerini sokmamaız gerekiyor Allah razı olsun kızım nakil oldu 20 günde orda yoğun bakımda kaldı sonra hiç bir maraz kalmadan Allahıma şükürler olsun kızım evine döndü ama ben onu kaybetme korkusuyla lohusa psikozu geçirdim. O yoğun bakımdayken beni de Akıl hastanesine yatırdılar yani uzun lafın özü her insanın hayatında ben bittim dediği zamanlar var işte 2015 yılı temmuz ayı da benim için hem bir mucize hem de kıyamet gibiydi

peki şimdi eşinle nasılsın nasıl düzelttiniz ? seni bırakıp giden adam adam değildir o durumda!

Ah canım benimm öyle üzüldüm ki yaşadıklarına.. şimdi kızın nasıl eşin nasıl kayınvaliden olacak o luzumsuz nasıl

Ay Allahım ya valla böyle insanların kanını icsem içim soğumaz çok geçmiş olsun çok zor günler umarım boşanmış ve kurtulmussunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…