Allah yardımcın olsun. Baş etmek kolay bir süreç değil burada eşinin desteğide çok önemli.. Çokta yeni evlisiniz tavırlarını şimdiden koymalısın yoksa işin içinden çıkılmaz bir hal alır.. Sen güler yüzlü olup alttan aldığın, samimi olduğun sürece; kv kendini daha bir başarılı hissedecek daha çok yüklenecektir.. Eşinde senden yanaysa derdini ona açmalısın, araya sınır koymak istediğini yada durum göre hiç görüşmek istemediğini, size hiçbir konuda karışmamaları gerektiğini eşine söyle ki oda ailesini keskin bir dille uyarsın.Sizin kendinize ait bir eviniz var o evin kurallarını, ihtiyaçlarınıda siz belirlemelisiniz bunungibi şeyleri eşine tatlı tatlı anlat.... sen sakın son raddeye gelmediği sürece ailesiyle bu konularda muhatap olma,bırak eşin halletsin. bir an öncede konuşsun....
Bende evliliğimin ilk zamanları böyle tatsız şeyler yaşamıştım. Ailesiyle görüşmelerimi azaltmıştım, sık arayıp sormazdım...Eşimlede bu konuda tartışmalara başladığımız anda,, ailesinin yaptıklarını anlattım kırgınlıklarımı fln sonrasında..Eşim allahtan benim yanımda oldu, uyardı ailesini.. Düzene girer üzülme...