Kv ile baş etmeye çalışmak...

Merhaba sevgili Kk üyeleri;
Şimdi size anlatacaklarımı belki de yüzyüze dostlarıma bile bu kadar rahat bir şekilde anlatmaya çekiniyorum ama eğer sizlerden destek almazsam ben artık gerçekten deli olacağım.Şimdiii...gelelim benim mevzuuya.Ben eşimle tanıştığımda herkes beni annesi konusunda uyarmıştı işte şöyle oğluna düşkün üzerine titriyor sizin ilişkiniz konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz vs.. ama ben hiç aldırış etmeden ilişkime devam ettim çünkü eşime gerçekten aşık ve bağlıyım.Annesi ne kadar sıkıntılı olabilirdi ki benim aşkımın karşısında? 2 senelik flörtümüzde ve nişanlılık evremizde gerçekten çok zorlandık eşim ailesine rest cekip evi dahi terketti ama şimdiki halim kadar hiç güçsüz olmadım.Şimdiye dönelim tabi ara ara geçmişten ufak kesitler de bildirmeyeceğim değil.33 haftalık hamileyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve o doğduktan sonra aileye 29 yıldır bebek girmemis.Yani anlayacağınız aile bir bebeğe hasret vaziyette.Bunu cok iyi anlıyor ve hak veriyorum.Biz evleneli 9 ay oldu ve ben 8 aylık hamileyim.Evlilik sürecimiz o kadar sancılıydı ki sözümüzde ikram ettiğim kahveyi içmedi nişan merasimimizde bütün akrabalarımın içerisinde ağlama krizlerine girip salonu kosarak terk etti bana ve aileme hakaretamiz davranıslarda bulundu ve dahası...yakıştıramadı oğluna ve hep kıskandı.Ama biz o kadar büyük bir aşkla bağlıydık ki birbirimize tüm zorlukları yenerek evlendik.Bu sefer isler tersine döndü bu sefer o beni ve ailemi kaale almayan kayınvalidem bizimle aşırı ilgilenmeye ilgisiyle yıldırmaya başladı.Hamile olduğumu esimle ilk haber verdiğimizde sevinmek bir yana "ne yapmayı düsünüyorsun bence kürtajı düsün beraber gidelim halledelim" dedi ben buna kesinlikle karşı çıktım ne kadar erken olursa olsun eşim de bende bebeğimizi istedik..sonra o kürtaj ol diyen kv bebeğimin zıbınından tutun sepetine bebej arabasına bana sormadan gidip almaya basladı bana bi defa bile sormak yok evet guzel alıyor kaliteli hos seyler ama ben anneyim ve benim gorüsüm alınmıyor..her neyse cok uzatmadan iki gün once esimle bebegimizin odasina avize ve abajur aldık üzerinde pembe cicekleri olan ve bunu duyunca bana telefonda "nasıl bana sormadan alirsın o cok igrenc köylü gibi pembe cicekli almıssin degistirin onu" dedi ve ben artik dayanamadım ve kendisini uyardım.Eşimde uslubundan dolayı uyardi bu sefer beni aradı bağirarak "bitti artık karısmıyorum herseyin en iyisi olsun diye ugrastım köylü gibi yap iste diye bağirdı ben terbiyemi bozmadan yaptiklariniz icin cok tesekkurler anne iyi gunler dedim ve telefonu kapattım.Kapatırken aldıklarımida geri getirin dedigini duydum...bi saat sonra hirsini alamadı esimi aradı sen adammisin erkekmisin beni 9 aydir evinizin kapisindan iceri aldirmiyosun falan demis.kiskirtmis.Oysa ki evlendik evleneli her firsatta cagirdim kayinbabam geldi kendisi de geldi hatta arkadaslarini da cagirdi.Simdi arkadaslar ben bu kadinla nasil bas edicem??? Lutfen bana yardım edin...8 aylik hamileyim kendi derdime mi yanayım bu kadinla mi ugrasayim nasil davranayım?

boşver eşin yanında ya kıskançlıktan çatlasın kendine zarar.

Bazı erkek anneleri oğulları evlenince kendilerini kraliçe sanıyorlar kimseyi beğenmiyorlar gelinlerine hizmetçi muamelesi yapıyorlar. Kimsenin kimseyi ezme hakkı yok. Biz evlatlarımızın sahibi değiliz sadece Allah ın emanetçileriyiz.
Senin kayınvalideni çok şımartmışlar şimdi de önüne geçemiyorlar olan sana oluyor. Eşini de çok frenleme sonuçta annesi herkesten iyi bilir huyunu şimdi sen eşini susturdukça ileride sen konuş desen bile konuşmaz ne yapayım annem küseyim mi der.

herkezin zevki ayrıdır.kaldı ki çocuk sizin sanane be kadın ister çiçekli alırım ister böcekli hiç takmayın bildiğinizi okuyun......:KK47:

Çok haklısın.Bundan sonra onunla kavga bile edecek kadar samimiyetim olmayacağı için hiç muattap dahi almayacağım.Aksine o benimle iyi geçinmek için çabalayacak torununu görmek için..
en başından diyeceğiniz çok meraklıysan doğur bi tane napacaksan ona yap..doğacak çocuğun annesi benim ben doğuruyorum sana ne ..
ay illet insanlar çıldırtıyor beni

boşver küs durun daha iyi hiç olmazsa kafan rahat olur doğurunca mecbur gelecek kendiliğinden barışacaksınız. bir kez daha eşyalarımı getirin derse eşin götürüp koysun kapısına

Kadın hasta belli! Bence telefonlarınıda açma, hatta hıc muhatap olma eşyalarını gerı yolla hem kendısınden ,hem cenesınden kurtul.

aynen hasta.bir çocuk gibi.o yaşlarda halletmesi gereken şeyleri bu yaşına kadar halledememiş hastalık olarak kalmış.hiç uğraşılmaz

Ah sormayın dominant ki hem de ne..Ve delilikte sınır tanımıyor onun için herkes aman o sinirlenmesin etmesin diye herkes küçük şımarık kız çocuğu muamelesi yapıyor sesini çıkartamıyor.Eşim yıllarca çekmiş şimdi çocuğum da ondan nasibini almaması için uğraşıyorum.Doğmadan bu müdahaleleri olan birisi doğduktan sonra kim bilir neler yapar ama dimi?Neyse ki en son olaydan sonra artık beni aramaya cesareti yok..Bugüne kadar dediklerini yapmadım ama saygısızlık etmeyip itiraz da etmemiştim artık patlayıp hamilelik psikolojisiyle birlikte dayanamadım.Umarım aramaz da..

böyle bir kadın yüzünden burada bir arkadaş çok sevdiği nişanlısından ayrılmıştı.ne üzülmüştüm.dikkat edin yüz vermeyin

Eşim en son bu olaydan sonra kendisiyle güzellikle görüşmeye gitti onada özellikle tembihledim saygısızlık etmemesi için..Ama eşimin dediği pis pis gülerek kabul etmiş "evet dedim aynen öyle dedim yine olsa yine derim ne var işte köylü gibi almış" demiş anlayacağınız benimki baya zor bir vaka arkadaşlar..
Elinizde kapı gibi kanıt var. Kayınvalidenizin size olan tavırları ile ilgili. Bence siz eşinizle konuşun. Annenle görüşmek istemiyorum bana olan tavırlarını biliyorsun. Bayramdan bayrama görüşelim. Çocuğu görmek istediği zaman götür ama ben gelmeyeyim. Psikolojime iyi gelmiyor deyin. Böylelikle sizin ev düzeninize de karışamaz.

sahsen ben kayınvalıdemın telefonunu hıc acmıyorum
esıme soruyomus esımde uyuypr yorgun dusta wc de falan dıyormus
artık benı aramıyor yanı kurtuldum
evıme cat kapı gelırdı veya esımı arayıp musaıtsen gelcem derdı sankı evın hanımı esım
esım ıs yerınden benı arar musaıtsen annem gelcek dıye :KK70:
kayınvalıdem ayynıııı senınkı gıbı hııııııııııccc farkı yok tek farkı ustune benım bıde eltım var

sen en ıyısı kayınvalıdene mesafe koy
her aradıgında acma
eger sana derse aldıklarımı verın dıye ozaman ver
ogluna soylemesıne takılma duygu somurusu yapıyo ogluna
cok cıddıye alma
kafanı takma
bebısın yuvan esın sen herseyden onemlısın
allah nasılsa bıgun cezasını verır müsterıh ol :)

Elinizde kapı gibi kanıt var. Kayınvalidenizin size olan tavırları ile ilgili. Bence siz eşinizle konuşun. Annenle görüşmek istemiyorum bana olan tavırlarını biliyorsun. Bayramdan bayrama görüşelim. Çocuğu görmek istediği zaman götür ama ben gelmeyeyim. Psikolojime iyi gelmiyor deyin. Böylelikle sizin ev düzeninize de karışamaz.

Bugüne kadar hep söyledim bunu eşime zaten ama her defasında o bana ya iste askım manyak bu bosver ugrasmayalim sununla geliver bes dakika gozukuver buyukluk sende kalsin dedi hep onun hatrina gittim ama bu sefer esimde gorusmek istemememe birsey diyemedi sen bilirsin dedi..herkes farkinda da iste herkes deliyle ugrasmayalım modunda. Zaten artik aramaya cesareti bile yok :)

sahsen ben kayınvalıdemın telefonunu hıc acmıyorum
esıme soruyomus esımde uyuypr yorgun dusta wc de falan dıyormus
artık benı aramıyor yanı kurtuldum
evıme cat kapı gelırdı veya esımı arayıp musaıtsen gelcem derdı sankı evın hanımı esım
esım ıs yerınden benı arar musaıtsen annem gelcek dıye :KK70:
kayınvalıdem ayynıııı senınkı gıbı hııııııııııccc farkı yok tek farkı ustune benım bıde eltım var

sen en ıyısı kayınvalıdene mesafe koy
her aradıgında acma
eger sana derse aldıklarımı verın dıye ozaman ver
ogluna soylemesıne takılma duygu somurusu yapıyo ogluna
cok cıddıye alma
kafanı takma
bebısın yuvan esın sen herseyden onemlısın
allah nasılsa bıgun cezasını verır müsterıh ol :)
Benimkinde eve gelme adeti yok ama esimi evlenmeden once de gunde 40 kez ararmis su anda benden cekinip 5e 6 ya dusurmus vaziyette ama sanki oglu degilde esi gibi davraniyo bunda biraz da kayinpederimin onu pek sallamamasi onunla ilgilenmemesi de geliyor ama benim esime sariyor iste durum bu olunca da. Olaydan beri esimi de aramiyor.Esime dedim sen git gorus ararsa falan ama beni o evin kapisindan iceri girmeye zorlama..artik seni dusunerek de giremem dedim. Bu arada benim esim tek cocuk ve eltim gorumcem olmamasina ragmen teyzesi ananesi ve annesi ucu yetiyorlar.Karsilarindaki herkese potansiyel koylu muamelesi yapip boyle bi kucumsemeler.Evlendik evleneli benim ailemi ne sormustur ne bir kere aramistir
Kadına gore kendisi ve cevresi ust tabaka ben ve ailem alt..tuhaf bi insan vallahi ben cok doluymusum meger :) sizlere yazdikca hem rahatliyorum hem huzur buluyorum :)

Benimkinde eve gelme adeti yok ama esimi evlenmeden once de gunde 40 kez ararmis su anda benden cekinip 5e 6 ya dusurmus vaziyette ama sanki oglu degilde esi gibi davraniyo bunda biraz da kayinpederimin onu pek sallamamasi onunla ilgilenmemesi de geliyor ama benim esime sariyor iste durum bu olunca da. Olaydan beri esimi de aramiyor.Esime dedim sen git gorus ararsa falan ama beni o evin kapisindan iceri girmeye zorlama..artik seni dusunerek de giremem dedim. Bu arada benim esim tek cocuk ve eltim gorumcem olmamasina ragmen teyzesi ananesi ve annesi ucu yetiyorlar.Karsilarindaki herkese potansiyel koylu muamelesi yapip boyle bi kucumsemeler.Evlendik evleneli benim ailemi ne sormustur ne bir kere aramistir
Kadına gore kendisi ve cevresi ust tabaka ben ve ailem alt..tuhaf bi insan vallahi ben cok doluymusum meger :) sizlere yazdikca hem rahatliyorum hem huzur buluyorum :)
canım benım ya
ben ıste boyle kıbırlı ınsanlara acıyorum
ıkımızınde kayınvalıdesı sahse yalnız ölecek
akıllı olsalar bız zaten hep yanlarında oluruz severız ıcten yaparız herseyı ogullarıda daha cok yanlarında olur
ıclerınde bı bocek var kalplerını kemırıyor yazık
sevgı gormemıs kadın nasıl sevecegını bılemez mısalı
tedavıye ıhtıyacları var gercekden

Bence bu kadin terbiye sınırlarını asmis.. oglu ne yapar bilmiyorum ama ben olsam daha fazla sabredip insan yerine koymazdim.

Merhaba sevgili Kk üyeleri;
Şimdi size anlatacaklarımı belki de yüzyüze dostlarıma bile bu kadar rahat bir şekilde anlatmaya çekiniyorum ama eğer sizlerden destek almazsam ben artık gerçekten deli olacağım.Şimdiii...gelelim benim mevzuuya.Ben eşimle tanıştığımda herkes beni annesi konusunda uyarmıştı işte şöyle oğluna düşkün üzerine titriyor sizin ilişkiniz konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz vs.. ama ben hiç aldırış etmeden ilişkime devam ettim çünkü eşime gerçekten aşık ve bağlıyım.Annesi ne kadar sıkıntılı olabilirdi ki benim aşkımın karşısında? 2 senelik flörtümüzde ve nişanlılık evremizde gerçekten çok zorlandık eşim ailesine rest cekip evi dahi terketti ama şimdiki halim kadar hiç güçsüz olmadım.Şimdiye dönelim tabi ara ara geçmişten ufak kesitler de bildirmeyeceğim değil.33 haftalık hamileyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve o doğduktan sonra aileye 29 yıldır bebek girmemis.Yani anlayacağınız aile bir bebeğe hasret vaziyette.Bunu cok iyi anlıyor ve hak veriyorum.Biz evleneli 9 ay oldu ve ben 8 aylık hamileyim.Evlilik sürecimiz o kadar sancılıydı ki sözümüzde ikram ettiğim kahveyi içmedi nişan merasimimizde bütün akrabalarımın içerisinde ağlama krizlerine girip salonu kosarak terk etti bana ve aileme hakaretamiz davranıslarda bulundu ve dahası...yakıştıramadı oğluna ve hep kıskandı.Ama biz o kadar büyük bir aşkla bağlıydık ki birbirimize tüm zorlukları yenerek evlendik.Bu sefer isler tersine döndü bu sefer o beni ve ailemi kaale almayan kayınvalidem bizimle aşırı ilgilenmeye ilgisiyle yıldırmaya başladı.Hamile olduğumu esimle ilk haber verdiğimizde sevinmek bir yana "ne yapmayı düsünüyorsun bence kürtajı düsün beraber gidelim halledelim" dedi ben buna kesinlikle karşı çıktım ne kadar erken olursa olsun eşim de bende bebeğimizi istedik..sonra o kürtaj ol diyen kv bebeğimin zıbınından tutun sepetine bebej arabasına bana sormadan gidip almaya basladı bana bi defa bile sormak yok evet guzel alıyor kaliteli hos seyler ama ben anneyim ve benim gorüsüm alınmıyor..her neyse cok uzatmadan iki gün once esimle bebegimizin odasina avize ve abajur aldık üzerinde pembe cicekleri olan ve bunu duyunca bana telefonda "nasıl bana sormadan alirsın o cok igrenc köylü gibi pembe cicekli almıssin degistirin onu" dedi ve ben artik dayanamadım ve kendisini uyardım.Eşimde uslubundan dolayı uyardi bu sefer beni aradı bağirarak "bitti artık karısmıyorum herseyin en iyisi olsun diye ugrastım köylü gibi yap iste diye bağirdı ben terbiyemi bozmadan yaptiklariniz icin cok tesekkurler anne iyi gunler dedim ve telefonu kapattım.Kapatırken aldıklarımida geri getirin dedigini duydum...bi saat sonra hirsini alamadı esimi aradı sen adammisin erkekmisin beni 9 aydir evinizin kapisindan iceri aldirmiyosun falan demis.kiskirtmis.Oysa ki evlendik evleneli her firsatta cagirdim kayinbabam geldi kendisi de geldi hatta arkadaslarini da cagirdi.Simdi arkadaslar ben bu kadinla nasil bas edicem??? Lutfen bana yardım edin...8 aylik hamileyim kendi derdime mi yanayım bu kadinla mi ugrasayim nasil davranayım?
o nasıl olaydır ya.açma telefonları.eşyaları da gönder geri kendine gelsin biraz

off off.benimki de ayrı bir ruh hastası.yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi.sinir oldum.şidi yazmaya kalksam parmaklarımda hal kalmaz.hiç girmeyeyim o yüzden o konulara

Bugüne kadar hep söyledim bunu eşime zaten ama her defasında o bana ya iste askım manyak bu bosver ugrasmayalim sununla geliver bes dakika gozukuver buyukluk sende kalsin dedi hep onun hatrina gittim ama bu sefer esimde gorusmek istemememe birsey diyemedi sen bilirsin dedi..herkes farkinda da iste herkes deliyle ugrasmayalım modunda. Zaten artik aramaya cesareti bile yok :)
Kv aynısı hatta katmerliside bizde var:KK43:kadının 1günü öteki gününe uymuyor tutarsız hareketlerinden ailecek bıktık usandık oğlu evlendi gelininde burnundan getirdi vara yoğa gülmesiherkes susar ogüler millet güler o suarat asar anlıyacağıjız kadın A dan z ye gıcık

Yeni bir gelisme oldu dün işyerindeyim yaklaşik bir haftadır aramaya cesareti olmadı aramamistı neyse dün kapı caldı karşımda kv..hic bisey yokmus gibi girdi iceriye yanıma oturdu nasılsın napıyosun falan...dedim gordugunuz gibi calisiyorum deyip kisa kestim.sonra ayaga kalkti güzelim güzel kizim affet ben seni kirdim ozur dilerm bu bebek senin bebegin tabi ama bende bu bebege cok baglandmfalan diyor bi yandan agliyor bi de zorla elimi tutup sariliyor falan inanin hic bisey diyemedim o an yapma sarilma falan diye.Siz ne dediginizi bilmiyosunuz cok kirdiniz beni dedim ozur diliyor iki gozu iki cesme agliyo ama yani ben o kadar yapmacigim ki icim hic yumusamadi resmen zorla baris ilan ettirdi.Hala icim buz onu ordan kovsam iteklesem bu sefer ben hakliyken haksiz olucam iste boyle bi araf. Bebegi gorememe ihtimali baya bi uzmus onu.

X