• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile aynı binada oturma , çevre edinememek

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Selam arkadaşlar ben kv ile aynı bınada 4 yıldır oturuyorum, evlendıgım zamanlarda arkadaş edınmeye baslamıstım gelın geldıgım mahallede fakat samimi olmaya basladıgımda kv nın hakkımda her hareketımın dedikodu yapdıgını öğrenmeye başladım ve eşimle tartısmalar yasadık annesı yuzunden. Daha sonrasında duydugum lafları kv soledım ınkar ettı hıcbırsey olmamıs gıbı davrandı. Huzurum kacmasın dıye cok üstelemedım fakaf o donemlerde bır karar alıp oturdugum semtte kımse ıle selamlasma dısında arkadaslık kurmadım. Sımdı 4 yıl oldu bır bebegım var. Çevreye kulagımı kapattıgım ıcın sorun yasamıyorum kv ıle ılgılı ama bılıyorumkı gene hakkımda gereksız dedıkodular yapıyordur ama ben duymamak ıcın kımse ıle gorusmuyorum. Ve bazen Kv ıle dısarı Çıkıyoruz. Onun sürekli gorusdugu bır suru cevresı var. Herkesle muhabbet eder. Ona herkes selam verırken bana oturdugumuz bına dısında kımse selam bıle vermıyor cunkı kımseyı tanımıyorum. Onun yuzunden hıc cevre edınemedım kendımı eksık hissediyorum. Bu kıskanclık degıl fakaf onun yuzunden kendımı kısıtlamak durumunda kaldım. Bekarkenkı arkadaslarım hep uzak zAten bebegım kucuk eskı arkadaslarımla gorusmem de zor olur. O sebebten sız olsanız kv nın hakkınızda konustuklarını duyacagınızı bılıp huzurunuzun kacacagını bıle bıle cevre edınırmıydınız. Duyacagımı bılıyorum cunkı kv cok lafcı uyuyup uyandıgım saate kadar herşeyım sıkıntı oluyor ona , klasik kv kendısı benden baska ugrası yok sanırım o yuzden herseyımızı bılmek ıstıyor , herseyımızın lafını yapıyor. Genede ona soguk davranmıyorum. Iyı davranıyorum. şakayla karısık cogu zaman kacırıyor agzından aksama kadar uyuyosun falan dıye aksam dedıgıde oglen ayrıca aksama kadar bıle uyusam onu ılgılendırmez ama üstüne gıtmıyorum kapatıyorum konuyu siz olsanız ne yaparsınız ?

Oncelikle etraftan duyduklarinizi kv yuzune carparak hata etmissiniz. Kimse he ben dedim demez. Sizi yalanci cikarir.

Bundan sonrasi icin,siz kendi sosyallesmenize bakin,kvniz hakkinda biri bir sey soylediginde dinleyin ve gulumseyin. Sonra kvnize gelip “bugun xi gordum,sagol annecigim beni pek ovmus pek yuceltmissin,cok sasirdim,cok tesekkur ederim sana” deyin. O anlar ;)

Selam arkadaşlar ben kv ile aynı bınada 4 yıldır oturuyorum, evlendıgım zamanlarda arkadaş edınmeye baslamıstım gelın geldıgım mahallede fakat samimi olmaya basladıgımda kv nın hakkımda her hareketımın dedikodu yapdıgını öğrenmeye başladım ve eşimle tartısmalar yasadık annesı yuzunden. Daha sonrasında duydugum lafları kv soledım ınkar ettı hıcbırsey olmamıs gıbı davrandı. Huzurum kacmasın dıye cok üstelemedım fakaf o donemlerde bır karar alıp oturdugum semtte kımse ıle selamlasma dısında arkadaslık kurmadım. Sımdı 4 yıl oldu bır bebegım var. Çevreye kulagımı kapattıgım ıcın sorun yasamıyorum kv ıle ılgılı ama bılıyorumkı gene hakkımda gereksız dedıkodular yapıyordur ama ben duymamak ıcın kımse ıle gorusmuyorum. Ve bazen Kv ıle dısarı Çıkıyoruz. Onun sürekli gorusdugu bır suru cevresı var. Herkesle muhabbet eder. Ona herkes selam verırken bana oturdugumuz bına dısında kımse selam bıle vermıyor cunkı kımseyı tanımıyorum. Onun yuzunden hıc cevre edınemedım kendımı eksık hissediyorum. Bu kıskanclık degıl fakaf onun yuzunden kendımı kısıtlamak durumunda kaldım. Bekarkenkı arkadaslarım hep uzak zAten bebegım kucuk eskı arkadaslarımla gorusmem de zor olur. O sebebten sız olsanız kv nın hakkınızda konustuklarını duyacagınızı bılıp huzurunuzun kacacagını bıle bıle cevre edınırmıydınız. Duyacagımı bılıyorum cunkı kv cok lafcı uyuyup uyandıgım saate kadar herşeyım sıkıntı oluyor ona , klasik kv kendısı benden baska ugrası yok sanırım o yuzden herseyımızı bılmek ıstıyor , herseyımızın lafını yapıyor. Genede ona soguk davranmıyorum. Iyı davranıyorum. şakayla karısık cogu zaman kacırıyor agzından aksama kadar uyuyosun falan dıye aksam dedıgıde oglen ayrıca aksama kadar bıle uyusam onu ılgılendırmez ama üstüne gıtmıyorum kapatıyorum konuyu siz olsanız ne yaparsınız ?
Bence arayı soğutman gereken çevre değil kayınvalide

Çevre edinsenizde konuşuyormuş, edinmeseniz de. O zaman niye kendinizi yalnızlaştırıyorsunuz. Konuşursa konuşsun boşverin. İlerde o kadın ölür gider ama siz yapayalnız kalırsınız. Ayrıca ona samimi davranmak, onu alttan almak zorunda değilsiniz

Siz neden kayinvalidenizin dedikodusunu duymamak için kendinizi yalnızlıga hapsettiniz ki? Bu şekilde davranarak kayinvalidenizin sizin hakkındaki dedikodularına bir de "yabanidir" i ekletmis oluyorsunuz..insanlar da bu yüzden size selam vermiyordur. Bu demek değil ki herkesle görüşün ve siz de kayinvalidenizin dedi kodusunu yapın diyorum. Siz görüşmek istediğiniz insanları belirleyip onlarla ilişkinizi surdurecektiniz...zaten akşama kadar sadece kayınvalidem ve onun laf sokusturmalarina muhatap oluyorsam elin kadınının "kayinvaliden dedi kodunu yapıyor" lafına mi bozulucam

Kvler herşeyi söyler önemli olan insanların seni nasıl tanıdığı çevrenin seni nasıl bildiği o konuşursa konuşsun seni tanıyanlar seni bilirse anlarsa onunda konuşmasının anlamı kalmAz bence cevre edinmeye devam edin ve kvnizi yalancı çıkarın o ona ueter

İnsanlardan kendinizi soyutlamaniz kayinvalidenizin dediklerini doğrulamak olur..
Ne şekilde sizden bahsediyor bilmiyorum ama mesela sizin bu soğuk tavrıniz suratsizlik şeklinde yorumlanabilir..

İnsan kendini gerçekten belli eder.. bakmayın siz yolda herkesin KV e selam verdiğine çoğu onun da ne olduğunun farkındadır ama yine de insanlar kolay kolay bunu yüze vuramaz...

Bırakın sizi de kv yi de tanısınlar, kimin doğru kimin dedikodu yaptığını herkes ayırt edebilir diye düşünüyorum...

Eee böyle tek başınıza kalınca hakkınızda konuşmuyor mu? Siz kendinize zarar veriyorsunuz. Hadi sizi gectim çocuğunuz arkadaş edinmesi gerekli. Az olsun öz olsun bulun birilerini acil

Cok degisik geldi bana kusura bakmayin kv de rahat rahat dedikodunuzu yapsin diye mi kendinizi tek basina olmaya mahkim ettiniz.
Kv den uzaklasacaginiza insanlardan uzaklasmissiniz.
Size biri bir sey soylediginde oylece bakin baska konu acın kvdenizle ilgili hic yorum yapmayin.
Zatennbir sure sonra insanlar sizin onunla.ilgili bir sey duymak istemediginizi anlarlar.
Yerinizde.olsam kendimi uzaklastirmazdim aksine cevre edinirdim.

Back