- 12 Mart 2018
- 138
- 84
- 28
Selam arkadaşlar ben kv ile aynı bınada 4 yıldır oturuyorum, evlendıgım zamanlarda arkadaş edınmeye baslamıstım gelın geldıgım mahallede fakat samimi olmaya basladıgımda kv nın hakkımda her hareketımın dedikodu yapdıgını öğrenmeye başladım ve eşimle tartısmalar yasadık annesı yuzunden. Daha sonrasında duydugum lafları kv soledım ınkar ettı hıcbırsey olmamıs gıbı davrandı. Huzurum kacmasın dıye cok üstelemedım fakaf o donemlerde bır karar alıp oturdugum semtte kımse ıle selamlasma dısında arkadaslık kurmadım. Sımdı 4 yıl oldu bır bebegım var. Çevreye kulagımı kapattıgım ıcın sorun yasamıyorum kv ıle ılgılı ama bılıyorumkı gene hakkımda gereksız dedıkodular yapıyordur ama ben duymamak ıcın kımse ıle gorusmuyorum. Ve bazen Kv ıle dısarı Çıkıyoruz. Onun sürekli gorusdugu bır suru cevresı var. Herkesle muhabbet eder. Ona herkes selam verırken bana oturdugumuz bına dısında kımse selam bıle vermıyor cunkı kımseyı tanımıyorum. Onun yuzunden hıc cevre edınemedım kendımı eksık hissediyorum. Bu kıskanclık degıl fakaf onun yuzunden kendımı kısıtlamak durumunda kaldım. Bekarkenkı arkadaslarım hep uzak zAten bebegım kucuk eskı arkadaslarımla gorusmem de zor olur. O sebebten sız olsanız kv nın hakkınızda konustuklarını duyacagınızı bılıp huzurunuzun kacacagını bıle bıle cevre edınırmıydınız. Duyacagımı bılıyorum cunkı kv cok lafcı uyuyup uyandıgım saate kadar herşeyım sıkıntı oluyor ona , klasik kv kendısı benden baska ugrası yok sanırım o yuzden herseyımızı bılmek ıstıyor , herseyımızın lafını yapıyor. Genede ona soguk davranmıyorum. Iyı davranıyorum. şakayla karısık cogu zaman kacırıyor agzından aksama kadar uyuyosun falan dıye aksam dedıgıde oglen ayrıca aksama kadar bıle uyusam onu ılgılendırmez ama üstüne gıtmıyorum kapatıyorum konuyu siz olsanız ne yaparsınız ?