- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
- Konu Sahibi regarde-moi
Aman he he de gec , neden kafana takiyosunki ..
Hatta onlar konu actikca sen baska seylerden konu ac ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evvet aynen benim görümce de annesine melek gibi kaynana diyor ama melek dedigi kendi annesini bile azarlıyor. onlarin düğünündüğünündeü o sevmediği kayinvalidesi yaptı bizim düğünu eşimle ben yaptık bütün altinlari bozdurduk ama halen borç ödüyoruz. Yapmadiklari dugunumuzde herseye karışıp istediklerime engel olmayı da başardılar. Herşey o kadar yüzeysel geçti ki halen içime oturdu. Biz evlendik bayramda kurban kestik. Benim bildiğim ihtiyaç sahiplerine dağıtılır degil mi. Ama kv yarısını bölüp valizlerle sakaryaya kizina taşıdı. Çok garipsedim. Isterlerse hepsini dagitsinlar ama bi Hayır isliyorsak ihtiyaç sahiplerine gitmesini isterim. Kac sene once evlendiler daha altinlari duruyor kasada. Allah aşkına biz bile bu kadar borçla girismissek bu ise onlar mi ihtiyaç sahibi. Ama soyleyemiyorsun iste maalesef. Görünürde bana bi kötülükleri yok ama o kadar doldum ki.benim üniversite arkadaşımın görümceside kendi kv için evime gelmesin,gitmem,ne işim olur banane gibi cümleler kuruyormuş ki kendi anneside arkadaşımın kv si oluyor
arkadaşımda çok bunalmış sürekli yani insan düşünür anneside benim kv sonuçta ben öyle söylesem hoşuna gider mi d,ye
birde görümce olan kişiyi bende az çok tanıyorum ki dişli mi dişli kesinlikle kv ile görüşmez sürekli kendi annesinde
benima rkadaşımda çok bunalmış bana söyledi ne diyim diye
bende dedimki konuyu açınça deki;
bak senin annende benim kv oluyor ben annen hakkında orda burda konuşsam hoşuna gider mi die sor dedim
görümce demişki hemen benim annem melek gibi ama sen çok şanslısın ki kendi kv ev+düğün+takı+eşya herşeyi yaptyılar ve kendisi tek iğne götürmedi ve kadını çaışıyorum diye eve sokmuyır senede kere gelmiş evine kv si bunu anlatıyormuş övüne övüne
ark demişki ben sana bir şey demiyorum dicek bir laf bulamıyorum bana anlatma demiş
yani bu tipler zor allahım karşılaştırmasın
Öyle yapmaya çalışıyorum canım ama anlatmayı o kadar çok seviyorlar ki. Ve dönüp bi kendilerine de bakmiyorlar.Aman he he de gec , neden kafana takiyosunki ..
Evvet aynen benim görümce de annesine melek gibi kaynana diyor ama melek dedigi kendi annesini bile azarlıyor. onlarin düğünündüğünündeü o sevmediği kayinvalidesi yaptı bizim düğünu eşimle ben yaptık bütün altinlari bozdurduk ama halen borç ödüyoruz. Yapmadiklari dugunumuzde herseye karışıp istediklerime engel olmayı da başardılar. Herşey o kadar yüzeysel geçti ki halen içime oturdu. Biz evlendik bayramda kurban kestik. Benim bildiğim ihtiyaç sahiplerine dağıtılır degil mi. Ama kv yarısını bölüp valizlerle sakaryaya kizina taşıdı. Çok garipsedim. Isterlerse hepsini dagitsinlar ama bi Hayır isliyorsak ihtiyaç sahiplerine gitmesini isterim. Kac sene once evlendiler daha altinlari duruyor kasada. Allah aşkına biz bile bu kadar borçla girismissek bu ise onlar mi ihtiyaç sahibi. Ama soyleyemiyorsun iste maalesef. Görünürde bana bi kötülükleri yok ama o kadar doldum ki.