- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
-
- Konu Sahibi regarde-moi
Öyle yapmaya çalışıyorum ama kendi hatalarını görmeyip baskalarini kotulemelerinden biktim ya. Bir de eşime soylemememi istiyorlar özellikle.dinlemeyin he , hı deyip geçin olmaz mı
Ayy aynen öyle valla. Kayinvalidesine uzulecegim nerdeyse. Gram saygı duymaz mi insan.Konuyu açınca boşver anne günahına girmeyelim diyin
Belki onu bu yolla susturursunuz
Bu arada görümcen buraya gelse kvsi kaçar bencee
kendileri de farkında demekki yaptıkları şeyin saçmalığının. Sinir bozucu bi durum cidden ama şaşırmadım kimse sorunu,hatayı kendinde aramaz..Öyle yapmaya çalışıyorum ama kendi hatalarını görmeyip baskalarini kotulemelerinden biktim ya. Bir de eşime soylemememi istiyorlar özellikle.
ben senin yerinde olsam eşime anlatırım , böyle böyle bıktım bunların saçma muhabbetlerinden annenle konuş derim . Bu ne ya bozuk teyip gibi..Ayy aynen öyle valla. Kayinvalidesine uzulecegim nerdeyse. Gram saygı duymaz mi insan.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama kendi hatalarını görmeyip baskalarini kotulemelerinden biktim ya. Bir de eşime soylemememi istiyorlar özellikle.
Aynen öyle valla. Özellikle eşime soylememem için tembihliyorlar bir de.ben senin yerinde olsam eşime anlatırım , böyle böyle bıktım bunların saçma muhabbetlerinden annenle konuş derim . Bu ne ya bozuk teyip gibi..
Yok canım söylemem sonunda ben kötü olurum. O kadar kanima dokunan şey var sırf huzursuzluk çıkmasın diye tek kelime etmiyorum.cnm en güzeli boşver anne günaha girmeyelim de veee konuyu değiştir. sakın kendi hatalarını yüzlerine söylemek gibi bir yanlışa düşme. sen zararlı çıkarsın. karışma bence dinlemede dinlemek zorunda değilsin
Yok canım söylemem sonunda ben kötü olurum. O kadar kanima dokunan şey var sırf huzursuzluk çıkmasın diye tek kelime etmiyorum.
:) aynen size danismaya geldim. Ben yorum bile yapmaya çekiniyorum ya. kendi üzerine alınıp yanlış anlar filan diye. Varsa yoksa kızı. Hi bu arada kizi annesine bile saygısız davranıyor ya. Catlayacagim valla.aaaah ah bunlar böyle cnm ne yapacan. benim kv de sabah akşam kızlarını överdi. içimde yeter bi sus kadın derdim ama yinede ses etmezdim. şimdi nemi oldu hepsi yalan oldu görüşmüyoruz
sana yegane tavsiyem (yaşamış bir olarak) resmiyet resmiyet. ne derlerse desinler ne yaşanırsa yaşansın ipleri elinden bırama fevri davranma buraya konu açmadan hareket etme
:) aynen size danismaya geldim. Ben yorum bile yapmaya çekiniyorum ya. kendi üzerine alınıp yanlış anlar filan diye. Varsa yoksa kızı. Hi bu arada kizi annesine bile saygısız davranıyor ya. Catlayacagim valla.
Kendilerine uğraş mı arıyorlar ne. Benim simirimi bozan şey ben gorumcemin yaptıklarının onda birini hatta yüzde birini yapsam benden kötüsü olmaz. Eee senin kız kotu kv si ne yapsın? Diyemiyorum işteaman benim kv de eltilerini eleştirir süreklibende he he derim geçerim