- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
Kızlar arkadaşim için açıyorum bu konuyu. Eşi görmesin diye benim telefonumdan açtık. Arkadaşim eşiyle ilgili bi konuda çok büyük sorun yaşadığında eşinin ailesinin manevi olarak yanında olmalarını istedi. Olmadılar . Aylarca kızı arayıp sormadılar.kv,kp sürekli evde ne olup bittiğini öğrenmek istiyor.gece 10 buçuk olmuş 11 olmuş hiç önemi yok görüntülu arıyorlar. HErseye karisiyorlar. Karı koca bir yere gittiklerinde bile rahat bırakmayıp yüz kere arıyorlar vardınız mi naptiniz diye.Kız 5-6 aydır görüşmüyordu. Eşiyle ayrılacak duruma geldiler (eşinin ailesinden iş için para aldılar . Hergun parayı naptın ne zaman vercen kv,kp günde 4-5kez arayıp huzur bozduklari için oldu. Kıza sürekli eşi yokken bağırıp çağırirlar.esinin yanında iyi davranırlar.kp sürekli ben ilk başta istemediydim ama şimdi sende bizim kizimizsinla başlayıp laf soyler )yardım istedi kv yapacak bişey yok dedi kp telefon larini açmadı. Bu olaydan beri konusmadilar. Kv hastalanınca kız aradı evini temizlemeye gitti. Ama ondan sonra gene arayıp sormadilar.eside şimdi diyor ki sen kucuksun senin araman lazım.kizlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz