• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV beni rezil etti ama kendini haklı görüyor!!!

bi söz verdiğimizde gelirim inşallah bi aksilik çıkmazsa diyoruz. söz verildi diye ölümüne oraya gidilecek diye bişey yok. senin kayınvalide kaynanalık yapmak istemiş hepsi bu. konuşmazsa konuşmasın keyfine bak. :KK14:

Bu tür konularda ben farkli düşünüyorum. Eger söz verildiyse o söz tutulmaliydi bana göre. Hem madem anneniz 30 kisi agirlayamayacak neden o kadar kisiyi ayni anda cagiriyor ki?
Bu konuda kaynananizin kirilmasi normal geldi bana. Ha tabi laf etmesi hos degil.

aynen katiliyorum.asil problem konu sahinin ,1yasindaki bebekle kv nin davet ettiigi gezmeye gitmek yerine, yine 1yasindaki bebekle annesinin 30 kisilik misafirine yardim etme istemesi ile basliyor bence ve hangi kv olsa alinir kirilir ve hic bi kv yoktur ki bu durumu dile getirmesin ... tabi herkesin icinde sylenmemeliydi ayri mesele ama hatanin baslangic noktasi asikar

kaynananın kırılması bana normal geldı acıkçası hem sen hem eltın bıraz ekmişşiniz kadını :KK22::KK22:

Ama cok bel alti vuruyosunuz yaaa:KK12::21:
Ben de olsam annemin bir durumu oldugunda kv yi ekerim,
ama kv cagirdiginda kusura bakma kvcim annemle programimiz vardi derim:KK70:
Tatli tatli sitem edebilirler yapcak bir sey yok gelinimle soyle bir boy gostereyim derler,
ama hic bir kv gelininin anasinin yerine kendisini secmesini beklemesin:KK16:
Evli de degilim haa atip tutuyom ama cok laf yicem ben heralde:KK17::KK55:
Canım benim, ben 13 yıllık evliyim ve bugüne kadar kendimce hep adaletli olmaya çaba gösterdim birisi benim canım diyiri benim canımın canı. Birşeyi yapmak istemiyorsam bu benim prensipim insanına göre karar vermem asla. Sen KV zaten önyargıyla ikinci plana atıyorsun bu hiç doğru değil bence, durum öyle olunca kv nasıl sana karşı iyi olmasını bekleyebilirsin... Olmaz. (daha Bekar olduğunu biliyorum ;-))

aynen katiliyorum.asil problem konu sahinin ,1yasindaki bebekle kv nin davet ettiigi gezmeye gitmek yerine, yine 1yasindaki bebekle annesinin 30 kisilik misafirine yardim etme istemesi ile basliyor bence ve hangi kv olsa alinir kirilir ve hic bi kv yoktur ki bu durumu dile getirmesin ... tabi herkesin icinde sylenmemeliydi ayri mesele ama hatanin baslangic noktasi asikar

iyi de kadın zaten ben gelicem diye söz vermemiş.
hiçbir şey dememiş ki.
eltisi lafı ortaya atmış sonra gitmemiş.
kaynana da eltisine diyeceği yerde konu sahibine laf etmiş.
ayrıca konu sahibi annem çocuğuma bakamazsa zaten gidemezdim diyor.
annesine yardım etse de etmese de gidemeyecekmiş zaten.

Canım benim, ben 13 yıllık evliyim ve bugüne kadar kendimce hep adaletli olmaya çaba gösterdim birisi benim canım diyiri benim canımın canı. Birşeyi yapmak istemiyorsam bu benim prensipim insanına göre karar vermem asla. Sen KV zaten önyargıyla ikinci plana atıyorsun bu hiç doğru değil bence, durum öyle olunca kv nasıl sana karşı iyi olmasını bekleyebilirsin... Olmaz. (daha Bekar olduğunu biliyorum ;-))
Nice 13 yillara masallah.. Allah bizlere de nasip etsin..

Onyargi degil de anneme kayirmak aslinda..
Benim de uzun suren bir iliskim var nasip olursa insAllah,
mustakbel kv min de kizi var..
Bilemiyorum yani cok buyuk saygisizlik olmadigi surece ben anneme gittim yardim ettim diye sitem edecek laf vurduracaksa,
sahsen ben bana karsi iyi mi olmus kotu mu olmus dert yapmazdim..
Anam o benim yani kv aksini beklemesin.
Ne dicek ki millette gitti anasina yardim etti benle tatile gelmedi.. Ayip degil mi kv nin beklentileri.
Eminim kv dem de kizinin kendi kvsini degil kendisini secmesini yardima gelmesini ister.

Belirttiginiz hassasiyetler bende de var aslinda..
Dediginiz gibi sirf "canimin cani" diye hurmet eder saygi duyarim o ayri mesele..
Ama konu sahibin bulundugu durumdan yola cikarak yorum yaparsam,
arkamdan cocuk azarlarmis gibi ogluma sikayet edicem bak gor neler yapicam ben ona laflari duyarsam,
kapimi kapatir otururum hic takmam.
Kimse bana boyle bir muamele sergileyemez..
Hele hele boyle bir sebeple..
Resmen "mumdan cikmis yangin" misali:KK48::KK51:

Eşiniz size problem yarataydı konuyla ilgIi sıkıntı olurdu.. sanırım kayın pederiniz yok. Eşine atması gereken tribi size atmış :) sürekli onamı tabii yaşıyorsunuz? Özel isleriniz hic olmayacak mi?

aynatiliyorum.asil problem konu sahinin ,1yasindaki bebekle kv nin davet ettiigi gezmeye gitmek yerine, yine 1yasindaki bebekle annesinin 30 kisilik misafirine yardim etme istemesi ile basliyor bence ve hangi kv olsa alinir kirilir ve hic bi kv yoktur ki bu durumu dile getirmesin ... tabi herkesin icinde sylenmemeliydi ayri mesele ama hatanin baslangic noktasi asikar
1 yaşında bir çocuğun Kaplıcaya götürmek bi Problem yok yani sizce.yapmayın artık götüreyim de mikrop mu kapsın

Bence siz haklısınız ama benim başka birşey dikkatimi çekti. Birgün kayınvalideye ertesi gün anneye diğer gün kayınvalideyle başka bir gezmeye.. Valla helal olsun size.
Bence bu kadar sık görüşmeyin daha tatlı olursunuz. O size herşeyi söylemekte kendinde hak görmez. Sizde o kadar alınmamış olursunuz.
Çok görüşmüyoruz aslında k.validem tatile gidecek 2 ay felan olmayacak diye akrabaları davet ediyo.yakın tarihlere denk geldi sadece.

Back
X