• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV beni rezil etti ama kendini haklı görüyor!!!

Neden takıldılar bu konuya bilemedim. Müsait değilsiniz gitmemişsiniz. Bu kadar basit. Kayınvalide de yalnız değilmiş. Sizin kendi işleriniz olamaz mı?

Ben bilip bilmeden konuşulmasına kızıyorum yaşlı olduğunu nerden biliyosun da..bence sen takıntılısınn bence kayınvalidem bile olabilirsin şüphelenmeye başladım
Yaşlı demek hakaret mi sence.Sen evli barklı bir insan olduğuna göre annende orta yaşın üstünde biridir.Hee sen çok ufaksan bilemem.
Benim sana anlatmaya çalıştığımı sen kendince annen 40 yaşında olduğuna göre küçüksün yaşının toyluğuna veriyorum kendi pencerenden algılıyorsun.
Herkesin kendi hayatı vardır.Ben kayınvaliden kesinlikle haklı veya haksız demedim.Kneidnce annesinin sonradan belli olmayan misafirlerine gidiyor bana gelmiyor diye ALINMIŞ SİTEM ETMİŞTİR dedim.Annen de sana sormadan sana güvenrek kimseyi kabul etmemeli öte yandan dedim.Çünkü sen hasta da olabilirsin,kendi programında olabilir.Yarın aynı hareketi kayınvalidende yapabilir.
Bunu bu kadar kafaya takacak rezil olacak bir durum yok dedim.Geleceğim demediysen üstüne alınacağın bir durum yok.Kayınvalidene Anne ben sana geleceğim demedim dersin kapatırsın.Gelebilirim dediysen kusura bakma anne başka zaman telafi edeceğim der kapatırsın.Bunu anlatmaya çalıştım.

Yaşlı demek hakaret mi sence.Sen evli barklı bir insan olduğuna göre annende orta yaşın üstünde biridir.Hee sen çok ufaksan bilemem.
Benim sana anlatmaya çalıştığımı sen kendince annen 40 yaşında olduğuna göre küçüksün yaşının toyluğuna veriyorum kendi pencerenden algılıyorsun.
Herkesin kendi hayatı vardır.Ben kayınvaliden kesinlikle haklı veya haksız demedim.Kneidnce annesinin sonradan belli olmayan misafirlerine gidiyor bana gelmiyor diye ALINMIŞ SİTEM ETMİŞTİR dedim.Annen de sana sormadan sana güvenrek kimseyi kabul etmemeli öte yandan dedim.Çünkü sen hasta da olabilirsin,kendi programında olabilir.Yarın aynı hareketi kayınvalidende yapabilir.
Bunu bu kadar kafaya takacak rezil olacak bir durum yok dedim.Geleceğim demediysen üstüne alınacağın bir durum yok.Kayınvalidene Anne ben sana geleceğim demedim dersin kapatırsın.Gelebilirim dediysen kusura bakma anne başka zaman telafi edeceğim der kapatırsın.Bunu anlatmaya çalıştım.
İşte o evreler çoktan geçti direk bana söylüyorsa nasıl üstüme alınmayabilirim.benim.kayınvalidem telafiden felan anlayacak biri değil.bana güvenerek almadı annem misafirini yardıma gelemem desem alınmazdı.ama zaten başından beri anlamadığınız bu ben yardıma gitmesem de Kaplıcaya gidemezdim.bi de lütfen biraz senin algıladığının yanlış olabileceğini düşünür müsün çünkü benim dışımda başkaları da yanlış anladığını söyledi

Çok basit bir mevzu. Gitmek istemiş ama gidememişsiniz, uygun şartlar oluşmamış. Ne var ki bu kadar büyütecek. Kayınvalideniz fazlasıyla alıngan davranmış. Kalbinizi boş yere kırmış.
Belki de bu tür şeyler birikti ve bu olayda patlama yaşadı. Konu büyümeden kayınvalidenizle konuşun sorunu çözün bence. Bazen küçük olaylar büyüyerek kötü sonuçlar doğurabiliyor.

Takılmayın bu kadar. Eşiniz yanınızdaymış. Konuda çok basit ayrıca. Kayınvalideler gelinleriyle gövde gösterisi yapmaya bayılır. İki gelinide gitmeyince bozulmuştur.

Benim kayınvalidem bu konu çözülmezse erkekler de dahil bütün sülaleye anlatır herşeyi.dün eşim gitmiş demiş ki parayı veriyorsun gidiyo annesiyle çarşılarda sürekli.eşim demiş ki zaten çok para veremiyorum.ayrıca eş benim eşim kimseyi ilgilendirmez.neyin peşinde bilmiyorum ki benm kendi ailem maddi olarak çok çok iyi.babam harçlığımı hiç eksik etmez ama derdi k.v yi almış istiyo ki hiç harcamayalım

ay şu kv deler böle herşey müdahale ediyolar ya öle sinirleniyorum ki bi tane de bende var çünkü dertlerini anlamıyorum sen şanslın kocan yanında savunuo ne güzel demiş eş benm ah keşke benimkide dese daha ne isteerim öle olsa kv istediğini sölesin umrumda olmaz.boşver canım takılma konussun dursun eşine bak sen.

Valla ben de bazen gidicem diyorum gitmiyorum. Vazgeciyorum. O an fikrim degisebiliyo -doneklik mi desem ne desem :) - ama sizin cok mantikli mazeretiniz varmis.

Bana da bazen soyler sitem eder. Guler gecerim. Esiniz de yaninizda bosveriiin.

Önemli soru : annen kaplıcalara seninle gitmek isteseydi ve kv seni yardıma çağırsaydı, ona yardımamı giderdin yoksa anneni mi tercih ederdin?

Bence siz haklısınız ama benim başka birşey dikkatimi çekti. Birgün kayınvalideye ertesi gün anneye diğer gün kayınvalideyle başka bir gezmeye.. Valla helal olsun size.
Bence bu kadar sık görüşmeyin daha tatlı olursunuz. O size herşeyi söylemekte kendinde hak görmez. Sizde o kadar alınmamış olursunuz.

Önemli soru : annen kaplıcalara seninle gitmek isteseydi ve kv seni yardıma çağırsaydı, ona yardımamı giderdin yoksa anneni mi tercih ederdin?
Ama cok bel alti vuruyosunuz yaaa:KK12::21:
Ben de olsam annemin bir durumu oldugunda kv yi ekerim,
ama kv cagirdiginda kusura bakma kvcim annemle programimiz vardi derim:KK70:
Tatli tatli sitem edebilirler yapcak bir sey yok gelinimle soyle bir boy gostereyim derler,
ama hic bir kv gelininin anasinin yerine kendisini secmesini beklemesin:KK16:
Evli de degilim haa atip tutuyom ama cok laf yicem ben heralde:KK17::KK55:

Back
X