örneklendireyim daha anlaşılır olur.öncelikle esinin senin yaninda durmasi en önemlisi
ama tam olarak anlamadim, bi gün önce eltin gitmek istedigi icin kaplicaya gitme karari aliniyor sen gelmicem diyorsun (veya gelicem demiyorsun)
annen cocuguna baksaydi gidecektin ama misafiri geldigi icin annene yardima gitmeye karar veriyorsun
sabah 8de kv yi ariyosun ben gelmicem diyosun (önceki gün gelmicem demene ragmen)
birazda sanki sen karistirmissin gibi yanlis anlama lütfen. bi gün önce gelmicem demissin zaten neden tekrar arayarak söz verip tutmamis konumuna düsürüyorsunki kendini
dertsiz basina dert almissin
Ben çarşamba günü kaplıca kararı verilirken hiç bişy demedim çünkü benim gidip gitmemem annemin oğluma bakıp bakmamasına bağlı.akşam davetten eve gidince annemi aradım oğluma bakıcakmı diye dedi ki babanın misafirleri var kalabalık.ben de annem bakmadığı için zaten Kaplıcaya gidemezdim. Anneme yardıma gittim ertesi gün yani perşembe.o gün KV delerde Kaplıcaya gittiler.perşembe sabah 8 de ben geleceğimi felan düşünmüştür diye aradım haber verdim çünkü gelicem ya da gelmiycm demedim.cuma günü de başka bi davette sanki hiç haber vermemişim gibi azarladı