• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV beni rezil etti ama kendini haklı görüyor!!!

öncelikle esinin senin yaninda durmasi en önemlisi

ama tam olarak anlamadim, bi gün önce eltin gitmek istedigi icin kaplicaya gitme karari aliniyor sen gelmicem diyorsun (veya gelicem demiyorsun)
annen cocuguna baksaydi gidecektin ama misafiri geldigi icin annene yardima gitmeye karar veriyorsun
sabah 8de kv yi ariyosun ben gelmicem diyosun (önceki gün gelmicem demene ragmen)

birazda sanki sen karistirmissin gibi yanlis anlama lütfen. bi gün önce gelmicem demissin zaten neden tekrar arayarak söz verip tutmamis konumuna düsürüyorsunki kendini
dertsiz basina dert almissin
örneklendireyim daha anlaşılır olur.
Ben çarşamba günü kaplıca kararı verilirken hiç bişy demedim çünkü benim gidip gitmemem annemin oğluma bakıp bakmamasına bağlı.akşam davetten eve gidince annemi aradım oğluma bakıcakmı diye dedi ki babanın misafirleri var kalabalık.ben de annem bakmadığı için zaten Kaplıcaya gidemezdim. Anneme yardıma gittim ertesi gün yani perşembe.o gün KV delerde Kaplıcaya gittiler.perşembe sabah 8 de ben geleceğimi felan düşünmüştür diye aradım haber verdim çünkü gelicem ya da gelmiycm demedim.cuma günü de başka bi davette sanki hiç haber vermemişim gibi azarladı

Kayınavliden haklı olarak kırılmış.Gelmenizi istemiş demek ki.Sitem etmiş.Çokta büyütülecek birşey yok.Annen de sana sormalıydı amdem yardıma çağıracak.Kızım 30 kişi çağıracağım o gün müsait misin gelir misin diye.O 30 kişiden de illaki kalkıp yardım edenler olur.30 u köşesinde oturup,1 kadından hizmet beklemez herhalde.
30 kişi erkek ve belediye başkanı felan iptal edemzdi tekrar ediyorum annem davet etmemiş kendileri gelelim demiş.babamı arayıp size gelmek istiyoruz demiş başkanın danışmanı felan annem napabilir sizce

30 kişi erkek ve belediye başkanı felan iptal edemzdi tekrar ediyorum annem davet etmemiş kendileri gelelim demiş.babamı arayıp size gelmek istiyoruz demiş başkanın danışmanı felan annem napabilir sizce
Sence bu normal bir durum mu.30 kişiden bahsediyorsun.Belediye başkanı ve 30 erkek size gelmek için emrivaki yapıyor.Yani bunu herhalde 1 gün önce söylemiş olamazlar.

İyi de ne fark eder ki, konu sahibi annesine yardım etmeye gitmese de çocuğu bırakacak yeri olmadığı için kaplıcaya gidemeyecekti.

Yerinde olsam kayınvalideyi tenhada sıkıştırıp, ağzının payını verirdim dışarıya da gül gelin görünürdüm.
Böyleleri bunlardan anlardan bacım ne yazık ki.

örneklendireyim daha anlaşılır olur.
Ben çarşamba günü kaplıca kararı verilirken hiç bişy demedim çünkü benim gidip gitmemem annemin oğluma bakıp bakmamasına bağlı.akşam davetten eve gidince annemi aradım oğluma bakıcakmı diye dedi ki babanın misafirleri var kalabalık.ben de annem bakmadığı için zaten Kaplıcaya gidemezdim. Anneme yardıma gittim ertesi gün yani perşembe.o gün KV delerde Kaplıcaya gittiler.perşembe sabah 8 de ben geleceğimi felan düşünmüştür diye aradım haber verdim çünkü gelicem ya da gelmiycm demedim.cuma günü de başka bi davette sanki hiç haber vermemişim gibi azarladı

ha simdi anladim, ozaman tabiki senin bi sucun yok

Sence bu normal bir durum mu.30 kişiden bahsediyorsun.Belediye başkanı ve 30 erkek size gelmek için emrivaki yapıyor.Yani bunu herhalde 1 gün önce söylemiş olamazlar.
Seçim çalışması canım bunlar gayet normal bi durum ki 30 kişi deyip 50 kişi geldiler o da ayrı.yalan söyleyecek değilim burda beni tanıyan kimse var mı sence kendimi savunayım.k.valideme mi yalan söylüyorum burdan sence.ayrıca ben yardıma gitemeseydim de annem Bakamazdı oğluma zaten gidemezdim Kaplıcaya.biraz vicdanlı olun mümkünse.

Ay bosverin kv'yi oda zamanla unutur. Siz hic birsey olmamisgibi davranin bence. Esiniz sizi anlaip arkanizda duruyorsa, hic bir Problem yoktur bence :))
Ayrica kaplicalari bende sevmem... kv ile ilk travmami orda yasadigim icin haha :D

Seçim çalışması canım bunlar gayet normal bi durum ki 30 kişi deyip 50 kişi geldiler o da ayrı.yalan söyleyecek değilim burda beni tanıyan kimse var mı sence kendimi savunayım.k.valideme mi yalan söylüyorum burdan sence.ayrıca ben yardıma gitemeseydim de annem Bakamazdı oğluma zaten gidemezdim Kaplıcaya.biraz vicdanlı olun mümkünse.
Ne vicdanı Allah aşkına konuyu nerden nereye getirdin.
Kayınvaliden gücenmiş.Çokta takacak,rezil olacak bir durum yok.Annen de başka türlü aynı emrivakiyi yapmış.Ben objektif bakıyorum.50 tane erkeğin bir evin içine gelmesi ne demektir.Bunun mantığı mı var.Seçim büroları var.50 tane adama bir tane yaşlı kadın bir evin içinde ne hizmeti edecek.Ya sen hasta olsaydın veya başka bir yere gitmiş olsaydın.Sonuçta bir program yapılmış.Ortada çok büyük bir olay yok.Kadın alınmış.

ya ne kadar saçma bi şeyi dolamış ağzına kvniz.açık bulamamışta buna mı sarmış?aslında dert edilecek bi konu yok ortada takmayın kafanıza.eşiniz sizin haklı olduğunuzu bilsin yeter...

Kayınvaliden gücenmiş.Çokta takacak,rezil olacak bir durum yok.Annen de başka türlü aynı emrivakiyi yapmış.Ben objektif bakıyorum.50 tane erkeğin bir evin içine gelmesi ne demektir.Bunun mantığı mı var.Seçim büroları var.50 tane adama bir tane yaşlı kadın bir evin içinde ne hizmeti edecek.Ya sen hasta olsaydın veya başka bir yere gitmiş olsaydın.Sonuçta bir program yapılmış.Ortada çok büyük bir olay yok.Kadın alınmış.
O Program yapılırken ben gelicem demedim.konuyu baştan okuyunuz.ayrıca bir eve neden 50 kişi gelmiş diye mi konu açtım da bunu sorguluyosunuz isterse yüz kişi gelir konu bu değil

Ben
Benim annem yaşlı değil ayrıca 41 yaşında

konu ama o 50 tane erkek degil ki? :D Yani konus sahibi sormadi ki "50 tane erkegin gelmesi normal mi" diye? Neden size sorulmadan birseyi elistirdiniz ki simdi? Kimse 50 kisinin gelmesinden rahatsiz olmamis size noluyor ki simdi? :D

Yanlis anlamayin ama yani SANA NE o 50 kisiden? Takmisiniz....

Konu sahibi gitmis annesine yardim etmis. zaten kaplicaya gidemiyecegi icin...

neyi anlamadiniz?

O Program yapılırken ben gelicem demedim.konuyu baştan okuyunuz.ayrıca bir eve neden 50 kişi gelmiş diye mi konu açtım da bunu sorguluyosunuz isterse yüz kişi gelir konu bu değil
Güzelim konuyu gayet okudum.Herşey birbirine bağlantılı.Sonuçta sen evde konuşmuşsun ısrar etmesen de gelebileceğini bildirmişsin ki,ertesi gün kayınvalideni arayıp gelemeyeceğini söyleme ihtiyacı duyuyorsun.Bir insan bir yere ben geleceğim demediyse,durup dururken açıpta gelemeyeceğini haber vermez.Gelelim 50 kişiye (burası gerçekten çok garip )
Kayınvaliden oraya gidecekkken,annein emrivakisi üzerine programda olmayan yeri tercih etmene ALINMIŞ VE SİTEM ETMİŞ.Madem ben geleceğim demedin o zaman niye gelmeyeceğim diye haber verdin.Madem ben geleceğim demedin,o zaman anne ben zaten gelmeyecektim neden şimdi bunu diyorsun deyip konuyu kapatsaydın.

konu ama o 50 tane erkek degil ki? :D Yani konus sahibi sormadi ki "50 tane erkegin gelmesi normal mi" diye? Neden size sorulmadan birseyi elistirdiniz ki simdi? Kimse 50 kisinin gelmesinden rahatsiz olmamis size noluyor ki simdi? :KK70:

Yanlis anlamayin ama yani SANA NE o 50 kisiden? Takmisiniz....

Konu sahibi gitmis annesine yardim etmis. zaten kaplicaya gidemiyecegi icin...

neyi anlamadiniz?
Aynı senin üslubunla cevaben dönüyorum :Sana cevap vermedim ki sana ne oluyor lşimdi
SANANE

Ben gel
Güzelim konuyu gayet okudum.Herşey birbirine bağlantılı.Sonuçta sen evde konuşmuşsun ısrar etmesen de gelebileceğini bildirmişsin ki,ertesi gün kayınvalideni arayıp gelemeyeceğini söyleme ihtiyacı duyuyorsun.Bir insan bir yere ben geleceğim demediyse,durup dururken açıpta gelemeyeceğini haber vermez.Gelelim 50 kişiye (burası gerçekten çok garip )
Kayınvaliden oraya gidecekkken,annein emrivakisi üzerine programda olmayan yeri tercih etmene ALINMIŞ VE SİTEM ETMİŞ.Madem ben geleceğim demedin o zaman niye gelmeyeceğim diye haber verdin.Madem ben geleceğim demedin,o zaman anne ben zaten gelmeyecektim neden şimdi bunu diyorsun deyip konuyu kapatsaydın.
[/QUOTE ben Gelicem ya da gelmiycm demedim bu yüzden haber verdim yani gidecek olsaydım yine açıp gideceğimi haber vercektim.neyse gerçekten okumuşsunuz!!!

Back
X