Doğal Saç Bakım Kürleri kuzumun saçları

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

drift3516

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
28
7
36
İzmir
4 yaşında bir kzım ver saçları kıvır kıvır ve diplerdende bir sürü saçı geliyor ama çok ince telli tüğ gibi uzatınca tüleriyo keçe gibi oluyo kestirdim saçları kuvvetlensin diye oda fayda etmedi yardım edin kızlar bildiğin.iz yöntemleri benimlede paylaşın

canımm öncelikle kuzucugun saçlarını markette satılan şampuanlarla asla yıkama.. doktor tavsiyeli bir şampuan kullan. haftada bir kez zeytinyağı sür sacına bu yağın içine aktarlarda bulabilecegin taze polen koy 1 tatlı kaşıgı inş faydası oluurr vanımmmm

ya dalin kullanıyorum yada avonun bebe şampuanını oda gözleri yanmasın diye

avonu falan kullanma çocuga asla hatta sizde kullanmayan
sebamedin şampuanları olabilir bi cilt doktoruna gösterin siz yinede. ayrıca günde 1 tatlı kaşığı poleni yedirmeniz çocugun serpilmesine ve saçlarının gürleşmesine neden olacaktır balla karıştırıp verebilirsiniz
1. aydan itibaren farkı farkedersiniz ancak haftada 1 2 kez o maskeyi yapın ortalama 4 saat bekletin tavsiyemm ve işe yararsa geri dönüş yapın mutlaka... dilerim kızınız sağlığına kavuşur allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…