talu bal böceği :) Kayıtlı Üye 28 Haziran 2007 472 0 10 Eylül 2007 Konu Sahibi talu #1 kızlar dayanamadım randevumu 1 gun onceye aldım:dance:,her gece ruyalar gorup sabaha hıc uyumamıs gıbı uyanıyorum ,hem bebısımın saglıklı oldugunu hemde cınsıyetını ogrenmek ıcın gıdıyorum sımdı :dance: kızlar cook dua edın gostersın yoksa annesı piskopat olucak :sm_confused: a.s.
kızlar dayanamadım randevumu 1 gun onceye aldım:dance:,her gece ruyalar gorup sabaha hıc uyumamıs gıbı uyanıyorum ,hem bebısımın saglıklı oldugunu hemde cınsıyetını ogrenmek ıcın gıdıyorum sımdı :dance: kızlar cook dua edın gostersın yoksa annesı piskopat olucak :sm_confused: a.s.
g.a.m.z.e Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2007 834 17 41 10 Eylül 2007 Konu Sahibi talu #2 ayy canım benim inşallah gösterir bebişin.güzel haberlerle gel inşallah canım benim dualarımız seninle.:1hug:
ayy canım benim inşallah gösterir bebişin.güzel haberlerle gel inşallah canım benim dualarımız seninle.:1hug:
burcuavcxix Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2007 248 23 39 10 Eylül 2007 Konu Sahibi talu #3 inşallah gösterir canım bende 3,5 aylıkken öğrendim.gerçekten çok merak ediyor insan.ama benim içime dpğan çıktı.senin içinden ne geliyorsa o olucak bence.sağklıklı olsunlar inşallah
inşallah gösterir canım bende 3,5 aylıkken öğrendim.gerçekten çok merak ediyor insan.ama benim içime dpğan çıktı.senin içinden ne geliyorsa o olucak bence.sağklıklı olsunlar inşallah
kmercanefe Guru Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2007 57 0 42 10 Eylül 2007 Konu Sahibi talu #4 talucum saat kaçta gidiyosun bizi haberdar etmeyi unutma sakınnn :) içimden bi his kesin göstericek diyo :) hadi kal sağlıcakla..
talucum saat kaçta gidiyosun bizi haberdar etmeyi unutma sakınnn :) içimden bi his kesin göstericek diyo :) hadi kal sağlıcakla..
çokoprens iki prens annesi Kayıtlı Üye 24 Nisan 2007 2.766 15 45 10 Eylül 2007 Konu Sahibi talu #5 allah gönlüne göre versin canımm
talu bal böceği :) Kayıtlı Üye 28 Haziran 2007 472 0 10 Eylül 2007 Konu Sahibi talu #6 kızlar tesekkur ederım dua ve dıleklerınız ıcın KIZIM OLUYORMUS ALLAH IN İZNİYLE :dance: HİÇ NAZLANMADAN GÖSTERDİ BEBİŞİM
kızlar tesekkur ederım dua ve dıleklerınız ıcın KIZIM OLUYORMUS ALLAH IN İZNİYLE :dance: HİÇ NAZLANMADAN GÖSTERDİ BEBİŞİM
talu bal böceği :) Kayıtlı Üye 28 Haziran 2007 472 0 10 Eylül 2007 Konu Sahibi talu #8 egemennn .!.: hayırlı evlat olsun cnmmmmmmm Genişletmek için tıkla... AMİN CANIM HEPİMİZİNKİ İNŞALLAH
egemennn .!.: hayırlı evlat olsun cnmmmmmmm Genişletmek için tıkla... AMİN CANIM HEPİMİZİNKİ İNŞALLAH
C CORUMUNCADISI 3 yavrum kuzumlarim Kayıtlı Üye 18 Nisan 2007 6.852 16 37 10 Eylül 2007 Konu Sahibi talu #9 ay ne guzel darisi benim debasima bi oglum var bi de kizim en guzel isteyim bu tabiki de hayirli evlat olsun bebegin saglikli olsun bi de kizim olursa hayirlisiyla baska bi sey istemem allahimdan iki tene yeter
ay ne guzel darisi benim debasima bi oglum var bi de kizim en guzel isteyim bu tabiki de hayirli evlat olsun bebegin saglikli olsun bi de kizim olursa hayirlisiyla baska bi sey istemem allahimdan iki tene yeter
snookie Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2007 1.499 129 10 Eylül 2007 Konu Sahibi talu #10 hayırlı olsun sanırım bu sene kız senesi doğru çıkacak ...