• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kuzum yataktan düştüü :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

theasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
46
0
86
İstanbul
kızlar çok kötü durumdayım ...dün sabah oğlumu (7aylık)yanıma aldım herzaman yapıyorum babası uyandıktan sonra aldım onun biz daha uyuyorduk herzaman iki yastık koyarım dün basiretim bağlandı tek yastık koydum bide iki gecedir öle uykusuzdum ki arda diş çıakrtıyo benide bitiriyo ..neyse işte bi baktım uyanıyo dur dedm gözlerimi açmıyım dalar belki dedm o sırada dalmışım ki hiç yapmam ama uykusuzluk işte ve güüm diye bi ses :((düşmüş bağırdımm aldık onu yerden hiçbiyernde bişey yok ne şişlik ne morarma ne kızarma yara bere ne bilym çatlak bişey yok kusma kanama bayılama yok
sakin olalım dedik gitmedik
bugun de böle gribal bi enf. geçiiriyo huysuz uykulu ...
ama ben delircem ya bişey olduysa ya ben farketmdiysem
doktorunu aradım yok bişey olmaz ama emin olmak istyosan tomogrfi dedi
ama onu çektrmek de çok zormuş ben mi abartıyorum
paşamın bişeyi olsa anlarız dimi
ne olur böle olay yaşadıysanız paylaşın daraldımm çook

canım geçmiş olsun bişe olmamıştır korkma benim oğlumda arkaya kafa üstü düşmüştü allahaşükür bişi olmadı .ama yatakta yanında yatırma artık hareketli zamanları güvenli dil sizin yanınızda yatması

geçen hafta benim oğlumda düştü hemde yüzüstü,uçtu desem daha doğru olur.Bende yarım saatlik uykuyla duruyodum,emzirdim oğlumuda yanıma yatırdım yorgunluktan içim geçmiş ve düşme sesine uyandım.Doktora götürdük,vücuduna baktı,herhangi biryerde hassasiyet var mı diye.Hiç birşey yokmuş Allahtan.Kaskatı kesilerek ağlarsa,vücudunda hassasiyet,uyuşukluk ve fışkırır tarzda kusması olursa getirin dedi.Olmadı da Allahtan ama aklım çıktı birşey oldu diye

geçen hafta benim oğlumda düştü hemde yüzüstü,uçtu desem daha doğru olur.Bende yarım saatlik uykuyla duruyodum,emzirdim oğlumuda yanıma yatırdım yorgunluktan içim geçmiş ve düşme sesine uyandım.Doktora götürdük,vücuduna baktı,herhangi biryerde hassasiyet var mı diye.Hiç birşey yokmuş Allahtan.Kaskatı kesilerek ağlarsa,vücudunda hassasiyet,uyuşukluk ve fışkırır tarzda kusması olursa getirin dedi.Olmadı da Allahtan ama aklım çıktı birşey oldu diye

çok saolun ...
valla o ağlama uyşukluk kusma gibi belirtilern hiç biriolmadı bu beni az da olsa rahatlatıyo
allhıma çokşükür o belirtilern hiçbiri yok çok ağlamadı bile kokrttu sanırım ondan ağladı alınca kucağıma gttm yüzünü yıkadım rahattladı
ama ben çok kötym hala daha kendimi suçladım ama artık yanıma almam yastık koysamda almam çünkü uyku işte nasıl dalmışım o kıpır kıprken ben hiç farketmemişim
neyse saolun ark .inşlh bebğimin bişeyi yoktur benm abartmamdır
bebeklerimiz allh korusun hertürlğ kazadan beladan .....

ah canım birşeyciği yoktur merak etme annesi..
düşe kalka büyüyecekler işte..
korkma sakın hiçbirşey olmaz..

canım bende geçen hafta düşürdüm aynı dediğin gibi gece sürekli mız mız emzir sepetine koy en son sabaha doğru koymadım uyumuş kalmışım ve ağlama sesini birden fırladım yerde yatak vardı fakat başının sol tarafı komidine vurmuşdu.hemen buz koydum doktorumuzu aradım farklı hareket ediyorsa kusma gözlerde kayma varsa hemen gelin. normalse herşey endişelenmene gerek yok.illada içim rahat etsin dersen beyin cerrahına gel dedi.çok şükürki herşey normal devam etti kafası az kızardı geçdi.çok dikkat etmek gerekiyor ama oluyor işte bir anlık olay ama insanız neticede pilimiz bitiyor biizmde.Rabbim görünür görünmez kazalardan korusun tüm yavruları..

saolun kızlar :)oğlum iyi bugun kendi rutın kontr. vardı onu da arada söledm dedm ben çok korktum
zaten dedi bu saate kadar bişey olurdu korkma ama tedbir al dedi kii hep alıyorum ama biranlık bidalgınlık işte ....
bidaha yanıma alırmıyım yani babası varken hani o taraf kapalı ise alırım ancak çok pis akıllandım yani
ama şimdi çok şükür iyi :))ama düşünüyorum da o tarafta düşttüğü tarafta yani yürüyüş bandı var oraya gelse ki gelmemiş olması mucize allhm korudu kafası delinirdi:((ayy böle hep rüyalarımda yaa olsaydı sanırım olay yeni yaa etkisinden kurtulamadım galiba
tekrar saolun burda yazılan belirtileri okudum da rahatladım :))

Benim kızım bebekken kaç kere uçtu hemde:bbo:
Çok ağladı kafaıs mosmor oldu filan ama çabuk toparladı hiç bişeycik de olmadı.Melekler koruyor onları diyorlar ya cidden öyle.:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun birşey olmamıştır. Yanına yatırırsan yatağın kenarlarına yastık yada minder koyabilirsin. Ben yeğenime baktığımda hep öyle yapardım.

Geçmiş olsun aslıcım. Benim oğlan 1 ayın içindeydi düştüğünde. Hem de yanında babası evde de ben ve annem de vardı. Kaşla göz arasında yani:( Çok şükür bişey olmadı, ama çok korkmuştuk biz de

canım geçmiş olsun.benim bebişimde aynı senin anlattığın gibi gece düştü yataktan.sen anlatınca tekrar yaşadım.çok kötü olmuştuk.rabbime çok şükür bişey olmadı.doktorunun dediği gibi belirteler olmadıysa sonrasında da bişey olmaz canım.sen canını sıkma o senden çok etkileniyor. hiç kendinin ve de bebişinin moralini bozma.düşmeyen çocuk duydunmu.elbette ki düşecekler.allah bugünlerimizi aratmasın.

geçmiş olsun.
1 ay kadar önce kızım da yataktan uçmuştu. ağlarken kusmaya başladı ve hafiften kendinden geçer gibi olmuştu. apar topar acile götürdük. yüzüstü düştüğünden karın bölgesi ultrasonu ile baktılar.
şükür bişey olmadı. kafası azcık şişti bi de burnu morardı o kadar...
Allah koruyo gerçekten de...

ilgiilendiğiiniz ve üzüntümü paylaştığınız için teşekkür ederim..ogun böyle kimseye anlatamadım babası ve ben biliyoruz şimdi babaanne falan var sölesek yok bunu da yapsaydınız yok şöle olsaydı düşmezdi dicekler diye eşimle karar verdik bu ikimizi arasında kalıcak :))konu açıldıkça daha çok gerilcektik ....
ama ogun buraya yazmasam bişeyler öğrenmesem delirirdim herhalde
ama allhıma çok şükür bişey yok ..bir anlık bişey işte hep iki yastık koyarım ogun tek yastık olsun dedim :((
işte olucakla öleceğe çare yok derler yaa cidden öle ogun onu yaşıcakmışız ama ders işte ....
saolun kızlar ..benim gibi bir anlık boşluktan bebeğini düşüren ark .da çok geçmiş olsun

gemiş olsun canım.
oğlum 35 günlük
cumartesi yüzüstü düştü çok şükür bişi olmadı ama ömrümden ömür gitti

Korkmayın bişey olmaz...
Benim yeğenim de 40 günlükken düşmüştü,o gün ablamda kalmıştım,ablamın çığlıklarına uyanmıştım..
Ama çok korkmuştuk...
Turp gibi şimdi maaşallah...

ahhh 35-40 gunluk ne zor olmuştur sizin için ....kendimi düşünce sizleri daha iyi anlıyorum
böle bişey olcak mı allhım benm yüzümden diye diye akşamı ettim ama ne şşişlik ne kızarıklık vardı da çok şükür bişey olmadı
sizlerede geçmş olsun arkadşlar

Back