- Konu Sahibi seydaogretmen
-
geçici bir süreç olabilir bebeğininki,ben de beşiğinde sallayıp uyutuyorum ama ayakta sallamamak için kalın ip tarzı bi şey bağladım beşiğe,benim yatak odasında beşiği daha ayırmadım,yatağıma yatıp oradan sallıyorum,sadece kollarım ağrıyo hiç olmazsa,ayaktayken hem kollar hem sırtın hem bellin kopuyo çünkü, durum düzelene kadar öyle bi çözüm bulabilirsin,en azından bir sandalye çekip otur beşiğin yanına,oturarak salla,ayaktayken sallamak çok zor oluyo gerçekten
bende ayırmadım oğlumu beşiğinde bizim odamızda uyuyor hala.sallanırken sallayanı görmek istiyor ben otursam ayağa kalkıyor bu seferde,ne yapacağımı şaşırdım anlıcan:)
hmm,zor o zaman işin biraz :)) ben doğduğundan beri öyle alıştırdım sanırım ondan benim orada olduğum biliyo ama kalkma çabası yok,belki ayaklanmaya başlaynca benmki de kalkar,şimdilik kendi kalkamıyor daha
Of of of ki ne off ölüyorum her seferinde uyutana kadar. Emzik almiyor kezinlikle. Tok olsa bile memeyle uyumak isitiyor. Fazla emincede kusuyor reflüsü var. yerine uzattik mi hemen bagiriyor aglamiyor bagiriyor! Uyumayi hiç sevmez. Derdim büyük kizlar. Hergünüm iskence! Ellerini tutup bir diiger yandan ayagimlada besigini salliyorum. Bagirip bagirip nihayetinde uykuya daliyor. Ama tam olarak uyumuyor! Bu seferde en az 40 dakika salliyorum. Öylece uykulu uykulu. Elimi besikten çektimmi hemen gözleri i açip kiyameti kopariyor. Sürekli tiksinerek uyaniyor. Gecelerde uyandimi tekrardan zor daliyor uykuya en az1 saatimizi normalde 1,5 saatimi aliyor uyumasi. Bazen 2 saat. Hergün böyle Allahin her günü! 6 ay oldu resmen psikilojim bozuldu. Normal uykum yok. Bazen mecburen içime isinmasa bile ilaçla uyutuyorum! Napiyim.
canım benim Allah sabır ve kolaylık versin sana peki bebişinin bu durumuna doktor ne diyor?
Of of of ki ne off ölüyorum her seferinde uyutana kadar. Emzik almiyor kezinlikle. Tok olsa bile memeyle uyumak isitiyor. Fazla emincede kusuyor reflüsü var. yerine uzattik mi hemen bagiriyor aglamiyor bagiriyor! Uyumayi hiç sevmez. Derdim büyük kizlar. Hergünüm iskence! Ellerini tutup bir diiger yandan ayagimlada besigini salliyorum. Bagirip bagirip nihayetinde uykuya daliyor. Ama tam olarak uyumuyor! Bu seferde en az 40 dakika salliyorum. Öylece uykulu uykulu. Elimi besikten çektimmi hemen gözleri i açip kiyameti kopariyor. Sürekli tiksinerek uyaniyor. Gecelerde uyandimi tekrardan zor daliyor uykuya en az1 saatimizi normalde 1,5 saatimi aliyor uyumasi. Bazen 2 saat. Hergün böyle Allahin her günü! 6 ay oldu resmen psikilojim bozuldu. Normal uykum yok. Bazen mecburen içime isinmasa bile ilaçla uyutuyorum! Napiyim.
Denedinizmi bilmiyorum ama uyutma seklini Degistirdinizmi? Mesela yanina yatin ona dokunun yada benim kizim elini yuzume koyardi ole uyurdu. Oglanda ole
Her seyi denedik arkadasim. Siz sorun ben cevapliyim her yolu denedik. Cidden. Çesitli yollarla sekillerle. Saysammi birbir? Uyumayi sevmez vede geç dalar uykuya. Sinirleri uyanik, fazlasiyla. Tika hemen gözlerini açiyor. Dehset olan nedir biliyor musunuz, bazi bebekleri yerinde sallarsan bilmem ayaginda sallarson, ninni söylersin, en sonunda uyur degilmi, bizimki öyle degil ayaklarini oyantiyor, ellerini gözlerine sokuyor resmen, ovaliyor ovaliyor kipkirmizi yapiyor. Ellerini tutuyorum ayaklarini hafif bastiriyorum, diger yandan ayagimla besigi itiyorum sallansin.
Yaniniza yatirin bereber uyuyun diyorsunuz hergece yapiyoruz, ya tutarsa misali. Bagiriyor bagiriyor saçimi çekiyor, yüzünu tirmaliyor, daha neler neler. Bugecede cehennemi yasadik tekrar. 5 saatten fazla sallaik, kah ben kah babasi. ILaç verdik kustu. Valla çogu zaman intihari düsünüyorumciddi ciddi. Tak etti canima. Valla.
Yillarca çocuk hasretiyle yandim, baskalarinin çocuklarina baktim hep. Hamile kalinca nasil sevinmistim. Simdi ben anneligin sevincini degil iskencesini yasiyorum!
Haciya hocaya mi götüsem napsam. Akil ilim sahibi doktorlarimiz yardim edemiyor.
O zaman allah yardim etsin. Ama isyan etme lutfen. Intihar felan yada dogurmaz olaydim gibi laflar solemede dusunmede. Oyle zamanda cocugunun basina bise gelse ne halde olursun onu dusun sabir gelir o zaman.Her seyi denedik arkadasim. Siz sorun ben cevapliyim her yolu denedik. Cidden. Çesitli yollarla sekillerle. Saysammi birbir? Uyumayi sevmez vede geç dalar uykuya. Sinirleri uyanik, fazlasiyla. Tika hemen gözlerini açiyor. Dehset olan nedir biliyor musunuz, bazi bebekleri yerinde sallarsan bilmem ayaginda sallarson, ninni söylersin, en sonunda uyur degilmi, bizimki öyle degil ayaklarini oyantiyor, ellerini gözlerine sokuyor resmen, ovaliyor ovaliyor kipkirmizi yapiyor. Ellerini tutuyorum ayaklarini hafif bastiriyorum, diger yandan ayagimla besigi itiyorum sallansin.
Yaniniza yatirin bereber uyuyun diyorsunuz hergece yapiyoruz, ya tutarsa misali. Bagiriyor bagiriyor saçimi çekiyor, yüzünu tirmaliyor, daha neler neler. Bugecede cehennemi yasadik tekrar. 5 saatten fazla sallaik, kah ben kah babasi. ILaç verdik kustu. Valla çogu zaman intihari düsünüyorumciddi ciddi. Tak etti canima. Valla.
Yillarca çocuk hasretiyle yandim, baskalarinin çocuklarina baktim hep. Hamile kalinca nasil sevinmistim. Simdi ben anneligin sevincini degil iskencesini yasiyorum!
Haciya hocaya mi götüsem napsam. Akil ilim sahibi doktorlarimiz yardim edemiyor.
Her seyi denedik arkadasim. Siz sorun ben cevapliyim her yolu denedik. Cidden. Çesitli yollarla sekillerle. Saysammi birbir? Uyumayi sevmez vede geç dalar uykuya. Sinirleri uyanik, fazlasiyla. Tika hemen gözlerini açiyor. Dehset olan nedir biliyor musunuz, bazi bebekleri yerinde sallarsan bilmem ayaginda sallarson, ninni söylersin, en sonunda uyur degilmi, bizimki öyle degil ayaklarini oyantiyor, ellerini gözlerine sokuyor resmen, ovaliyor ovaliyor kipkirmizi yapiyor. Ellerini tutuyorum ayaklarini hafif bastiriyorum, diger yandan ayagimla besigi itiyorum sallansin.
Kızlar, hepinize destek için teşekkür ederim. Evet kabul ediyorum o anki mutsuz halimle fazla isyan etmişim. Çok bozuldu sinirlerim çok.. geçicek İnşallah. Elbette yavrumun sağlıklı olmasına şükr ediyorum.onu çok seviyorum.Tek sorunu uykusuzluğu. en son ünlü bir çocuk nörologuna götürdüm baktı doğumda oksijen yetersizliğinden olmuş dedi. Hipoksi!
Saatlerce dışarıda parkta bahçede gezdirin zamanla düzelicek dedi. oksijen yetersizliği bebeklerde uykusuzluk huysuzluk yapıyormuş. Havalar ısınsın arabamızı alıp daha çok gezicez beraber. Temiz havada :) banada iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?