Her seyi denedik arkadasim. Siz sorun ben cevapliyim her yolu denedik. Cidden. Çesitli yollarla sekillerle. Saysammi birbir? Uyumayi sevmez vede geç dalar uykuya. Sinirleri uyanik, fazlasiyla. Tika hemen gözlerini açiyor. Dehset olan nedir biliyor musunuz, bazi bebekleri yerinde sallarsan bilmem ayaginda sallarson, ninni söylersin, en sonunda uyur degilmi, bizimki öyle degil ayaklarini oyantiyor, ellerini gözlerine sokuyor resmen, ovaliyor ovaliyor kipkirmizi yapiyor. Ellerini tutuyorum ayaklarini hafif bastiriyorum, diger yandan ayagimla besigi itiyorum sallansin.
Yaniniza yatirin bereber uyuyun diyorsunuz hergece yapiyoruz, ya tutarsa misali. Bagiriyor bagiriyor saçimi çekiyor, yüzünu tirmaliyor, daha neler neler. Bugecede cehennemi yasadik tekrar. 5 saatten fazla sallaik, kah ben kah babasi. ILaç verdik kustu. Valla çogu zaman intihari düsünüyorum
ciddi ciddi. Tak etti canima. Valla.
Yillarca çocuk hasretiyle yandim, baskalarinin çocuklarina baktim hep. Hamile kalinca nasil sevinmistim. Simdi ben anneligin sevincini degil iskencesini yasiyorum!
Haciya hocaya mi götüsem napsam. Akil ilim sahibi doktorlarimiz yardim edemiyor.