Hepimiz kendi reklamımızı yapalım o zaman kocalarımıza kanıtlamak için ksksksKızlar Merhaba 1 yıllık evliyim ve çalışmıyorum kendimi çok işe yaramaz hissediyorum boş vaktimi değerlendirmek için YouTube kanalı açtım tabi eşim benle dalga geçti yapamazsın edemezsin diye ve moralim çok bozuldu eğer destek olmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz sevgili arkadaşlarım çok ama çok mutlu olurum ve eşime bişeyi başardığımı göstermeyi çok istiyorum yardım ederseniz beni sevindirirsiniz şimdiden destek olanlardan Allah razı olsunKanalımda temizlik videoları ve gebe kalmaya çalıştığım için gebelikle ilgili yaşadığım tecrübelerimi paylaşıyorum inşallah ilginizi çeker
Evet bu da sonuçta bir iş olarak yapılıyor zamanımızda gerçekten zaman ayırıp ilgileniyorum yorumunuz için teşekkürlerGelsin paralar cukka cukka..
Kocana kendini kanıtlama icin YouTube kanali açman gercekten çok mantıklı olmuş..
Tabi ki varsa bende sizin kanalınıza abone olurumHepimiz kendi reklamımızı yapalım o zaman kocalarımıza kanıtlamak için ksksks
Teşekkür ederimYa kusura bakmayın ama bana çok saçma geliyor bu tarz videolar.
Bi bunlar bir de düzenleme videoları.
Deterjanları, yumuşatıcıları o kaptan bu kaba aktarmak falan.
Ya da işte sizinki gibi temizlik videoları.
Ben abone olmam da, size başarılar dilerim
Maddi gelir için kendimi rezil edip tüm hayatımı gözler önüne sermeye hiç niyetim yok, konu ne olursa olsun size inancı olmayan ve alay eden insanlardan da uzak durun derimTabi ki varsa bende sizin kanalınıza abone olurum
Peki teşekkür ederimMaddi gelir için kendimi rezil edip tüm hayatımı gözler önüne sermeye hiç niyetim yok, konu ne olursa olsun size inancı olmayan ve alay eden insanlardan da uzak durun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?