Kızlar Merhaba 1 yıllık evliyim ve çalışmıyorum kendimi çok işe yaramaz hissediyorum boş vaktimi değerlendirmek için YouTube kanalı açtım tabi eşim benle dalga geçti yapamazsın edemezsin diye ve moralim çok bozuldu eğer destek olmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz sevgili arkadaşlarım çok ama çok mutlu olurum ve eşime bişeyi başardığımı göstermeyi çok istiyorum yardım ederseniz beni sevindirirsiniz şimdiden destek olanlardan Allah razı olsun Kanalımda temizlik videoları ve gebe kalmaya çalıştığım için gebelikle ilgili yaşadığım tecrübelerimi paylaşıyorum inşallah ilginizi çeker
Gelsin paralar cukka cukka..
Kocana kendini kanıtlamak icin YouTube kanali açman gercekten çok mantıklı olmuş..
Yani abonen 1 milyon olunca ne olacak misal ?
Kocan,ben eşeğim diyerek diz mi çökecek.
Kızlar Merhaba 1 yıllık evliyim ve çalışmıyorum kendimi çok işe yaramaz hissediyorum boş vaktimi değerlendirmek için YouTube kanalı açtım tabi eşim benle dalga geçti yapamazsın edemezsin diye ve moralim çok bozuldu eğer destek olmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz sevgili arkadaşlarım çok ama çok mutlu olurum ve eşime bişeyi başardığımı göstermeyi çok istiyorum yardım ederseniz beni sevindirirsiniz şimdiden destek olanlardan Allah razı olsun Kanalımda temizlik videoları ve gebe kalmaya çalıştığım için gebelikle ilgili yaşadığım tecrübelerimi paylaşıyorum inşallah ilginizi çeker
Ya kusura bakmayın ama bana çok saçma geliyor bu tarz videolar.
Bi bunlar bir de düzenleme videoları.
Deterjanları, yumuşatıcıları o kaptan bu kaba aktarmak falan.
Ya da işte sizinki gibi temizlik videoları.
Ben abone olmam da, size başarılar dilerim
Ya kusura bakmayın ama bana çok saçma geliyor bu tarz videolar.
Bi bunlar bir de düzenleme videoları.
Deterjanları, yumuşatıcıları o kaptan bu kaba aktarmak falan.
Ya da işte sizinki gibi temizlik videoları.
Ben abone olmam da, size başarılar dilerim
Maddi gelir için kendimi rezil edip tüm hayatımı gözler önüne sermeye hiç niyetim yok, konu ne olursa olsun size inancı olmayan ve alay eden insanlardan da uzak durun derim
Ya sizi kirmak istemiyorum ama bir insan neden sehpanin uzerini bezle silerken cektiginiz videoyu izlesin ki. Temizlik onerisi verseniz tamam diyecegim, mesela atiyorum koltuklari silerken arap sabunu koyun dersiniz(bu kismi salladim lutfen evde denemeyiniz). Burada birkac konu acildi nasil temizlik yapacagimi bilmiyorum diye soru sordular, ihtiyaca yonelik bir videonun izlenme orani daha yuksek olur. Basarilar
Maddi gelir için kendimi rezil edip tüm hayatımı gözler önüne sermeye hiç niyetim yok, konu ne olursa olsun size inancı olmayan ve alay eden insanlardan da uzak durun derim