- 5 Şubat 2009
- 6.858
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Islak mendil, bebek bezi. En çok kullandıgım ve işe yarayan bunlar :1rolleyes:
Şaka bir yana Chicco you&me kanguru tavsiye ediyorum. Diğer kangurularda rahat edemedik.
ana kucağında maxi cosiden memnun kaldık biz
baby slıng almak istiyorum ama tavsiyeleri okumadım....kanguruya o kadar para vermek istemiyorum çünkü kızıma güvenmiyorum hoşlanıp hoşlanmaması hususunda....zira araba koltuğunu,bebek arabasını,bambusunu,dönencesini sevmediği gibi....babaannesinin evde avizeye tutturduğu dahası boyunlarından lastik yardımı ile idam ettiği kaydirigubbakcemile3 30 yıllık küçük bebeklerden oluşan dandik dönenceye bayılan tuhaf bir çocuk sahibi olduğum için yeni alacağım herşeye acaba diye düşünen biri oldum....uzun oldu dimi farkındayım ama ne yapalım idilde zor kızkaydirigubbakcemile
Benim ki de maxi cosi ama 4,5 kg bebeği de koyunca ağır geliyor sadece evde ve arabada kullanıyorum. Dışarıda taşınmıyor.
maxi cosinın hangi modelını kullanıyorsun cnm
maxi cosinın hangi modelını kullanıyorsun cnm
cabriofix
sanırım benim mesajımı görmedin tugbis. Bu arada ana kucağı yurtdışından hediye geldi. Memnun sayılırım.
ben o topıktekını gordukten sonra özel mesaj atmıstım sana jeandark
memnunmusun ana kucagından fiyatı baya yuksek bı urunde verdıgın paraya deydımı yanı
ben cesaret edıp alamzdım acıkcası :)))
heheheh iyiyimiş :))kaydirigubbakcemile3baby slıng almak istiyorum ama tavsiyeleri okumadım....kanguruya o kadar para vermek istemiyorum çünkü kızıma güvenmiyorum hoşlanıp hoşlanmaması hususunda....zira araba koltuğunu,bebek arabasını,bambusunu,dönencesini sevmediği gibi....babaannesinin evde avizeye tutturduğu dahası boyunlarından lastik yardımı ile idam ettiği kaydirigubbakcemile3 30 yıllık küçük bebeklerden oluşan dandik dönenceye bayılan tuhaf bir çocuk sahibi olduğum için yeni alacağım herşeye acaba diye düşünen biri oldum....uzun oldu dimi farkındayım ama ne yapalım idilde zor kızkaydirigubbakcemile
Aslında hediye gelmeseydi de ben almaya niyetliydim. Kardeşim yurtdışında . Yeğenim için kullanıyorlardı aynısından. O taşıyordu sanırsın tüy gibi hafif. Ama bize hediye alıp yolladı. Daha bebek 4 günlükken bile eşim zor taşıdı. Geçenlerde kardeşim Türkiye'ye geldi. Tuna içinde iken taşıdı yine. Anladım ki o antremanlı biz ham kalmışız.