Sondadan korkmayin. Hafif bir yanma hissi oluyor o kadar. Takildiktan sonra hicbirsey hissetmiyorsun zaten. Siz de saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Allah analı babalı büyütsün, sonda dan korkan ben i iyice korkutunuz :/
Ya Bi anlık bişey ama keşke anesteziden sonra takılsaAllah analı babalı büyütsün, sonda dan korkan ben i iyice korkutunuz :/
Amin cumlemizinkini insallahAllah anali babali buyutsun. Ben de hep normal istemistim ama sezeryan oldu. Önemli olan yavrurimizin saglikli sihhatli olmasi. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Amin sizde insallahSondanın acısı hiç olmuyor inanın dreamy07 yalnızca çok rahatsız edici bi durum o kadar rahat olun ne kadar stres o kadar acı ve ağrı oluyor.Allah hepimizi kurtarsın inşaAllah.sohrabbb hanım bebeğinizi sağlıkla sıhhatla büyütün inşaAllah.kaç kilo doğdu bebeğin ultrasonla çeliştimi doğum kilosu
Sen Sezeryan mi olacaksın canimSagolun kızlar hayırlısıyla bizde kurtulsaydık
Evet, genel anestezi ile.Sen Sezeryan mi olacaksın canim
Neden genel anestezi pekiEvet, genel anestezi ile.
Korku :)Neden genel anestezi peki
Ben kesinlikle spinal ya da epidural ol derimKorku :)
Amin insallah Canim benimAyyy o kadar içten yazmışsınız ki kendimi hayal ettim bi an.. Rabbim bebeğinizi bağışlasın bizede sağ salim doğurmayı buyutmeyi nasib etsinokadar heyecanlıyım ki. Aylar yıllar birbirini kovalarken şuan vakit durmuş gibi. Hiç geçmio. Bian once gobeğim çıksın istiorum bebişim hemn gelsin istiyorum Allahımmm
bn malesef 2 duşuk yaptığım için heran korkuyla doluyum.bian once doğsada bu tedirginliğim bitse diyorum.. İnşllh Rabbim evladımızı bağışlicak bizeAmin insallah Canim benim
Hic merak etme çabucak geciyor zaten hepsi öyle tatlı anlar kı her dk nın tadını çıkar ve bool bol uyu
Anladım canım hic panik yapma Onun bu dünyada nasibi varsa ne olursa olsun gelecek dünyaya aksi halde zaten bişey yapamazsın kendini bosuna strese sokmabn malesef 2 duşuk yaptığım için heran korkuyla doluyum.bian once doğsada bu tedirginliğim bitse diyorum.. İnşllh Rabbim evladımızı bağışlicak bize
amiin amiinn inşllhAnladım canım hic panik yapma Onun bu dünyada nasibi varsa ne olursa olsun gelecek dünyaya aksi halde zaten bişey yapamazsın kendini bosuna strese sokma
İnsallah Rabbim sağ salim kucağına almayı ve güzelce büyütebilmeyi nasip etsin sana
Amiiiiinamiin amiinn inşllhRabbim sizinkini de bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?