- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
Öncelikle Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın diyerek başlayayım hikayeme :)
Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri okurum burda ki hikayeleri simdi sıra bana da geldi cok şükür...
Normal doğum istememe rağmen Sezeryan doğumla aldım bebeğimi kucağıma
Doktorum önce sezeryana almak istemedi ama bebegim gelmedi zaten iri bir bebekti normal doğumdan da korktum ve son günler artık zorlamaya başlamıştı Bi şekilde Sezeryan kararı almak zorunda kaldık
Kararı verdikten sonra hemen ailemi aradim gelmeleri icin iki gün sonra doguma gidecektim
Son hazırlıkları yaptık
Ve tarih 14 aralık 2015
Sabah namazıyla çıktık yola 9:30 da doguma girecektim 7 de burda ol dedi doktor
Hastaneye gittik yatışım yapıldı hemşirelerin biri geliyor biri gidiyordu ben tedirgin gözlerle bakıyorum etrafa
Gerçekten cok korktum inkar edemem ameliyat neticede
Damar yolu açtılar serum taktılar sıkıntı yok
Ve sonda takmaya geldi hemşire
İste en acı verici olay diyebilirim
Ben 7 de hastanedeydim ama saat Nasıl hemen dokuz buçuk oldu anlayamadım hem biran önce bitsin istiyorum hemde korkuyorum
Ve hadi gidiyoruz dediler ve benim yüreğim ağzımda sanırım o koridordan geçiş anını hic unutamayacağım hasta yakınları Allah yardımcın olsun diyor annem dualar ediyor kendimi kurbanlık Koç gibi hissettim![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
Bide asansör bozuldu tüm koridoru dolanmak zorunda kaldık
Ailem eşim benim arkamdan geliyor tabi
Son ana kadar gülümsedim ki onlar üzülmesin ama gözyaşları kirpiklerime düştü düşecek
Neyse girdik ameliyathane ye yan odada Bi doğum daha var kanlar falan hemen basımı çevirdim ki korkmayayım
Beni aldılar masaya ama tir tir titriyorum etrafta insanlar güle oynaya sohbet ediyor ne kadar normal onlar icin
Doktorumu sordum hemen o nerde diye hastanenin doktoru değil çünkü dışardandi.
gelecek dediler ve bes dk içinde geldi elimi tuttu korkma dedi biraz sakinledim
Anestezi uzmani geldi iğnemi yaptılar hareket etme diyor ama ben titriyorum
İğne vurulur vurulmaz bacaklarıma doğru Bi sıcaklık geldi his tamamen kaybolunca önüme Bi set cektiler
Benim korkudan midem bulanmaya başladı kusucam diyorum hemen Bi havlu getirdiler ama kusmadım başımdakiler beni oyalamaya çalışıyor ama Nafile
Dedim ki bebeğimi göreyim sonra uyutun beni dayanamayacağım
Zaten bes dk sürmedi bebeğimin sesini duydum getirdiler kuzum öyle ağlıyor ki
Sacları cok uzundu onu hatırlıyorum o ana dair
Sonra hemen bana sakinleştirici yapmışlar
Sanki bulutların üzerine çıkmışım gibi oldum öyle guzel bişeymis ki
Hatta oradakilere diyorum kı ya Bu ne guzel bişeymis normal Zaman'da da gelsem yapar misiniz
onlarda tabi tabi sen gel yaparız diyorlar
Artık uyutulmaya gerek kalmadı
Dedim cok iyiyim
O sakinleştirici öyle iyi geldi ki sonra Ağrılari hissetmeye başlayana kadar müthiş hissetmemi sağladı
Bebegim gitti benimde dikişler bitince çıktım odaya
Babam ve eşim odayı süslemişler cok hoşuma gitti
Bebegim gelmiş odada beni bekliyor
Annemler beni görünce ve tabi öyle gülerek girince odaya Bi oh dediler![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
Bebegim doğar doğmaz meme aranmaya başlamış tüm hastanenin diline düştük
öyle tatlıydı kı hemen emzirmeye çalıştım o kısımlar doğumdan daha zordu ve göğüs çatlaklarım yeni iyileşti bu konu cok önemliymiş hamileyken hic dusunmemistim
Normal isteyip Sezeryan olduğum icin hep Bi burukluk oldu içimde hele Ağrı'ları hissetmeye başlayınca ben ne yaptım dedim
Ama pes etmedim yürüdüm bebeğimin altını temizledim ilk gece cok zor geçti
Uykum var Ağrı'lardan uyuyamıyorum annem ben ve bebegim kaldık o ilk gecenin sinir bozan sessizliği başlayınca hep öyle yarım oturup kalkamayan bir insan olarak kalacağım sandım ama asla yatmadım ve bir hafta içinde toparladım eski hayatıma döndüm simdi meleğimin tadını çıkarıyorum
Rabbim sizlere de kolay doğumlar sağlıklı bebisler versin :)
Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri okurum burda ki hikayeleri simdi sıra bana da geldi cok şükür...
Normal doğum istememe rağmen Sezeryan doğumla aldım bebeğimi kucağıma
Doktorum önce sezeryana almak istemedi ama bebegim gelmedi zaten iri bir bebekti normal doğumdan da korktum ve son günler artık zorlamaya başlamıştı Bi şekilde Sezeryan kararı almak zorunda kaldık
Kararı verdikten sonra hemen ailemi aradim gelmeleri icin iki gün sonra doguma gidecektim
Son hazırlıkları yaptık
Ve tarih 14 aralık 2015
Sabah namazıyla çıktık yola 9:30 da doguma girecektim 7 de burda ol dedi doktor
Hastaneye gittik yatışım yapıldı hemşirelerin biri geliyor biri gidiyordu ben tedirgin gözlerle bakıyorum etrafa
Gerçekten cok korktum inkar edemem ameliyat neticede
Damar yolu açtılar serum taktılar sıkıntı yok
Ve sonda takmaya geldi hemşire
İste en acı verici olay diyebilirim
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ben 7 de hastanedeydim ama saat Nasıl hemen dokuz buçuk oldu anlayamadım hem biran önce bitsin istiyorum hemde korkuyorum
Ve hadi gidiyoruz dediler ve benim yüreğim ağzımda sanırım o koridordan geçiş anını hic unutamayacağım hasta yakınları Allah yardımcın olsun diyor annem dualar ediyor kendimi kurbanlık Koç gibi hissettim
![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
Bide asansör bozuldu tüm koridoru dolanmak zorunda kaldık
Ailem eşim benim arkamdan geliyor tabi
Son ana kadar gülümsedim ki onlar üzülmesin ama gözyaşları kirpiklerime düştü düşecek
Neyse girdik ameliyathane ye yan odada Bi doğum daha var kanlar falan hemen basımı çevirdim ki korkmayayım
Beni aldılar masaya ama tir tir titriyorum etrafta insanlar güle oynaya sohbet ediyor ne kadar normal onlar icin
Doktorumu sordum hemen o nerde diye hastanenin doktoru değil çünkü dışardandi.
gelecek dediler ve bes dk içinde geldi elimi tuttu korkma dedi biraz sakinledim
Anestezi uzmani geldi iğnemi yaptılar hareket etme diyor ama ben titriyorum
İğne vurulur vurulmaz bacaklarıma doğru Bi sıcaklık geldi his tamamen kaybolunca önüme Bi set cektiler
Benim korkudan midem bulanmaya başladı kusucam diyorum hemen Bi havlu getirdiler ama kusmadım başımdakiler beni oyalamaya çalışıyor ama Nafile
Dedim ki bebeğimi göreyim sonra uyutun beni dayanamayacağım
Zaten bes dk sürmedi bebeğimin sesini duydum getirdiler kuzum öyle ağlıyor ki
Sacları cok uzundu onu hatırlıyorum o ana dair
Sonra hemen bana sakinleştirici yapmışlar
Sanki bulutların üzerine çıkmışım gibi oldum öyle guzel bişeymis ki
Hatta oradakilere diyorum kı ya Bu ne guzel bişeymis normal Zaman'da da gelsem yapar misiniz
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Artık uyutulmaya gerek kalmadı
Dedim cok iyiyim
O sakinleştirici öyle iyi geldi ki sonra Ağrılari hissetmeye başlayana kadar müthiş hissetmemi sağladı
Bebegim gitti benimde dikişler bitince çıktım odaya
Babam ve eşim odayı süslemişler cok hoşuma gitti
Bebegim gelmiş odada beni bekliyor
Annemler beni görünce ve tabi öyle gülerek girince odaya Bi oh dediler
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
Bebegim doğar doğmaz meme aranmaya başlamış tüm hastanenin diline düştük
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Normal isteyip Sezeryan olduğum icin hep Bi burukluk oldu içimde hele Ağrı'ları hissetmeye başlayınca ben ne yaptım dedim
Ama pes etmedim yürüdüm bebeğimin altını temizledim ilk gece cok zor geçti
Uykum var Ağrı'lardan uyuyamıyorum annem ben ve bebegim kaldık o ilk gecenin sinir bozan sessizliği başlayınca hep öyle yarım oturup kalkamayan bir insan olarak kalacağım sandım ama asla yatmadım ve bir hafta içinde toparladım eski hayatıma döndüm simdi meleğimin tadını çıkarıyorum
Rabbim sizlere de kolay doğumlar sağlıklı bebisler versin :)