08.08.2008 saat 18.30 da kuzucuğum epidural sezeryanla dünyaya geldi. doğum hikayesi filan yazmayacağım arkadaşlar. kolay bir doğum yok bunu bilin yeter. ama gerçekten gördüğünüz dokunduğunuz anda her şeyi unutuyorsunuz.
kuzucuğum 3800 gr. 57 cm. doğdu. onu çoooooooooooooooook seviyorum.
her gün bir posta ağlıyorum inanın anne olmak dünyanın en zor işi. hamileyken hissettiklerimiz kucağımıza aldığımızdaki sevginin binde biri bile olamaz.
allah isteyen herkese nasip etsin.
sezeryandan çıkar çıkmaz(1. saatte) bebeğimi emzirdim ve sütüm geldi. sezeryanda süt geç gelir diyenlere özellikle lafım. sezeryan olacak arkadaşlar da korkmayın. sürekli emzirin göğüs uçlarım kanadı ama yılmadım maşallah şimdi her şey yolunda
hepinize sevgiler
kuzucuğum 3800 gr. 57 cm. doğdu. onu çoooooooooooooooook seviyorum.
her gün bir posta ağlıyorum inanın anne olmak dünyanın en zor işi. hamileyken hissettiklerimiz kucağımıza aldığımızdaki sevginin binde biri bile olamaz.
allah isteyen herkese nasip etsin.
sezeryandan çıkar çıkmaz(1. saatte) bebeğimi emzirdim ve sütüm geldi. sezeryanda süt geç gelir diyenlere özellikle lafım. sezeryan olacak arkadaşlar da korkmayın. sürekli emzirin göğüs uçlarım kanadı ama yılmadım maşallah şimdi her şey yolunda
hepinize sevgiler