• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzucuğumla 4. günüm

zeseze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
845
2
96
Manisa
08.08.2008 saat 18.30 da kuzucuğum epidural sezeryanla dünyaya geldi. doğum hikayesi filan yazmayacağım arkadaşlar. kolay bir doğum yok bunu bilin yeter. ama gerçekten gördüğünüz dokunduğunuz anda her şeyi unutuyorsunuz.
kuzucuğum 3800 gr. 57 cm. doğdu.:nazar::nazar::nazar: onu çoooooooooooooooook seviyorum.
her gün bir posta ağlıyorum inanın anne olmak dünyanın en zor işi. hamileyken hissettiklerimiz kucağımıza aldığımızdaki sevginin binde biri bile olamaz.
allah isteyen herkese nasip etsin.
sezeryandan çıkar çıkmaz(1. saatte) bebeğimi emzirdim ve sütüm geldi. sezeryanda süt geç gelir diyenlere özellikle lafım. sezeryan olacak arkadaşlar da korkmayın. sürekli emzirin göğüs uçlarım kanadı ama yılmadım maşallah şimdi her şey yolunda :nazar::nazar::nazar:
hepinize sevgiler

oyyy kurban olurum yaa :emir_bebek:

allah anali babali büyütsün ablacim, saglikli büyüsün.. kuzugunun ismi nedir merak ettim de
:dance:

08.08.2008 saat 18.30 da kuzucuğum epidural sezeryanla dünyaya geldi. doğum hikayesi filan yazmayacağım arkadaşlar. kolay bir doğum yok bunu bilin yeter. ama gerçekten gördüğünüz dokunduğunuz anda her şeyi unutuyorsunuz.
kuzucuğum 3800 gr. 57 cm. doğdu.:nazar::nazar::nazar: onu çoooooooooooooooook seviyorum.
her gün bir posta ağlıyorum inanın anne olmak dünyanın en zor işi. hamileyken hissettiklerimiz kucağımıza aldığımızdaki sevginin binde biri bile olamaz.
allah isteyen herkese nasip etsin.
sezeryandan çıkar çıkmaz(1. saatte) bebeğimi emzirdim ve sütüm geldi. sezeryanda süt geç gelir diyenlere özellikle lafım. sezeryan olacak arkadaşlar da korkmayın. sürekli emzirin göğüs uçlarım kanadı ama yılmadım maşallah şimdi her şey yolunda :nazar::nazar::nazar:
hepinize sevgiler

canım ne zamandır senden haber bekliyordum.merak etmeye başlamıştım artık.allah analı babalı büyütsün bebişini.41 kere maşallah canımcım.darısı da bizim başımıza.ben de epidural olmaya karar verdim.ne dersin tavsiye eder misin ?sadece buna cevap ver bari.doğum hikayesi yazmayacagım demişsin ondan .bir de kaçıncı haftada almışlardı bebeği?

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı kulüpteki tüm anne adaylarının vede hamişlerin başına

Ne büyük mutluluktur bu ya!!!!!!

MUTLULULARINIZ DAİM OLSUN..sağlıkla kalın...

allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütnek nasip etsin dua edin darısı başıma 2 ayım kaldı canlarım ...

tebrik ederim canım a.s. allah nazarlardan saklasın kuzunu:nazar::nazar: allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:

hayırlı uğurlu olsun canım.allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza olsun inşallah.

canım ne zamandır senden haber bekliyordum.merak etmeye başlamıştım artık.allah analı babalı büyütsün bebişini.41 kere maşallah canımcım.darısı da bizim başımıza.ben de epidural olmaya karar verdim.ne dersin tavsiye eder misin ?sadece buna cevap ver bari.doğum hikayesi yazmayacagım demişsin ondan .bir de kaçıncı haftada almışlardı bebeği?

canım valla genelin nasıl olduğunu bilmiyrum mukayese etme şansım yok ama 18.30 gibi ameliyattan çıktım 24 e kadar hiç ağrım sancım olmadı yani hissetmedim. bir de genel de uyanmanın çok zor olduğunu söyledi anestezi uzmanı.
40. haftada aldılar günümün dolmasına 4 gün kalmıştı.

Ana başa tâc imiş
Her derde ilâc imiş
Bir evlat pîr olsada
Anaya muhtâc imiş..

kuzucuk kız mı erkek mi, adı ne annesi ?
onu görüpte kokladığınız an tüm acıyan yerlerini seviyor insan.
hani o yavrucuk oradan teşrif etti ya yuvamıza, ondan gelen cefa, cana sefa oluyor değil mi..

dünyada ve ahirette yüzünüzü güldürecek hayırlı bir evlat olmasını diliyorum canım.. Allah yardımcın olsun, ne kadar zor olsa da, her zorluktan sonra bir kolaylık vardır..a.s.

canım valla genelin nasıl olduğunu bilmiyrum mukayese etme şansım yok ama 18.30 gibi ameliyattan çıktım 24 e kadar hiç ağrım sancım olmadı yani hissetmedim. bir de genel de uyanmanın çok zor olduğunu söyledi anestezi uzmanı.
40. haftada aldılar günümün dolmasına 4 gün kalmıştı.

teşekkür ederim canım.ben de uyanma olayından dolayı epidurali düşünüyorum.hayırlısı artık.

Back