Kuzeyin Oğlu Volkan Konak Show Tv

Valla o ağladı ben ağladım..cerrahpaşanın bende de büyük anısı var.Sanırım Volkan Konak da babasını o hastanede kaybetmiş...
Muhteşem bir proramdı,esprileri,doğallığı alıp götürdü beni.....

Gazeteden okuduğuma göre..

Bayağı bir izlenmiş program...Süper..

2 haftadır sayesinde uyku düzenim alt üst oldu.....kaydirigubbakcemile3

Gözümüzü kırpmadan izliyoruz....... İyi ki var, harikaydı iki programda.....

Sahneye hakimiyeti de müthiş.....

^ kadınım,sevgilim^ çok güzel dio ya...programınıda çok beğendim ^^

imkanı olanlar birde volkan konağı canlı olarak bir konserde izleyin hayranlığınız katlanıcak sahnesi ve seyirciye yansıttığı sıcaklık ve tabiki karadeniz insanınınn mütevaziliği birleşince büyüleniyorsunuz

İzledim ben,bayıldım resmen...

Çok farklı bir enerjisi var...:) Sohbeti çok güzel...

Ben birde Metin Uca'yı dinlemeyi çok severim...

bu hafta kızdım volkana izlemicem ne işi var cengiz kurtoğlunun orda çok lazımdı sankii

Bakalım haftaya kim konuk olacak,yinede ilk programın tadını alamıyorum nedense....

Aslında konuk olmasa daha mı iyi olucak ne..:))

Cengiz Kurtoğlu var diye bende izlememiştim..:)

Cengiz kurtoğlu war die pek izlemedim ilk haftaki gibi bir programın tadı yok...aslında edip akbayramlı bölümde güzeldi vereliniortak

cengiz kurtoğlu vardı birde adam playback yaptı öyle bir programda playback olmadı bence ve volkan konakta cok konusuyor sadece sarkı söylese süper olur

yildiz tilbe bu aksamki konuk ...izleyen yokmu yaaa....bu kadinida hic sevmiyorum...dagitmis yine kendini sütyeni falan ortada delimi ne....

yıldız peruğunu çıkarıp acayip dans ettiği zaman wolkan konakta saçlarını saldı headbang yapçak gibi çok değişik bir programdı.ayrıca yıldız tilbenin giydiğinide hiç beğenmedim çok kötüydü benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…