Kuzey Guneydeki Cemrenin elbisesi satiyorummmm

150 olursa burdayım bn

canım eğer düşünürsen bende aynısının fuşya rengi var seçil marka sadece abimin düğününde bir defa 3-4 saat giydim. mail adresini verirsen resim yollayabilirim hemen. ben 300 tl ye aldım geçtiğimiz yaz sezonda sana da 180 tl ye verebilirim.
ayrıca eğer düşünürsen elimde 2 diz boyunda 4 tanede uzun abiye var hepsi çok kaliteli (word wella marka) ve çok az kullanıldılar. hepsini satmayı düşünüyorum. ankarada oturuyorsan deneyebilirsin.

Son düzenleme:
En son 200 olur canim ben bu albiseyi 420 ye aldim arkadas daha ucuza almis ama luks bi magazaydi dusun istersen

yasıl ayakkabılarım oldugu ıcın bu yesıl elbıseye bayılmıstım ama fıyat cok fazla tatlım mutlaka o fıyatı hak edıyordur ona bır lafın yok ama bıtanem ama su an o kadar veremem yanı 150 yı bıle zorlanarak ayrıyorum butcemden cunku ben de dugun arıfesındeyım bıtanem dıger arkadasım senın fusya rengın ıcın de aynısı gecerlı...kızlar ıkınızı de opuyorum teklıf benden satmak sızden

En son 200 olur canim ben bu albiseyi 420 ye aldim arkadas daha ucuza almis ama luks bi magazaydi dusun istersen

taatlım elbısenın arkasını da gosterır mısın bır de en son 150 olursa alıcıyım yanı elım sıkışık olmasa ben sana ıstedıgın fıyatı verırım ama gelın adayıyım zor durumdayım

Son düzenleme:
Canim ben tamamen unuttum ben icindeki astari dizlerimde kestirdim daha hos duruyor uzerinde tulu var belli olmuyor ama daha hos duruyor fotolari ekliycem simdi

Son fıyat 200 canım e mail de atabılırsın aseaslan08@hotmail faceswndw ekle başka fotolar atayım çağrı ayşe durgun diye aratabılsın

Aynısının pudra pembesini de ben satıyorum 160 tl ye. Konu başlığı satılık abiye 160 tl

Senın bunu yapman normal mi sence kendi sayfanda yayınlamıssın zaten neden benım sayfamda yayınlıyorsun.ne yapmaya çalışıyorsun ben senın syfanda paylaşsm elbisemı hos mu olur!!! Yapmayın böyle terbiyesizlîk ya !!!

canım rengi çok hoşmuş . boy ölçüsü nedir ve deneme şansımız var mı nerede oturuyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki canm ben tokatta oturuyorum kaç bedensin 36-38 e tam oluyor faceden mj atarsan daha rahat mjlaşırız çağrı ayşe durgun diye canm

elbiseye bayıldıımmmmm...ama üzgünümki elbisenin iç kısmını kesitrerek tüm orjinalliğini,zerafetini bozmuşsunuz..il baktıgımda elbiseyi almak istedim ama üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…