Kuzenin Bugün Aldıkları

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
kuzenimin bugun aldığı güral porsolen 82 perçeyemek takımı korkmaz tencere seti korkmaz 89 parça çatal bıçak seti korkmaz çaydanlık nasıl arkadaşlar.birde hepsi 1,350 tuttu fiyat araştırması hiç yapmadan aldı acaba pahalımı diye sıkılıp duruyor bukonuda araştırma yapan varmı
50730.png

korkmazspringcaydanlikt

a1984.jpg

90128l.jpg

korkmazspringcaydanlikt.jpg

normal sanırım canım ya
güral porslen sonuçta
güle güle kullansın
sıkmasın canını ngüzel şeyler almış

fiyat süper yaaa ben jumbodan aldım yemek takımını ama sölemiyim fiyatı ben kazıklandım galiba :)

çok güzel seçimler yapmış bence...
ama fiyat konusunda bişey diyemeyeceğim...bilmiyorumkismile
güle güle kullansın...

ben geçen sene kütahya 82 parça yemek takımı aryıldız çatal kaşık bıçak seti aryıldız tencere seti aryıldız çaydanlı sahanlık ve cezve setini 1450 ye almıştım.bence normal almış.

güzelevim.com sitesinden alışveriş yapan var mı? ütü ve çatal kaşık takımımı ordan almayı düşünüyorum.ama site güvenilir mi bilbiyorumm.bilgisi olan varsa acele aydınlatsın beni nolurrrrrrr:((

kuzenimin bugun aldığı güral porsolen 82 perçeyemek takımı korkmaz tencere seti korkmaz 89 parça çatal bıçak seti korkmaz çaydanlık nasıl arkadaşlar.birde hepsi 1,350 tuttu fiyat araştırması hiç yapmadan aldı acaba pahalımı diye sıkılıp duruyor bukonuda araştırma yapan varmı
50730.png

korkmazspringcaydanlikt

a1984.jpg

90128l.jpg

korkmazspringcaydanlikt.jpg

benım tencerelerımden çooook güzel güle güle kullan

Birbiri ile uyum içerisindeler canım gayet hoş seçimler olmuş. Fiyatı da normal bana kalırsa sadece yemek takımı 599++ civarında satılıyor. Tabi fiyatlar beğeni ve markaya göre de değişim gösteriyor. Ağız tadıyla kullanır inşallah

Back
X