- 12 Mayıs 2021
- 514
- 367
- 53
- Konu Sahibi Cukurova78
Merhaba hanımlar insallah dogru yere acmısımdır konuyu. Çok ıyı anlaştığım bi kuzenım var aynı yaştayız birbirimizi çok seviyoruz ben onun herseyini bilirim oda benim veya ben öyle sanıyormuşum bilmiyorum 27 yaşındayız . O bizde kalır sürekli bende onlarda kalırım aynı yerde otururuz her neyse. Twitter’dan beni engellemiş , instgram hikayelerini benden gizliyor whatsapta numaramı siliyor fotoğrafın yok diyorum sıkıldım kaldırdım askım diyor hikaye atmıyor musun sen hıc görmüyorum diyorum (her dakika fotoğraf çeker) atmıyorum bayadır diyor ama yalan cunku öne çıkarılanları vardı onlar gıttı anlıyorum gızledıgını. Twitter’da yazıyor zaten bu kullanıcı sizi engelledi diye. İşe başlamış 2 ay benden gizledi , sevgilisi varmış baya ciddilermiş bana yok kimse diyordu sonra dayamadı anlattı sürekli hediyeler aldı falan diye ben olsa hemen hediyenin fotoğrafını atardım . Bunların hepsini sorsam senin kuruntuların dicek Twitter’dan yanlıslıkla engelledim dicek biliyorum. Neden böyle yapıyor? Bana guvenmedıgıne kuzeniz sonucta aileme göstercem fotoları falan sanıyordur o bana öyle mı yapıyor? Demekki sırlarımı anlatmamalıyım . Ama çok üzüldüm çünkü en yakın arkadasımdı sizce sormalımıyım yoksa görüşmeyi mi kesmeliyim?