- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizdemi aynı ilacı kullaniyorsunuzDr getirtmişti bana ilacı . Doktoruyla irtibata geçseniz ya da hastaneyle ücreti mukabili getirtemiyorlar mı acaba? Allah şifasını versin umarım tez zamanda temin edilir ilaç.
Hayır. Bana da yurtdışından ilaç lazımdı. Dr aracılığıyla geldi.siz sosyal platformlara da başvurun ahbap derneği mantıklı mesela.Sizdemi aynı ilacı kullaniyorsunuz
Arkadaşın paylaştığı ilaçsa isviçrede de var ev doktorumla görüşüp almak isterim giden tanıdıkla gönderirim yA da kendim geldiğimde. Lütfen bana dönüş yapabilir misinizSizdemi aynı ilacı kullaniyorsunuz
Amerikan öyle rastgele çantacılık yapamıyorsunuz.Merhaba kuzenim zor durumda el ayak vücut koordinasyonunu kontrol edemediği bir hastalığı var ama o kadar zor durumdaki her saniye bütün vücudu şiddetli bir şekilde oynuyor kontrol edemiyor... ilacı devlet tarafından karşılanıyordu fakat Amerika ile anlaşma sağlanamamış şuan ilacı yok durumu çok kötü....
Bana yardımcı olabilecek varmı Amerika'dan bu ilacı nasıl getirebiliriz
Lütfen Yardım edin...
İlacın ismi TETRABENAZİNE 25mg
Teşekkürler raporumuz tabiki var bütün yolları deniyecegimAmerikan öyle rastgele çantacılık yapamıyorsunuz.
Kimyasallar katı takipteler.
Türk Amerikan eczacı derneği var. Onlara ulaşıp yasal yoldan nasıl getirebilirisniz diye sorabilirsiniz.
Sgk dan rapor çıkartıp eczane veya depo kanalı ile firma ilr irtibata geçip gene getirtebilirisniz…
Tanıdık eczane varsa oradan başlayın sormaya. Onlar bilirler.Teşekkürler raporumuz tabiki var bütün yolları deniyecegim
Merhaba kuzenim zor durumda el ayak vücut koordinasyonunu kontrol edemediği bir hastalığı var ama o kadar zor durumdaki her saniye bütün vücudu şiddetli bir şekilde oynuyor kontrol edemiyor... ilacı devlet tarafından karşılanıyordu fakat Amerika ile anlaşma sağlanamamış şuan ilacı yok durumu çok kötü....
Bana yardımcı olabilecek varmı Amerika'dan bu ilacı nasıl getirebiliriz
Lütfen Yardım edin...
İlacın ismi TETRABENAZİNE 25mg
Spoi şeklinde buğulu isterseniz tıklayın orda yazıyor bir üst mesajdaMerhaba. Ben isveçteyim, eger burda varsa ve Türkiyeye gelirsem tabiki getiririm. Ilacin adi ne?
Gördüm sagol, baktim internetten ama receteyle alinan bir ilac. Burdaki doktorlarda yazmiyor malesef recete eger kendine degilseSpoi şeklinde buğulu isterseniz tıklayın orda yazıyor bir üst mesajda
Evet çok iyi anlıyorum burdada aynı şekildeGördüm sagol, baktim internetten ama receteyle alinan bir ilac. Burdaki doktorlarda yazmiyor malesef recete eger kendine degilse