Evet tontri kimse o kadar parayı ciddi düşünmedikçe vermez. Aslında nitelik olarak iyi kısmetler buldular bana ama elektrik alamadım.Boyle bir site daha dikkate alinir bence.. kimse ciddi olmayacagi seye para yatirmaz.. tabii kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantigi yoksa..
Bana hep sey geliyor.. bu niyetle yola cikinca sabki hep birseyler yanlis olacak gibihalbuki gerekte yok yanlis gitmeyebilir
Aynen oyle, zaten arkadas tinder icin nezih site yazinca bi sasirdimEvet tontri kimse o kadar parayı ciddi düşünmedikçe vermez. Aslında nitelik olarak iyi kısmetler buldular bana ama elektrik alamadım.
Benim ablam görücü usulü evlendi. Aileler araya girince taraflar daha temkinli oluyor. Bence aslında en garanti yol.
Ben kendim buldum ama bulana kadar 1000 dereden su getirdim. Çok zorlandım. Bu devirde evlenmeye niyeti olacak adamda bulmak zor anacım.
Ben Tinderda evlenecek biri olacağını sanmıyorum. Sana yakın insanları gösteriyor. Amaç o geceyi geçirmek. Zaten yazıyorlar. %90 niyeti kısa süreli ilişki.
gönülden sevenler sitesi var ben eşimle orada tanıştım 5 yıldır evliyim tekrar dünyaya gelsem yine onunla evlenirim o derece çok seviyorum kısmeti oradaysa bir şansını denesinMerhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Kız isteme sayfası mı var buradaGeçenlerde bir erkek bu kullanıcı adıyla evlenmek istiyorum diye konu açmıştı kız isteme sayfasında onu hatırlattı bana :)
Var ama amacı kız bulmak değil.Kız isteme sayfası mı var burada
Tinder diye bi uygulama var o çok iyi ve nezih. Oradan evlenilecek kız bulabilir diye düşünüyorum
Daha çok genç kuzeninizin oğlu , internetten aramayın lütfen, kısmeti çıkar karşısına, böyle saçma sapan çocuğunda başını yakmayın.Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Bir yaşıma daha girdim, neymiş amacı? Hangi başlık altındaVar ama amacı kız bulmak değil.
Forum ---> evlilik hazırlığı --> evlilik öncesi törenler --> kız istemeBir yaşıma daha girdim, neymiş amacı? Hangi başlık altında
Kız isteme sayfası mı var burada
Ben de hatun bulma amaçlı sanmıştımBurdan bahsediyorum
bu pahalılıkta görümceye ben talibim kaptırmam erkek milletineeAaa benim görümcem var bekar. 43 yaşında olgun. Parası da var. Valla gül gibi bakar kuzeninize. Ev araba alır altına. Yaşı büyük diye düşünmeyin evi çekip çevirir. Gelin alın buradan. Kırmızı kurdelesini elimle takacağım. Alın lütfen.
Ev araba yok ama iyi haber kızlar kaynana da yok. Ben de iyi bi görümce olurum
O arkadaş da öyle sanmış galibaBen de hatun bulma amaçlı sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?