Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kuzenimin Nişanıı Ve Abiye Kombiniimmm

woefulady

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
61
0
16
Karaman
Merhba kızlar kuzenimin temmuzda nişanı var ve bir mekanda yapılacak Ankarada.
Mekan hem açık hem kapalı. Ben aylar öncesinden planlamıştım neler giyecegimi fakat tekrar kararım değişti :)
Zümrüt yeşili bir elbise giyeyim diyorum daha almadım kızlar. Elbiseyi uzun istiyorum boyum 1.65. buğdayım. Saçlarım dirseklerimde.
Biraz dize kadar veya dizin 3-4 parmak yukarısına kadar yırtmaç istiyorum. Ojelerimi kırmızı veya french olarak kullanıcam.
Altına ayakkabı altın sarısı almayı düşünüyorum.Takılarımıda ona göre altın sarısı imitasyon altın bilezik almayı düşünüyorum
böyle kalın. Saçlarımı sol tarafıma maşalı hafif toplu olarak kullanıcam.
İnternetten birşeyler buldum ama nasıl buldunuz yardımcı olursanız sevinirim kızlar fikirlerinizi almak isterim. teşkkrler :)

Eklentiler

• $altin-sarisi-tasli-platformlu-bayan-ayakkabilari-4.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 2.019
  • $products_1614310233_1065062364_328300886.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 219
bence nişan için ağır kaçaçak bu kombinler.Hani düğün olsa güzel olur ama nişanda bu kadar aşırı abiyeye gerek yok bence canım ama abiye giyeceksen de kısa modelleri tercih etmen daha doğru olur gibi geliyor.

bence güzel olmuş kombinin, nişanda böle güzel olcaksan dügünde daha güzel olman lazım :))
ayakkabı olarak 3. daha güzel. digerlerini begenmedim.

üstteki eliseyi çok beğendim yırtmaclı olanı beğenmedim ayakkabı takı flnda gzel cnm :)

canım nişanda bu kadar iddalı olma bence..yine zümrüt yeşili bişeyler bak ya da mercan renginde ama daha hafif..düğünde giy bu kombinleri..bu arada yırtmaçlıyı çok beğendim..bence çok şık bir straplez tulum giyebilirsin..saçlarıda yukarıdan modern bi topuz ama tamamı toplu olcak..inan çok yakışır yüz hatların kibarsa eğer..

takılarını daha farklı seç istersen canım biraz daha zarif olsun... kombinin güzel sonuncu ayakkabı daha şık...

Seçtiğin 2 elbisede güzel ama 2. daha güzel göründü gözüme daha havalı geldi...
Dediğin gibi bu renge dore rengi ayakkabı çok yakışır.
Eğer 2. elbiseyi seçersen saçını dağınık alttan bi topuz yaptırabilirsin boynun boş kalsın ve bileğine eklediğin o kelepçe gibi bi takı takabilirsin.
Ayakkabılarında dore ama sade bi şekilde çok güzel uyum sağlar...
Ayrıca kırmızı oje değilde french çok daha güzel durucaktır...

iki elbisede güzel bence de takılar ve ayakkabılar çok ağır. ayakkabı daha sade bir şey olabilir. takılarda tektaş şeklinde imitasyon takılar var onlardan alsanız mesela minik bişeyler.. zaten elbise yeterince iddialı. saçlarınızı da öyle iddialı hayal ettim. ayakkabı ve takıda sadeliğe yönelin ki elbiseniz ve saçlarınız hem göstersin kendini hemde rüküş olmadan şıklığı yakalayın..

Kızlar valla birkaç yorum istedim birsürü yapmışsınız :)) çok sağolun düşünerek cevap verdiğiniz için öncelikle hepinize teşekkr ederim...
dediklerinizi tek tek düşüneceğim çok mantıklı şöyle bi düşündükçe. kuzenim nişanlanacak ben değil
bakalım uzun bi kıyafet giyeceğim işte kısa giymem rahat edemem yani...
tekrar tekrar teşkkrler

ikinci elbise ipekyoldan 990 tl gibi bir şey dün denedim, rengi çok hoş çimen yeşili capcanlı. sadece drapeleri/işçiliği mükemmel değil. bilginize.

uzun elbise de hoş olur ama yırtmaç istiyorsan boyunu dize kadar yapma çok itici olur..olursa dizin üstünde olmalı..ama bence hiç yırtmaç olayına girme..straplez giyebiliyosan uzun elbiseye straplez çok hoş olur üstelik yaz mevsimindeyiz uygun olur..zümrüt yeşili elbiseye sarı renk takıları bagdaştıramıyorum ben gümüş grisi takılar daha hoş olur..oje olrak kırmızı yerine french manikür tercih et..zümrüt yeşili rengini neden seçtin kendine yakıştırdığın için mi?daha yazlık renkler de seçebilirsin..

uzun elbise modeli olarak

aay bu elbiseyle gelini sollayabilirsin..bayıldım

bileklikle kolyeyi aynı anda kullanma. ikisi de çok kalın. ya kolyeyi kullan ya da bilekliği.

ya da kullan ama ince olsunlar.

fotodaki gibi kalın değil.

Bencede nişan için fazla abartı bende 8 temmuzda nişanlanıyorum yırtmaçlı olan modele benzeyen bir abiye aldım bence daha farklı diz üstünde bir elbise tercih etmelisin h&m de var bir kaç model istersen fikir olabilir takılar tam nişanlanan senmissin gibi durur trabzon burması sanırım

ilk elbise cok guzel yaa, sade giyersen hic bir abarti yonude yok bence. nisan bu isteyen biraz abartabilir.

birde salondaysa bu tarz birsey giymek cok guzel olabilir, ebde biraz abes kacabilir. lakin bu takilari takmazsin umarim, cunku takilarin abartisi elbisenin guzelligini golgeler.

Ben olsam bunu nişan değil düğün için tercih ederdim
Nişanı olacak kişinin giyebileceği derecede abiye çünkü
ama iki elbise de çok güzel,beğendim

Sayin woefulady arkadasim:)) her iki elbiseye de bayildim resmen!! Esimin en aevdigi renk yesildir:)) yeenimin dugunu var ve ben hala elbise bulamadim( bu elbiseleri hangi sitede gordun acaba? Reklam olmasin diye yazamazsan eger buldugun ili ya da semti soylesen?? Ya da bir ipucu iste:)))

muhteşem bir elbise yeşil olan ama bence böyle şahane bir elbiseyi kendi nişanında giymelisin biraz ağır kaçıyor gibi eğer yeşil giyeceksen kırmızı oje sakın sürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…