Seçtiğin 2 elbisede güzel ama 2. daha güzel göründü gözüme daha havalı geldi...
Dediğin gibi bu renge dore rengi ayakkabı çok yakışır.
Eğer 2. elbiseyi seçersen saçını dağınık alttan bi topuz yaptırabilirsin boynun boş kalsın ve bileğine eklediğin o kelepçe gibi bi takı takabilirsin.
Ayakkabılarında dore ama sade bi şekilde çok güzel uyum sağlar...
Ayrıca kırmızı oje değilde french çok daha güzel durucaktır...
Merhba kızlar kuzenimin temmuzda nişanı var ve bir mekanda yapılacak Ankarada.
Mekan hem açık hem kapalı. Ben aylar öncesinden planlamıştım neler giyecegimi fakat tekrar kararım değişti :)
Zümrüt yeşili bir elbise giyeyim diyorum daha almadım kızlar. Elbiseyi uzun istiyorum boyum 1.65. buğdayım. Saçlarım dirseklerimde.
Biraz dize kadar veya dizin 3-4 parmak yukarısına kadar yırtmaç istiyorum. Ojelerimi kırmızı veya french olarak kullanıcam.
Altına ayakkabı altın sarısı almayı düşünüyorum.Takılarımıda ona göre altın sarısı imitasyon altın bilezik almayı düşünüyorum
böyle kalın. Saçlarımı sol tarafıma maşalı hafif toplu olarak kullanıcam.
İnternetten birşeyler buldum ama nasıl buldunuz yardımcı olursanız sevinirim kızlar fikirlerinizi almak isterim. teşkkrler :)
Merhba kızlar kuzenimin temmuzda nişanı var ve bir mekanda yapılacak Ankarada.
Mekan hem açık hem kapalı. Ben aylar öncesinden planlamıştım neler giyecegimi fakat tekrar kararım değişti :)
Zümrüt yeşili bir elbise giyeyim diyorum daha almadım kızlar. Elbiseyi uzun istiyorum boyum 1.65. buğdayım. Saçlarım dirseklerimde.
Biraz dize kadar veya dizin 3-4 parmak yukarısına kadar yırtmaç istiyorum. Ojelerimi kırmızı veya french olarak kullanıcam.
Altına ayakkabı altın sarısı almayı düşünüyorum.Takılarımıda ona göre altın sarısı imitasyon altın bilezik almayı düşünüyorum
böyle kalın. Saçlarımı sol tarafıma maşalı hafif toplu olarak kullanıcam.
İnternetten birşeyler buldum ama nasıl buldunuz yardımcı olursanız sevinirim kızlar fikirlerinizi almak isterim. teşkkrler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?