• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kuzenimin kınasında saçlarım nasıl olmalı yardımm

jane_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
93
1
26
İçel Mersin
Selam fıstıklar
Yarın akşam kuzenimin kınası olacak. Düğün saçımı belırledım ancak kınada ne yapılır hıç bılemıyorum:31:
Elbisem siyah kalem dizüstü, ayakkabılarım da siyah rugan kapalı platformlu. Saçım konusunda hıç bı fıkrım yok. Mersınde yaşadığım ıçın burası çok sıcak oluyor şöyle bır kırık fönü falan kaldırmaz hemen bozulur aşağı iner saçlarım malesef
:14:

bu arada saçım için şuradan fotoğraflara ulaşarak daha kolay fıkır önerebılırsınız:

[url]http://www.kadinlarkulubu.com/dalgali-saclara-ozel/538971-dalgali-bakir-saclarim.html
[/URL]

Hadi minnoşlar bana bir akıl verin:16::16::16::16::16::16:

cnm ben kendi sözümde sıcaktan dağılma ihtimaline karşı şöyle bi,r şey yaptırmıştım.Önden çok hoş örgü bir bant yaptırdım taç misali ama alnım geniş olduğu için biraz önünü bombeli yaptırdım arkayı da uçlara maşa yaptırdım doğal dalgalı bir havası olmuştu ve çok beğenildi tavsiye ederim söz resimlerimde var saçlarım ;)

cnm ben kendi sözümde sıcaktan dağılma ihtimaline karşı şöyle bi,r şey yaptırmıştım.Önden çok hoş örgü bir bant yaptırdım taç misali ama alnım geniş olduğu için biraz önünü bombeli yaptırdım arkayı da uçlara maşa yaptırdım doğal dalgalı bir havası olmuştu ve çok beğenildi tavsiye ederim söz resimlerimde var saçlarım ;)

tatlımm fotoları bulamadım linkini paylaşabılır mısın rica etsem? :54::54:

hemen ekliyorum o zmn :) $IMG_0177fsd.jpg $IMG_0329.jpg $IMG_0274.jpg
Bir de şöyle söyliyeyim fotoğraflarda daha sönük çıkmış çok havalı bir model oldu herkes bayılmıştı ;)

Son düzenleme:
Back