Gelinlik Modelleri kuzenimin gelinlik seçimi fikirleriniz nedir kızlar??

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
kuzenimin eylülde düğünü var arkadaşlar bu gelinliği beğebdik kendisi zayıf ve uzun boylu zaten bi de saçları kızıl sizce bu model gelinlikle alttaki saç nasıl olur

üstteki gibi toplarsa yakışacağını düşünmüyorum kızıl saça dalgalı bir model veya açık bırakırsa
bana göre yakışabilir

gelinliği straplez şekilde giyerse çok güzel,,ama şu koları fırfırlı falan halini ben hiiç beğenemdim :umursamaz:

bence çok güzel olur gelinlikte çok güzlmiş zaten mutluluklar diliyorum kuzene opuyorumnanaktan a.s

kuzenin zayıf ve uzun olduğu için gelinlik çok yakışır...duvağınıda uzun yaptırsın...bu modeli zaten uzun boylu birileri taşıyabilr..model kendini gösterir..saç konusunda bencede açık olan güzel olur...

teşekkürler arkadaşlar. kk sakinlerine danışmadan hareket etmediğmii gören kuzenim bana özendi de:)))

gelinlik güzel.. saç da güzel ikisi bir arada süper olur süper hayırlısı olsun bakalım... gelinliğin üzerinde de maşllahh baya bir işleme boncuk süs var...

çok güzelmiş fizigine yakışıcagını düşünüyorum Allah şimdiden mutlu mesud etsin inşallahhhkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…