How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kuzenimin bebeği

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben bekarım :utangac:
Sorum kuzenim için olacak.
Kendisinin 2 ay 1 haftalık bir oğlu var...
Kendisi çok sinirli bir mizaca sahip çabuk parlar, bağırır vs... Eşi de tam tersi çok sakin ve olumlu biri. :1ninca:

Kuzenim hamileliğinde de sakin ol, sakin davran dememize rağmen hiç istifini bozmadı. Herşeyi kendine stres sebebi gördü... Kavga etti, sinirlendi...vb
Çocuğu doğduğundan beri düzenli doktora götürür, bebeğin maaşallah hiç sorunu yok ama çok huysuz... boshayallersmile
Hiç yerinde durmak istemiyor. Sürekli oyalamanmak istiyor sabahlara kadar hiç uyumuyor.
Herşeye ağlanıyor en ufak birşeyde. CADIARZU

Merak ediyorum acaba bebeğin bu hali kuzenimin hamilelik esnasında eften püften konulara sıkıntı yapmasından mı ileri geliyor? :sm_confused:

Yoksa, bebeğin kendi mizacı mı böyle huysuz? :uhm:

sanki bizim evi anlatmışsın...sen yoksa benim kuzenim falan mısın:) ben de aynı şeyleri yaptım hamileyken ve bebeğim ayynıı kuzenininki gibi...yani haklısın bence...

Evet muhtemelen annenin hamilelikte yaşadığı stresten kaynaklanıyor bebeğin bu durumu. Anlattığına göre bu kadar huysuz bebeğe sakin davranabilecek bir yapısı da yok. Yani şimdi de bağırıp çağırıyordur. Bi uzman yardımı alsa iyi olur. Yoksa bebeğinde ilerde büyük sorunlar çıkabilir.

Evet muhtemelen annenin hamilelikte yaşadığı stresten kaynaklanıyor bebeğin bu durumu. Anlattığına göre bu kadar huysuz bebeğe sakin davranabilecek bir yapısı da yok. Yani şimdi de bağırıp çağırıyordur. Bi uzman yardımı alsa iyi olur. Yoksa bebeğinde ilerde büyük sorunlar çıkabilir.

Aksine bebeğine karşı çok ama çok sakin bir kadın...
Sadece dışarıya karşı ani çıkışları var.
Bebeği için geçenlerde dedi ki 'ekmek almaya çıktım dışarı ümit (eşinin adı) baktı bebeğe. İnan 10 dakika ayrı kaldım çok özledim o olmasa ben napardım o benim herşeyim.' diyor...
'Ağlasa içim parçalanıyor' diyor o derece seviyor çocuğunu...
Bebeğin sanırım anne karnında psikolojisi çok etkilendi...
Şimdi çok huysuz ama o kadar da tatlı... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sürekli gezmek istiyor hiç oturmamak...
Hoplatılmak zıplatılmak.... kafamçokkarıştı
2 aylık çocuktan bu kadar performans beklemezdim...
CADIARZU
Anasonlu çaylarla filan sakinler uyur mu acaba?

sanki bizim evi anlatmışsın...sen yoksa benim kuzenim falan mısın:) ben de aynı şeyleri yaptım hamileyken ve bebeğim ayynıı kuzenininki gibi...yani haklısın bence...

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Yok canım benim kuzen İstanbul'da.
boshayallersmile
Çok zor ya, sanırım bu huysuzluk hayatı boyunca devam edecek... Ne zor... Acaba huy mu geçti dedim ama sanırım kuzenimin hamilelik hayatından dolayı herşey...
fisfisfis fisfisfis

Merhaba arkadaşlar, ben bekarım :utangac:
Sorum kuzenim için olacak.
Kendisinin 2 ay 1 haftalık bir oğlu var...
Kendisi çok sinirli bir mizaca sahip çabuk parlar, bağırır vs... Eşi de tam tersi çok sakin ve olumlu biri. :1ninca:

Kuzenim hamileliğinde de sakin ol, sakin davran dememize rağmen hiç istifini bozmadı. Herşeyi kendine stres sebebi gördü... Kavga etti, sinirlendi...vb
Çocuğu doğduğundan beri düzenli doktora götürür, bebeğin maaşallah hiç sorunu yok ama çok huysuz... boshayallersmile
Hiç yerinde durmak istemiyor. Sürekli oyalamanmak istiyor sabahlara kadar hiç uyumuyor.
Herşeye ağlanıyor en ufak birşeyde. CADIARZU

Merak ediyorum acaba bebeğin bu hali kuzenimin hamilelik esnasında eften püften konulara sıkıntı yapmasından mı ileri geliyor? :sm_confused:

Yoksa, bebeğin kendi mizacı mı böyle huysuz? :uhm:

çocuk annesine çekmiş canım :kahve:

Mizaç yani diyorsunuz?
Ben de mizaç mı yoksa hamilelik etkisi mi hangisi diye düşündüm de...
aklinialirimsmile
Herkes birşey söylüyor bilemedim...
Teşekkür ederim.
yerimseniben yerimseniben

Benim ablam hamileliğinde neler neler çekti. sütü bile gelmedi gerginlikten stresten bebek mama yedi. 3 gün sancı çekti sezeyanla doğurdu. ama bebek o kadar da huysuz değildi normaldi yani... mizaç bence...

Benim ablam hamileliğinde neler neler çekti. sütü bile gelmedi gerginlikten stresten bebek mama yedi. 3 gün sancı çekti sezeyanla doğurdu. ama bebek o kadar da huysuz değildi normaldi yani... mizaç bence...

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Mizaç da olsa hamilelikten gelen gerginlik de olsa sanırım bebek kuzenime epey çektirecek...
laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Allah bebişimize biraz sakinlik versin... Yoksa 2 aydır canını çıkardı kadının...
delikafadulden

bebekler anne karnındayken herşeyi duyuyorlar
ve annenin sinir anında damarlardaki kasılmalardan dolayı bebeğin etkilendiğini söylüyor bütün doktorlar
anne nasıl bir hamilelik geçirirse bebeğede mutlaka yansıyor
inşallah büyüdükçe sakinleşir biraz :))

bebekler anne karnındayken herşeyi duyuyorlar
ve annenin sinir anında damarlardaki kasılmalardan dolayı bebeğin etkilendiğini söylüyor bütün doktorlar
anne nasıl bir hamilelik geçirirse bebeğede mutlaka yansıyor
inşallah büyüdükçe sakinleşir biraz :))

Tek temennimiz bu, inşallah canım...
sempatiksalakcinni
2 aydır boşuna bekliyor gibiyiz... Bizimki ha şimdi 3günlük oldu durulacak aman 40ı doldu susacak aman 2 ayı bitirdi sakinleşir derken kendimizi kandırıyoruz gibi geldi....
akannehir akannehir

slm canım sağlıkla büyüsün bebiş ama ben o kadar sinirli biri deilimdir şu anda 7aylık oğlum var ama fena seninde dediğin gibi he 40ı çıksın düzelecek he 3aylık olsun he 6aylık ama hala aynı sürekli onunla ilgilenmek hoplatmak gezdirmek istiyor canıma okuyor valla herkes büyüyünce düzelir diyo ama hiç umudum yokk msela bu gece saat4te uyudu sabah8de kalktı allah yardımcımız olsun:emir_bebek:

slm canım sağlıkla büyüsün bebiş ama ben o kadar sinirli biri deilimdir şu anda 7aylık oğlum var ama fena seninde dediğin gibi he 40ı çıksın düzelecek he 3aylık olsun he 6aylık ama hala aynı sürekli onunla ilgilenmek hoplatmak gezdirmek istiyor canıma okuyor valla herkes büyüyünce düzelir diyo ama hiç umudum yokk msela bu gece saat4te uyudu sabah8de kalktı allah yardımcımız olsun:emir_bebek:

Bebeğinin adı poyraz mı?
Poyraz estiriyor dünyanıza demek ki...
:emir_bebek: :emir_bebek:
Siz adında yanlışlık yapmışsınız ondan bebişin bu hali.
a.s
Hani derler ya insanlar isimlerinin anlamını taşır diye... O ruh halini yansıtırlarmış. yerimseniben
Allah herkese kolaylık versin bebek doğurmak da bakmak da çok zormuş ya...

evt canım isimle alakalı diyolar ama ben kuran kursunda okuyan biriyim hocama sordum çokta takılma nice isimler var çok tersi oluyor demişti o yüzden koydum bende bakalım büyüyünce ne olacak bak bu gecede şimdi uyudu sabah 8de iştimaya kalkarız:roflol:

evt canım isimle alakalı diyolar ama ben kuran kursunda okuyan biriyim hocama sordum çokta takılma nice isimler var çok tersi oluyor demişti o yüzden koydum bende bakalım büyüyünce ne olacak bak bu gecede şimdi uyudu sabah 8de iştimaya kalkarız:roflol:

Bunun psikolojik yanı var semracım... Etkisi olduğu psikoloji ile açıklanıyor...
yerimseniben
Emin ol var etkisi isimlerin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu arada bebişimiz biraz tombalak. :emir_bebek:
Doktora götürmüşler dün mama yiyor doymadığı için, mamasını fazlalaştırmış bebek baya sakinleşmiş... :1rolleyes:
:lepi:
Bütün gece uyumuş hatta. hihoyyyt
Sanırım kuzenime yavaş yavaş gün doğuyor darısı başınıza ejderha bebeklerin anneleri...
olumunekankayizsmile

isimlerin etkisine bende çok inanıyorum
msela benm adım büşra tanıdığım birçok büşranın yapısal özellikle az çok benzeşiyor
kızımın adıda sudeniz bazen deniz gibi sakin bazen deniz gibi dalgalı hiç belli olmuyor genel hali su gibi :D

Back