kuzenimin 17 yaşındaki eşi

Şoklardayım gerçekten nasıl izin veriyor ki bu duruma ama muhakkak bunun altında bir şey vardır yoksa bir kız bu kadar saf salak olamaz olmamalı yani

@Bilgece arkadaşımın açtığı konu aynı bununla alakalı işte

allahım sana geliyorumm

benim anlamadığım bu şekilde eve geliyor kız,ve o aile adamı şikayet etmiyor birde evlendiriyorlar.
konu bir garip

Kuzeninizi ve karısını bir psikiyatra götürmeye kalksanız asla kabul etmez ya kuzeninizi tecrit edin ya da kendi hallerine bırakın çünkü ikisi de hasta

Daha yasi kucuk ve bazi seleri dusuemior iste.yazik ya o birkac sene sonra oyle pisman olurki bu piskopattan pacayi kurtaramaz da.

tüm bunların iğrenç birer şaka olduğunu söyledin mi yoksa ilerleyen sayfalarda?
aksi halde akıl alır gibi değil anlattıkların.
Hiç bir aklı başında insan çıkıp da gelin kuaföre gider diye diretemedi mi de 25 yaşındaki bir psikopatın esaretine uydu herkes?

kıza bahane bulmayın ailesinde zeka geriliği var her şeyden önce..ben amca olacam yeğenim önümden çekilerek alınacak tokat yapıştırılacak ağzını burnunu kırarım öyle herifin..b u arada kuzenin zengin mi senin ?

Kız tehdit ediyo kacarim felan diyince bişey yapamıyolar
ben o çocuğun ailesi olsam elini ayağını gerekirse bağlarım yine de göndermem o herifle onu da bi güzel şikayet ederim şiddet var ortada hem allah korusun bana böyle birşey olmuş olsa babam amcam dayım toplanır o çocuğu öldüresiye döverlerdi sonra sıkıyorsa kılıma zarar versin

Kendi düşene acımam ben. Sado mazo ilişkilerinde mutluluklar diler köşeme cekilirim.

sado mazo...
kizi fentezisiyle rahat birak yaaa bi agiz tadiyla dayak yedirtmediniz iki de bir mudahale Alllahimm Yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…