- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
-
- Konu Sahibi kafasikarisik12345
uzun sürmez keser o kızı o demedi demeyinŞu bi hafta da gördüklerim beni çok etkiledi şok oldum resmen ve paylaşmak istedim kuzenim 25 yaşında 17 yaşında bi kızla evlendi 2 senedir birliktelermis kızdan okulu bırakmasini ve kapanmasını istemiş kız tabiki kabul etmiş daha sonra evden çıkması bakkala bile gitmesi yasaklanmış kız geçenlerde annesiyle birlikte teyzesinin kına gecesine gitmek istemiş ve kuzenim izin vermediği için gidememis tabiki. kız hergün giyinip kuzenime mesaj atıyomus kuzenimde göğüsleri belli oluyomu diye bakıp olmuyo sa onay veriyomus Kızın erkek akrabalaryla görüşmesi kesinlikle yasak ben bunları yeni öğrendim ve şok oldum gerçekten bi kız buna nasıl izin verebilir benim aklım almıyo her neyse bunlar evlenmeye karar vermiş kızın ailesi istemeyince olay çıkmış tabi kuzenim kızı eve getirip evire çevire dövmüs annesinin evine göndermiş kız ailesine yalvariyo kacarim diyo ve evlenmek istiyo yani hala akıllanmıyo sonuç olarak izin veriliyo ve aile izni olduğu için kız 17 yaşında olmasına rağmen evleniyo gelelim geçen haftaya düğünleri vardı oraya gittim ilk gün kına gecesi var kız kuaföre gonderilmiyo evde yapılcak saçı hallediyorz bi şekilde birazda makyaj yaptık kıza doğal olarak kuzenim görünce çıldırdı eline ıslak bi bez aldı ve kızın yüzünü deli gibi silmeye başladı canını acıtıyo kız ağlıyo ama umrunda değil ortalk sakinleşti kına başladı sonlara doğru gelinin amcası geldi ve kızı karşısına alıp oynamaya başladı o ara kuzenim gördü ve kızın kolundan tuttuğu gibi gelin odasına çekip tokati yapıstrdi ben napıcagimi bilemedim Teyzeme haber verdim haklı adam bırak cevabını aldım ama ben yinede gidip müdahale ettim ve kız sen ne karisiyosun dedi bana ben tabi yine kaldım öyle ertesi gün düğün oldu eve gelir gelmez kuzenim kızın telefonunu alıp kırdı attı kız daha gelinligiyle otururken kızı bi ton tehdit ettiler şu yasak bu yasak bütün bu olanları hayretle izledim ve dedim ki allahım sana şükürler olsun beni bukadar aptal yaratmamssn o kıza acıyorum ve üzülüyorum her nekadar kendisi istesede hiç bi kadın bunları haketmez ama şunu farkettim tek suç erkeklerde değil böyle aptalca davranan kadınlarda da var suç bi insan böyle köle gibi ezilmeye nasıl katlanır ben anlayamıyorum bunu
Bir şeyler oldu da kız kendini mecbur hissedip mi evlendi acaba?
senaryomu bu
Şu bi hafta da gördüklerim beni çok etkiledi şok oldum resmen ve paylaşmak istedim kuzenim 25 yaşında 17 yaşında bi kızla evlendi 2 senedir birliktelermis kızdan okulu bırakmasini ve kapanmasını istemiş kız tabiki kabul etmiş daha sonra evden çıkması bakkala bile gitmesi yasaklanmış kız geçenlerde annesiyle birlikte teyzesinin kına gecesine gitmek istemiş ve kuzenim izin vermediği için gidememis tabiki. kız hergün giyinip kuzenime mesaj atıyomus kuzenimde göğüsleri belli oluyomu diye bakıp olmuyo sa onay veriyomus Kızın erkek akrabalaryla görüşmesi kesinlikle yasak ben bunları yeni öğrendim ve şok oldum gerçekten bi kız buna nasıl izin verebilir benim aklım almıyo her neyse bunlar evlenmeye karar vermiş kızın ailesi istemeyince olay çıkmış tabi kuzenim kızı eve getirip evire çevire dövmüs annesinin evine göndermiş kız ailesine yalvariyo kacarim diyo ve evlenmek istiyo yani hala akıllanmıyo sonuç olarak izin veriliyo ve aile izni olduğu için kız 17 yaşında olmasına rağmen evleniyo gelelim geçen haftaya düğünleri vardı oraya gittim ilk gün kına gecesi var kız kuaföre gonderilmiyo evde yapılcak saçı hallediyorz bi şekilde birazda makyaj yaptık kıza doğal olarak kuzenim görünce çıldırdı eline ıslak bi bez aldı ve kızın yüzünü deli gibi silmeye başladı canını acıtıyo kız ağlıyo ama umrunda değil ortalk sakinleşti kına başladı sonlara doğru gelinin amcası geldi ve kızı karşısına alıp oynamaya başladı o ara kuzenim gördü ve kızın kolundan tuttuğu gibi gelin odasına çekip tokati yapıstrdi ben napıcagimi bilemedim Teyzeme haber verdim haklı adam bırak cevabını aldım ama ben yinede gidip müdahale ettim ve kız sen ne karisiyosun dedi bana ben tabi yine kaldım öyle ertesi gün düğün oldu eve gelir gelmez kuzenim kızın telefonunu alıp kırdı attı kız daha gelinligiyle otururken kızı bi ton tehdit ettiler şu yasak bu yasak bütün bu olanları hayretle izledim ve dedim ki allahım sana şükürler olsun beni bukadar aptal yaratmamssn o kıza acıyorum ve üzülüyorum her nekadar kendisi istesede hiç bi kadın bunları haketmez ama şunu farkettim tek suç erkeklerde değil böyle aptalca davranan kadınlarda da var suç bi insan böyle köle gibi ezilmeye nasıl katlanır ben anlayamıyorum bunu
olay ne biliyormusunuz 15 yaşındaki kızla çıkan sapık kuzeniniz. sübyancı,psikopat ve manyak. kız t çocuk tabii. aklı ermiyorŞu bi hafta da gördüklerim beni çok etkiledi şok oldum resmen ve paylaşmak istedim kuzenim 25 yaşında 17 yaşında bi kızla evlendi 2 senedir birliktelermis kızdan okulu bırakmasini ve kapanmasını istemiş kız tabiki kabul etmiş daha sonra evden çıkması bakkala bile gitmesi yasaklanmış kız geçenlerde annesiyle birlikte teyzesinin kına gecesine gitmek istemiş ve kuzenim izin vermediği için gidememis tabiki. kız hergün giyinip kuzenime mesaj atıyomus kuzenimde göğüsleri belli oluyomu diye bakıp olmuyo sa onay veriyomus Kızın erkek akrabalaryla görüşmesi kesinlikle yasak ben bunları yeni öğrendim ve şok oldum gerçekten bi kız buna nasıl izin verebilir benim aklım almıyo her neyse bunlar evlenmeye karar vermiş kızın ailesi istemeyince olay çıkmış tabi kuzenim kızı eve getirip evire çevire dövmüs annesinin evine göndermiş kız ailesine yalvariyo kacarim diyo ve evlenmek istiyo yani hala akıllanmıyo sonuç olarak izin veriliyo ve aile izni olduğu için kız 17 yaşında olmasına rağmen evleniyo gelelim geçen haftaya düğünleri vardı oraya gittim ilk gün kına gecesi var kız kuaföre gonderilmiyo evde yapılcak saçı hallediyorz bi şekilde birazda makyaj yaptık kıza doğal olarak kuzenim görünce çıldırdı eline ıslak bi bez aldı ve kızın yüzünü deli gibi silmeye başladı canını acıtıyo kız ağlıyo ama umrunda değil ortalk sakinleşti kına başladı sonlara doğru gelinin amcası geldi ve kızı karşısına alıp oynamaya başladı o ara kuzenim gördü ve kızın kolundan tuttuğu gibi gelin odasına çekip tokati yapıstrdi ben napıcagimi bilemedim Teyzeme haber verdim haklı adam bırak cevabını aldım ama ben yinede gidip müdahale ettim ve kız sen ne karisiyosun dedi bana ben tabi yine kaldım öyle ertesi gün düğün oldu eve gelir gelmez kuzenim kızın telefonunu alıp kırdı attı kız daha gelinligiyle otururken kızı bi ton tehdit ettiler şu yasak bu yasak bütün bu olanları hayretle izledim ve dedim ki allahım sana şükürler olsun beni bukadar aptal yaratmamssn o kıza acıyorum ve üzülüyorum her nekadar kendisi istesede hiç bi kadın bunları haketmez ama şunu farkettim tek suç erkeklerde değil böyle aptalca davranan kadınlarda da var suç bi insan böyle köle gibi ezilmeye nasıl katlanır ben anlayamıyorum bunu