kuzenimin 17 yaşındaki eşi

Kızmı siz onu korudunuz diye sen karışma dedi :KK57:
yemeğe devam ettin o zaman.

17 yaşındaki ergenden anca bu beklenir.
Tam toz pembe hayaller kurduğu dönem.
İleride kafasını vuracak taş kalmaz,ama iş işten geçmiş olur.

Şu bi hafta da gördüklerim beni çok etkiledi şok oldum resmen ve paylaşmak istedim kuzenim 25 yaşında 17 yaşında bi kızla evlendi 2 senedir birliktelermis kızdan okulu bırakmasini ve kapanmasını istemiş kız tabiki kabul etmiş daha sonra evden çıkması bakkala bile gitmesi yasaklanmış kız geçenlerde annesiyle birlikte teyzesinin kına gecesine gitmek istemiş ve kuzenim izin vermediği için gidememis tabiki. kız hergün giyinip kuzenime mesaj atıyomus kuzenimde göğüsleri belli oluyomu diye bakıp olmuyo sa onay veriyomus Kızın erkek akrabalaryla görüşmesi kesinlikle yasak ben bunları yeni öğrendim ve şok oldum gerçekten bi kız buna nasıl izin verebilir benim aklım almıyo her neyse bunlar evlenmeye karar vermiş kızın ailesi istemeyince olay çıkmış tabi kuzenim kızı eve getirip evire çevire dövmüs annesinin evine göndermiş kız ailesine yalvariyo kacarim diyo ve evlenmek istiyo yani hala akıllanmıyo sonuç olarak izin veriliyo ve aile izni olduğu için kız 17 yaşında olmasına rağmen evleniyo gelelim geçen haftaya düğünleri vardı oraya gittim ilk gün kına gecesi var kız kuaföre gonderilmiyo evde yapılcak saçı hallediyorz bi şekilde birazda makyaj yaptık kıza doğal olarak kuzenim görünce çıldırdı eline ıslak bi bez aldı ve kızın yüzünü deli gibi silmeye başladı canını acıtıyo kız ağlıyo ama umrunda değil ortalk sakinleşti kına başladı sonlara doğru gelinin amcası geldi ve kızı karşısına alıp oynamaya başladı o ara kuzenim gördü ve kızın kolundan tuttuğu gibi gelin odasına çekip tokati yapıstrdi ben napıcagimi bilemedim Teyzeme haber verdim haklı adam bırak cevabını aldım ama ben yinede gidip müdahale ettim ve kız sen ne karisiyosun dedi bana ben tabi yine kaldım öyle ertesi gün düğün oldu eve gelir gelmez kuzenim kızın telefonunu alıp kırdı attı kız daha gelinligiyle otururken kızı bi ton tehdit ettiler şu yasak bu yasak bütün bu olanları hayretle izledim ve dedim ki allahım sana şükürler olsun beni bukadar aptal yaratmamssn o kıza acıyorum ve üzülüyorum her nekadar kendisi istesede hiç bi kadın bunları haketmez ama şunu farkettim tek suç erkeklerde değil böyle aptalca davranan kadınlarda da var suç bi insan böyle köle gibi ezilmeye nasıl katlanır ben anlayamıyorum bunu
uzun sürmez keser o kızı o demedi demeyin

Sen ne karisiyon mu...
Hele bi birak azcik da ben doveyim derdim kuzene..
O kiz artik bosanmak istese de bosanamaz..
Nebicim insanlar var yaaa..
Birde sizin akrabalarinizin geneli mi boyle de kimse mudahale etmiyor..

Kuzen kızın kapanmasını istiyor ve kız kabul ediyor ama kınada saç yapılıyor??
Sadece kadınlar arası olabileceği geldi aklıma fakat kızın amcası ile oynadığı kısmı yazmışsınız. Pek anlayamadım doğrusu.

Genel fikrim gram akli olmadigi yonünde
Velev ki biseyler yasadi....
Yaaa biriyle seks yaptın diye ömür boyu iskencenin hertulusune boyun mu eğeceksin? Bunu dayatan topluma yazıklar olsun.baskidan korkuyosada ömür boyu tek başına yaşar kimseye bişey demez yinede katlanmazdi bu pislik adama! Hicbir hayat yaşayacağı bu hayattan daha kötü olamaz

2 senedir beraberler kız tanıyo yani kuzanini sesini de çıkarmıyo memnun o zaman halinden bırak ne yaparsa yapsın 2 senede tanıyamamış okulu falan bırakmış artı dayak ve kıskançlık bırak ne hali varsa görsün ya bu kadar saftirik kadınlar var mı cidden

Kuzenin canavar resmen. Iyi bi dayakta ona lazim kizin aileside tuhaf. Kiz da tuhaf senin teyzen daha bi tuhaf.. Hep boylemiydi bu dayakci kuzen

kızın ne hosuna gidiyodur aman beni kıskanıyor nasılda seviyor diye var benim cevremde de 18 yasında evlencem diye deliren cocuk kızın halasına kufur ediyor annesine sen sus kaynana diyor kızı gorseniz kor kutuk asık olmus resmen..sanıyolarki evlenmek ck matah zamanı gelince evlenicen kıskanc erkek seviyodur kafasındalar dovuyo ama kıskandıgından seviyo yani beni derler 10 sene sonra 50 yasındaki kadın gibi gorununce iş isden gecmiş olcak tabi

Şu bi hafta da gördüklerim beni çok etkiledi şok oldum resmen ve paylaşmak istedim kuzenim 25 yaşında 17 yaşında bi kızla evlendi 2 senedir birliktelermis kızdan okulu bırakmasini ve kapanmasını istemiş kız tabiki kabul etmiş daha sonra evden çıkması bakkala bile gitmesi yasaklanmış kız geçenlerde annesiyle birlikte teyzesinin kına gecesine gitmek istemiş ve kuzenim izin vermediği için gidememis tabiki. kız hergün giyinip kuzenime mesaj atıyomus kuzenimde göğüsleri belli oluyomu diye bakıp olmuyo sa onay veriyomus Kızın erkek akrabalaryla görüşmesi kesinlikle yasak ben bunları yeni öğrendim ve şok oldum gerçekten bi kız buna nasıl izin verebilir benim aklım almıyo her neyse bunlar evlenmeye karar vermiş kızın ailesi istemeyince olay çıkmış tabi kuzenim kızı eve getirip evire çevire dövmüs annesinin evine göndermiş kız ailesine yalvariyo kacarim diyo ve evlenmek istiyo yani hala akıllanmıyo sonuç olarak izin veriliyo ve aile izni olduğu için kız 17 yaşında olmasına rağmen evleniyo gelelim geçen haftaya düğünleri vardı oraya gittim ilk gün kına gecesi var kız kuaföre gonderilmiyo evde yapılcak saçı hallediyorz bi şekilde birazda makyaj yaptık kıza doğal olarak kuzenim görünce çıldırdı eline ıslak bi bez aldı ve kızın yüzünü deli gibi silmeye başladı canını acıtıyo kız ağlıyo ama umrunda değil ortalk sakinleşti kına başladı sonlara doğru gelinin amcası geldi ve kızı karşısına alıp oynamaya başladı o ara kuzenim gördü ve kızın kolundan tuttuğu gibi gelin odasına çekip tokati yapıstrdi ben napıcagimi bilemedim Teyzeme haber verdim haklı adam bırak cevabını aldım ama ben yinede gidip müdahale ettim ve kız sen ne karisiyosun dedi bana ben tabi yine kaldım öyle ertesi gün düğün oldu eve gelir gelmez kuzenim kızın telefonunu alıp kırdı attı kız daha gelinligiyle otururken kızı bi ton tehdit ettiler şu yasak bu yasak bütün bu olanları hayretle izledim ve dedim ki allahım sana şükürler olsun beni bukadar aptal yaratmamssn o kıza acıyorum ve üzülüyorum her nekadar kendisi istesede hiç bi kadın bunları haketmez ama şunu farkettim tek suç erkeklerde değil böyle aptalca davranan kadınlarda da var suç bi insan böyle köle gibi ezilmeye nasıl katlanır ben anlayamıyorum bunu

bu yaşta kızını evlendiren , daha adam seçmeyi öğretecek bir şekilde eğitim verememiş ailesine yazıklar olsun kızın

biraz büyüsün aklı başına gelir.
bir kaç yıl sonra yazar buraya "5 çocuğum var, ilk günden beri şiddet görüyorum" diye.
bu işler böyle ne yazık ki.
ben o kızın babasının yerinde olsam kesinlikle olur vermezdim evliliğe. kaçacakmış bilmem ne. yarın bir gün de baba evine kaçacak zaten. öyle belli ki olacaklar.

olay ne biliyormusunuz 15 yaşındaki kızla çıkan sapık kuzeniniz. sübyancı,psikopat ve manyak. kız t çocuk tabii. aklı ermiyor

X