kuzenimin 17 yaşındaki eşi

Cok pisman olacak ama iş işten gecmis olacak. Ve sukur ki 17 yadindayken bile bu kadar aptal degildim. Emin ol ki bu kiz hamileliginde bile dayak yiyecek.

Kuzeninle konuş diyenler olmuş ama ben o Afedersiniz hayvanla iletişim kurmaktan korkuyorum
Sen karisma tabi ki.her iki tarafin da ana babasi vardir.
bu kizcagiz ailesini bile cignediyse yapacak bisey yok.bile bile bir pskopatla evlenmis.
sonu olmaz bu evliligin ne yazik ki.
kafayi vuracak taslar arar yakinda.
birtek kizin ailesinin pasifligi sasirtici.
Kizlarinin bu sekilde evliligine razi gelmeleri icin baska sebepler olabilir senin bilmedigin.

İnanamıyorum ya,gerçek olamaz bu.Bir insan nasıl buna katlanabilir ? Benim eşim bana bağırsa ben evi terk ederim,kız o kadar şeye rağmen.Ne diyeceğimi bilemedim.Gerçekten içimde büyük bir öfkeyle okudum ve sonunu dahi zor getirdim.Sinirden elim ayağım titredi ama kız... Çok üzüldüm,Allah kızın aklını başına getirir inşallah nedir bu yahu ?

Ailesi izin verse bile 17 yaşında bir kızla evlenmek yasak değil miydi

Belki evlenmeden birlikte olmuşlardır kizda mecbur hissedip katlaniyordur

Evet bunu bende hemen düsünmüstüm. Türkiyenin sartlarina göre bu açiklama daha mantikli gibime geliyor. Millet nasil sado-maso'ya geldigini anlayamdim. Cok yazik aslinda, o kiz gibi çok kiz var. Sirf seks yasadi diye hayati mahv oldugunu düsünen, böyle hayvanlar ile evlenen, yada tam tersi evlenme korkusu ile yasayan, doktora diktirmeye giden,...

Bu halk ne zaman cinsellik hayatin bir parçasi kabul ettigi zaman artik baze seyler degisir fakat o günü görecekmiyiz?

Kız deli oglan zır deli bu ne yaaa!!! Bu kadar muhafazakar saçı açık mı ki kkızım evde saç yapıyoo amca kına gecesinde nerde kızla oynuyor??

Allah sasirtmasin da,iste bu kiz ve turevleri gibiler yuzunden ozgecanlar,munevverler,fatmanurlar oluyor.Bunlar o okuzleri okuz haliyle kabul edince,demek bende bi anormallik yok deyip kendilerini istemeyenlere saldiriyorlar

Ayy tovbe tovbe kiza sovcemde kul kinadigini yasamadan olmezmis 2 kizim var allah iyi insanlarla karsilastirsin kuzeninde tam dagdan inme heralde kisa surede bosanirlar kizin ask sandigi sey cabuk gecet tokadi yiyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…