kuzenimin 17 yaşındaki eşi

Kız tehdit ediyo kacarim felan diyince bişey yapamıyolar

Kaçarsa kaçsin, aileside o erkege suç duyurusunda bulunabilirdi. Yani ben o kizin annesi olsaydim ilk basta zaten o çoçugu mahkemelik ederdim, daha resit olmayan bir kiz ile iliskisi var diye. Hele kizimi kaçirmaya çalissin, o zaman görürdü gününü. Ben ne olursu olsun, bir imzam ile kizimi bile bile atese vermezdim. Demem o ki, ailede o kadar karsi gelmediler aslinda.

Büyük ihtimalle bu kiz kuzenin ile cinsel iliski yasamis ve kiz artik kendine bu hayati hak görüyor. Ailede kim bilir bu durumu bildigi için o imzayi atip, kizini atese vermisler.

Öyle mazositler var malesef.sen karışma bence kötü olan sen olursun.benim dayımda bikere yengemi dövmüştü,herkes dayıma cephe aldı anneannem karını birdaha döversen Hakkımı helal etmem falan diyorduki yengem anneannemin kolunu ittirip kocam değilmi döverde severde vur kocacım sen bakma annene o ne karışır dedi dayımda gördünmü anne halinden memnun,demekki dayak seviyor dedi.bizim ailede yoktur öyle şiddet falan ama kadın mazoşistse demekki

yok artık şaka mı bu?bi insan dayak yediği biriyle nasıl evlenir ya yazık valla acaba kızın akli dengesi mi bozuk ki?

Niye bu kiz da mutlu halinden. Demek ki sevdiginden yapiyor
Nikicim kızın ailesi izin vermiyor diye kızı bir iyi benzetip eve göndermiş.Nasıl bir mesaj vermek istemiş kızın ailesine çözemedim ben vallahi :)
Pek fantezi uygulaması gibi gelmedi bana
Şimcik ben de severim güçlü, otoriter irkek, şöyle masaya vurdu mu ses çıkan. Ama mümkünse benden çıkmasın o ses ya

boyle tiplere `pain body` deniyor..yani aci icinde yasayan ama bundan rahatsiz olmayan bedenler..
yazik..onlarin cocuklarina aciyorum simdiden..

kız işkenceden zevk alıyor belli ki

En büyük sıkıntı kuzeninde bence. Kız henüz 17 yaşında olduğu için hiçbirşeyin farkında değil yandı o yandı. Bence şu durumda senin yapabileceğin birşey yok

ya bune dir ama ya hangi devirde yaşıyoruz be kardeşim ? kıza yazık ama yazık değil alooo kızım akıllan akıllan ah keşke demeden önce aklını başına al canım sen kuzeninle konuşsana bi yazık kıza falan de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…