yengenize seni aldatıyor deseniz , kavga çıkacak belki kadın şiddet görecek belki yuva yıkılacak. o zaman daha çok vicdan azabı çekmez misiniz? bence karışmayın birşeye yoksa siz kötü olursunuz. kuzeniniz size hesap sormayacak mı neden söyledin diye. Allah ıslah etsin. umarım yengeniz duymadan kuzeniniz düzelir.
öncelikle okuyup fikir belirten herkesten Allah razı olsun... dayımın oğlu 2007de evlendi. serserice bi hayat sürdü, tabiri caizse karı kız, içki vs... özünde çok iyi bi insandır ama huylu huyundan vazgecmiyo işte.... şuan 26 yaşında, eşi de 24... eşini o kadar çok severimki kuzenimden ötedir, öz ablam gibidir.... bunlar severek evlendi, ama kuzenimin hevesi cabuk gecti... ona şiddet uygulamaya başladı, uygunsuz arkadaşları vardı geceleri eve gelmezdi falan... kıza cok cektirdi coook.... olduğumuz yer küçük bi yer, kim ne yapsa hemen duyuluyo... kuzenimin capkınlıkları kulağıma geldi yine, hem de evliyken yapıyo bunları... eşinin hiç birinden haberi yok tabi... o da bana yeminler ettiriyo bişey duyduğunda söyle beni aldatırsa falan diye. 2 yaşnda cocukları var, biliyiroum aldatmış onu ama ben nasıl söylerim bunun vebalini kaldıramamki... söylesem yuvaları bozulcak, sebep olmak istemiyorum. bir de şu var, kuzenim arkadaş ortamndan uzaklaştı cunku bşka bi yere taşındılar. eskisi gibi kötü davranışları da yok...... sizce doğru mu yaptım anlatmamakla? bazen yengemin yüzüne bakarken utanıyorum onu kandırmış gibi hissediyorum...
yerinizde kuzeninizin arkadaşı olsaydı, sadece bir şüphe üzerine bile; yuvaları mı dağılır, kadını mı öldürür demeden şakkkk diye kuzeninize söylerdi ama. gel gör ki, erkek yapınca oluyor, "akıllandıysa" kabullenilebiliyor. kadının kadına yaptığı... kadının kendini reva gördüğü... söyleyen değil, yapan düşünsün bence. size yeminler ettiren birine yalan söylemek... işte dünyada kimseye güvenilmeyeceğinin kanıtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?