Kuzenim ve ben..

İnsan kuzenine karşı böyle şeyler hisseder mi yahu? İster yıllarca birbirinize uzak kalın, ister kardeş gibi büyüyün. Siz kuzensiniz. Lütfen yapmayın böyle şeyler. Gelip geçici olduğunu düşünüyorum. Şahsi fikrim, bu korkunç birşey. Size faydası olacak şeylere odaklanın, bunu aklınızdan çıkarın.

Birlikte olsanda asla cocuk yapmamalisin mesela... Ensest bir iliski normal bir iliski degildir ve tedavi ister ayrica... Bence hemen bu hislerden kurtul. En dogrusu bu

Grup seks normal bir iliski midir acaba?
Bir konuda bir üyeye degisiklik olur beraber yaparsiniz 3lu demistiniz.
Bu daha buyuk sorun.. Bence asıl bu tedavi edilmeli :KK14:

Ayrica konu sahibi arkadasim bence de kafan karışmış. Yani kuzenin kafanı karistirmis...

:KK14:
Kuzen evliligi ensestmis.!!! Bi ensestin tanimi öğrenin rica ederim. Ana, baba, ayni ana babadan kardesler, hala, teyze, dayi, amca, dede, nene ile kurulan cinsel iliski ensesttir.. ..

Grup seks normal bir iliski midir acaba?
Bir konuda bir üyeye degisiklik olur beraber yaparsiniz 3lu demistiniz.
Bu daha buyuk sorun.. Bence asıl bu tedavi edilmeli :KK14:

Ayrica konu sahibi arkadasim bence de kafan karışmış. Yani kuzenin kafanı karistirmis...

:KK14:
Kuzen evliligi ensestmis.!!! Bi ensestin tanimi öğrenin rica ederim. Ana, baba, ayni ana babadan kardesler, hala, teyze, dayi, amca, dede, nene ile kurulan cinsel iliski ensesttir.. ..

Wuuuuuu :KK57:

biraz kafanız karışmış. bence sınav stresinden. zaten kuzeninizden hoşlanmıyorsunuz merak etmeyin. sadece hormonlarınız tecrübesizliğinizden dolayı yanlış alarm veriyor. test çözmeye devam. üniversitede her şey çok güzel olacak.
fotoğrafı kuzenim yazmadan atması muhtemelen yeni ayrıldığı kız arkadaşı kıskansın diye. saçınıza dokunması, birlikte vakit geçirmeniz, üniversite tercihlerine yardım etmesi normal bir kuzenin yapacağı türden altında özel bir sebep yatmayan davranışlar. bunlardan acaba o da hoşlanıyor mu gibi bir düşünce çıkmamalı.

ne ensest mi ne alaka doğru bir ilişki olmasa da ensest degil sizde kızı iyice alt üst etmişsiniz. Canım diyorsun ya iyi bir okul da okuyor iyi bir kariyeri olacak sen bunlardan etkilenmişsin o da seni etkilemek için boş durmamış fotonuzu faceye falan atarak da eski sevgilisine nisbed yapmış senin üzerinden.

Wuhuuuuu ensestt diyenlere sasirdim..
Bizdede hic akraba evliliği yok şükür kuzenimle evlide değilim. Ensest denen şey dinen haram olandir.
Allah askina tesadüfen görüşmediginiz kuzenle tanisip aşık olsada aaa kuzenim deyip ayrilacakmiydiniz.
Ha onaylamiyorum engelli cocuklar olmasin yazik gunah. Ama kizcagiz taslanacak nerdeyse.
Arkadasim hava yapmis kariyerli arkadaş.. sende itibarindan tipinden vs etkilenmissin kaptirma uzak dur uzak tut.. erkek sonuçta:KK4:

Enset diye net bir vurgu yapanlar, baba ile kızın durumu, iki kardeşin durumu ile kuzen durumlarını nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz. Ensestlik sapıklıktır. Ha kardeş olarak görürsün, o ayrı ama sadece öyle görürsün, öyle değilsindir. Ben de kuzenlerimi kardeş gibi görürüm ama değilim işte, hem bir sürü kişinin geçmişinde akraba evlilikleri var sapık mı onlar.. İnsanların ensest yaftalanmasına kızıyorum. (ki altını çiziyorum, bizde benim bildiğim hiç akraba evliliği yok) Akraba evliliği doğru mu? Bence de değil, ama sapıklık mı ; hayır.

ne ensest mi ne alaka doğru bir ilişki olmasa da ensest degil sizde kızı iyice alt üst etmişsiniz. Canım diyorsun ya iyi bir okul da okuyor iyi bir kariyeri olacak sen bunlardan etkilenmişsin o da seni etkilemek için boş durmamış fotonuzu faceye falan atarak da eski sevgilisine nisbed yapmış senin üzerinden.
Ya gerçekten inanamıyorum konunun böyle yerlere çekilmesine, ben aşık oldum evlenmek istiyorum demedim sadece durumu anlayamadım hislerimi anlayamadım ve sordum.
Ama çok üzüldüm böyle tartışmalara yol açmasına.
Ve bir şok daha yaşıyorum benim üzerimden nispet mi yaptı kız arkadaşına?
Çok üzüldüm gerçekten.
Bir yandan konuyu açtığıma pişmanım bir yandan bazı şeyleri anlayabildiğim için şükrediyorum.
Teşekkür ederim.

Hayatınızda biri olmamasının boşluğundan bence bu duygular tabi sık görüşmediğinizden kuzen olarak algılamakta zor gelmiştir herşeyi konuşabildiğin yabancı bi erkek gibi hissetmiş olmalısın gelip geçici Şeyler arada bi ararsın kuzen nasılsın diye sonuçta herzaman görüşeceğin insan

Kuzenim derken akrabalik dereceniz ne ilk sayfadan sonra okumadigim icin bilmiorum.anne tarafiysa teyze oglu dayi oglu falan bisey degilde baba tarafi akraba evliliklerinde sakatliklar cikio canim.ayrica kardes gibi degilsiniz ki bisiler hissetmissiniz zaten uzun zamandir gorusmuomussunuz kisiligini bilemezsin emin ol tanidigin gibi degildir.eger ciddi olscagini düsunmuosan hic bulasma canim sonucta akrabasiniz bu sadece ikinizin arasinda olacak bisey degil butun sülaleye yansir olumsuz bir durumda.ha bana sorarsan bende karsiyim bu akrabalikta evliliklere gonul islerine ne kadar uzsk o kadar iyi.benim esimi teyze kiziyla teyze oglu evlendi bana cok acayip geldi tuhaf yani.bence derslerine agirlik ver elbet kismetin cikicak vakti zamani gelince en azindan okulunu bitir derslerinle gönul islerini simdilik karistirma derim ben cnm.

Kuzenim derken akrabalik dereceniz ne ilk sayfadan sonra okumadigim icin bilmiorum.anne tarafiysa teyze oglu dayi oglu falan bisey degilde baba tarafi akraba evliliklerinde sakatliklar cikio canim.ayrica kardes gibi degilsiniz ki bisiler hissetmissiniz zaten uzun zamandir gorusmuomussunuz kisiligini bilemezsin emin ol tanidigin gibi degildir.eger ciddi olscagini düsunmuosan hic bulasma canim sonucta akrabasiniz bu sadece ikinizin arasinda olacak bisey degil butun sülaleye yansir olumsuz bir durumda.ha bana sorarsan bende karsiyim bu akrabalikta evliliklere gonul islerine ne kadar uzsk o kadar iyi.benim esimi teyze kiziyla teyze oglu evlendi bana cok acayip geldi tuhaf yani.bence derslerine agirlik ver elbet kismetin cikicak vakti zamani gelince en azindan okulunu bitir derslerinle gönul islerini simdilik karistirma derim ben cnm.
Dayımın oğlu ama ben zaten sadece onun davranışlarını anlayamadığım için tuhaf hislere kapıldım ama teşekkür ederim ben de derslerime kaldığım yerden devam edeceğim.

Yeni kuşaklarda eskiye göre şükürler olsun ki akraba evlilikleri azaldı . Hatta inşallah azalarak bitsin.. Aileniz sizi bu konuda nasıl yetiştirirse öyle bakarsınız .. Bizdede asla yoktur akraba evliliği çünkü kuzen kardeştir bizdede .. Yıl olmuş 2015 artık olmasın bu muhabbetler .. Zaten şöylede bir sorun var ( engelli çocukları geçtim) düşünün akraba evliliği yürümezse tüm aile birbirine giriyor herkes birbirine düşman oluyor boşanma çok zor boşansan yakın akrabasın bir şekil görüşüceksin yeni bir insanla evlensen sorun ohooo hiç gerek yok bu riskleri almaya ..

Kuzeniyle evlenen bi cok insan var ensest iliskiyle de alakasi yok. Dini konular yasak ama biz dinimiz uzere yasadigimiza gore bu konuya da ancak bu sekilde cevap vermek duser bana . Dinimizde kuzenlerin birbiriyle nikahi uygun olduguna gore sikinti yok. Kaldi ki siz zaten yillarca iki defa gorusmussunuz numaranizi bile yeni vermissiniz birbirinize bunun kardeslikle ne alakasi var. icinize sinmiyor karsi tarafa kizlara bakiyor ediyor gibi guvensizlik besliyorsaniz zaten birlikte olmamalisiniz . Herhangi biri gibi dusunebilirsiniz bence . Tabi aile icinde sizin iliski durumunuzdan etkilencek bi cok insan vardir bunuda goz onunde bulundurmalisiniz . Allah gonlunuzdekini nasip etsin hayirliysa :KK56::KK66:

Şu an ne hissettiğimi inanın anlatmam çok zor.
Öyle tuhaf hissediyorum ki kendimi, yazıp yazmamak arasında kararsız kaldım
Hem kendime yakıştıramıyorum bu davranışımı hem de ne kadar ciddi ya da ne durumda olduğumun henüz farkında değilim.
4 gün önce kuzenim Ankara dan geldi.
Bunca yıldır bu 2. görüşmemiz kendisiyle.
İyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyor bir konferans için gelmiş.
Yarın dönecek Ankara'ya.
Benim de ideallerim olduğunu biliyor.
3 gün birlikte geçirdik üniversiteden konuştuk sürekli farklı konuşma olmadı.
Lakin...
İlk gün boğaza gittik, bir arkadaşımda vardı yanımızda bizi çekmesini istedi bana eliyle sarıldı epey yakın durarak çektirdi sonra facebook a attı, ilk olarak açıklama yapıp kuzenimle yazacaktı vazgeçti direkt attı.
Çok yakın davrandı bana. Ben de kuzenim diyerek yadırgamadım.
Ve dün akşam evimizin yakınında bir parka çıktık yürüyüş yapıp çimde oturup sohbet ettik.
Çimdeyken saçlarımdan bahsetti neden bu kadar kısa kestiğimi uzun saçlı halimi çok beğendiğini söyledi, ben de sınav stresinden dedim, ama daha sağlıklı oldu falan dedim sonra saçımla oynarken saçlarıma dokunup baktı evet dedi.
Bir anda bir şeyler hissetmeye başladım.
Sonra özel konulara girdik, sevgilisinden ayrıldığını falan söyledi.
Beni sordu, ben de şu an için kariyer odaklı olduğumu böyle şeylerle daha doğru bir zamanda ilgilenmeyi düşündüğümü söyledim.
Ama şu an ondan hoşlanıyorum.
Kendimden utanıyorum kuzenim sonuçta kardeş sayılır.
ama yıllardır neredeyse hiç görüşmedik.
Öyle efendi öyle düzgün bir kişiliği var ki üstüne içimdeki bu yalnızlık bu boşlukta eklenince hoşlanmaya başladım.
Sonra bana senin üniversite tercihlerine yardım ederim dedi.
Beni ararsın falan dedi numaralarımızı birbirimize verdik.
Bugün tekrar görüştük ama nedense bana soğuk davrandı o dayımlara geçecekti ben de evime o sıra görüşürüz derken tokalaşmak ister gibi bir anda elimi tuttu hafifçe sallayarak.
Hoşlanıyor mu bilmiyorum, ben nasıl böyle duygulara kapıldım bilemiyorum.
Kafamı testlerimden kaldıramıyordum bir anda tüm düzenim alt üst oldu sürekli onu düşnüyorum.

Bu arada...
Parktayken laf arasında birkaç kez sen benim abim sayılırsın gibisinden şeyler söyledim, nasıl ağzımdan çıktı bilmiyorum ama mantığım kabullenmediğinden olsa gerek.
Ve son olarak, avm de olsun dışarıda olsun kızlara bakması rahatsız etti biraz soğuttu bu beni.
Ama hala hoşlanıyorum, onu düşünüyorum ve fotoğraflarımıza bakıyorum.
Kendime inanamıyorum, sizce akibeti nasıl olur, ya da ne olmalı?
Ben şöyle tahmin ediyorum ki o döndüğünde beni arayıp sormaz ben de onu ve böylece iletişim kopar.
Kafam öyle karıştı ki bana biraz fikir verebilir misiniz, sağlıklı düşünemiyorum..
Ablalarım, arkadaşlarım.. Açtığım bunu konu çok yanlış yerlere çekildi inanın çok üzülüyorum.
Ben ne aşık oldum dedim.
Ne evlenmek istiyorum dedim.
Ne bebek.
Ama öyle yerlere çekilmiş ki konu pişman oldum açtığıma.
Benim yüzümden tartışanlar da kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Belki de ben tam olarak kendimi ifade edemedim ve yanlış anlaşıldım.
Ben bu hislerimin doğru olmadığını biliyorum.
Önceliğimin eğitimim olduğunu da biliyorum.
Sadece anlayamadığımı çok tecrübem olmadığı için sizlere yazdım.
Annem çok sert bir insan ve böyle bir konuyu ona açamayacağımdan sizlere açtım.
Beni anlayıp yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Tartışma içinde üzgünüm, ama anladım ki bundan sonra bir konu açarken 2 kez düşünmem gerekecek.
Ben yarından itibaren derslerime aynı tempoda devam edeceğim.
kuzenim kuzenim olarak kalacak içimde.
Anladım kafamın karıştığından böyle hissettiğimi.
Daha fazla bu konuya giremeyebilirim, lütfen kimse tartışmasın daha fazla, hakkınızı helal edin.

Ay Allah aşkına ne hoşlanma ilgi filan. Boşluğa düşmüşsun cok ders çalışmaktan olmus. Baska erkek mi yok da dayinin oğlu. Ayrıca size öyle yaklaşmasindan nasıl etkileniyorsunuz anlamıyorum. Ne kadar uzun zamandir gorusmeseniz de o sizin dayinizin oğlu. Akraba evlilikleri bizde olmadığı için konunuz bana çok ters geldi lütfen kusura bakmayin.
Bence siz anlamak istediğiniz gibi anlamissiniz. Normal bi arkadas da saçınıza bakip tutup yıpranmış yada kırılmış diyebilir. Hemen o düşünceyi atin bence aklinizdan.. Hayırlısı olsun..

Ablalarım, arkadaşlarım.. Açtığım bunu konu çok yanlış yerlere çekildi inanın çok üzülüyorum.
Ben ne aşık oldum dedim.
Ne evlenmek istiyorum dedim.
Ne bebek.
Ama öyle yerlere çekilmiş ki konu pişman oldum açtığıma.
Benim yüzümden tartışanlar da kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Belki de ben tam olarak kendimi ifade edemedim ve yanlış anlaşıldım.
Ben bu hislerimin doğru olmadığını biliyorum.
Önceliğimin eğitimim olduğunu da biliyorum.
Sadece anlayamadığımı çok tecrübem olmadığı için sizlere yazdım.
Annem çok sert bir insan ve böyle bir konuyu ona açamayacağımdan sizlere açtım.
Beni anlayıp yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Tartışma içinde üzgünüm, ama anladım ki bundan sonra bir konu açarken 2 kez düşünmem gerekecek.
Ben yarından itibaren derslerime aynı tempoda devam edeceğim.
kuzenim kuzenim olarak kalacak içimde.
Anladım kafamın karıştığından böyle hissettiğimi.
Daha fazla bu konuya giremeyebilirim, lütfen kimse tartışmasın daha fazla, hakkınızı helal edin.

Valla şu anda basım dönüyr bi halde yazacagm ama yazacagım. Bir kere kardeşi gibi nasıl oluyor orasını anlayamadım açıkcası. O sana namahrm. o kadar teyze oglu amca ogluyla evlenenler var yani o zmanalar abes olmamışta şimdi ki zaman mı abes oluyor bu konu ? Ha ben açıkcası dogru bulmuyorum yani uzak dursan o kouda senin karına olur. Çnkü bu duruma ailen nasıl bakar çevrenden ne tepkiler alırsın bilinmez. Ama zaten anladıgım kadarıyla birlikte geçirmiş oldugunuz bir çocukluk çok yakın bir kuzenlik yok ama yine de duygularınıda tekrar gözden geçirmende fayda var. Eger gerçketen bişeyler hissediyorsanda o düşünceyi kafandan atıp duygularını onarmalısın. Olabilir boşluguna gelip öyle hissetmiş olabilirsin insanız nihayetinde ama bu ders çalışmana mani olmasın. Çok üstünde durma

Bana akraba evlilikleri nedense itici geliyor.Fakat, turk-islam kulturu icinde bu iliskilere ensest diyemeyiz.

Kafanizi testlerden biraz kaldirmaya ihtiyaciniz var.Birkac guzel sozu ve birlikte zaman gecirmek sizi boyle duygulara ittiyse biraz kendiniz icin biseyler yapin.Sadece ders calismakla olmaz:KK66:

X