Ha bak sağlık açısından dersen bas göz üstüne haklisin çoğu birinci derece akraba evliliğin çocukları özürlü oluyo. Artik Onuda onleyeniliyorlar. Ama kesinlikle hic bir şekilde yasak değil ülkemin her karisinda da yasanan birşey. Haram değil günah değil suç değil.
Bu sitede bu gözler daha neler görecek Allah bilir. Size iyi eğlencelerDünyada o kadar yasak günah şeyler yaşanırken kimse toplumda yadirgamadigi halde geniş bakiyosa ve yasak günah suç olmayan birseye tepki gösteriliyorsa tamam kabul cahil benim :) bu konuyu terk ediyorum gulerek....
Ya lütfen böyle benim yüzümden tartışmayın.Bunu desteklemiyor oluşumuz neden tuhaf geliyor? Akraba evliliği sizce hoş mu? Benim aklim almiyor insan kuzenine nasil o gözle bakar?
Bu sitede bu gözler daha neler görecek Allah bilir. Size iyi eğlenceler
Lütfen kusura bakmayın konunun böyle tartışmalara yol açacağını bilseydim asla açmazdım.Dünyada o kadar yasak günah şeyler yaşanırken kimse toplumda yadirgamadigi halde geniş bakiyosa ve yasak günah suç olmayan birseye tepki gösteriliyorsa tamam kabul cahil benim :) bu konuyu terk ediyorum gulerek....
Ha bak sağlık açısından dersen bas göz üstüne haklisin çoğu birinci derece akraba evliliğin çocukları özürlü oluyo. Artik Onuda onleyeniliyorlar. Ama kesinlikle hic bir şekilde yasak değil ülkemin her karisinda da yasanan birşey. Haram değil günah değil suç değil.
Çok teşekkür ederim.Önce sınavına odaklan.
Hem sen de yazmışsın, bu yalnızlık içinde hoşlanmaya başladım diye.
Yani aslında ondan doğru düzgün hoşlanmıyorsun bile.
Senin hoşlandığın şey "o" değil, "onun ilgisi"
Aman zaten kuzen kuzene evlenenler de var diye düşünüp aklını bulandırma.
Sınavına ve geleceğine odaklan.
Sakat çocuk riski almaya değer mi?
İletişim kopar zaten o gidince.
Çok teşekkür ederim.
Ben yanlış anlaşıldım ne evlenmek istiyorum dedim ne aşık oldum dedim ne de bebek dedim.
Ben geleceğimin peşinde olduğumu da belirttim.
Sadece ne hissettiğimi anlayamadım ama siz çok güzel açmışsınız, ben de uyacağım tavsiyelerinize.
Dediğiniz gibi onun ilgisi ve benim sınav stresim bu boğuşmaca böyle hissetmeme neden oldu şimdi şimdi fark ettim.
Ama uyacağım tavsiyelerinize.