Kuzenim ve ben..

Canım bence sen kuzeninin ilgisini yanlış anladın sana bir arkadaş abi kardeş gibi yakın davranmış sende bunu o anki boşluğundan yanlış anlamışsın büyük ihtimalle. Kuzen bu candır biz kuzenimle kol kola da gezeriz onun omzuna başımı koyarım beraber dertleşirizde gecenin bir yarısı her konuda aşk hayatı aile hayatı ve hiç bir zaman bana sarılmasını yada özel şeyler anlatmasını yanlış anlamadım aynı şekilde oda

Önünde üni var daha kimlerle tanışacaksın kala ,kala kuzenine mi kaldın , çok dar düşüncelisin

İnsan kuzenine bile güvenemeyecek mi?
Seni kardeşi gibi görmüş yakin davranmiş yapma.

Canım bence sen kuzeninin ilgisini yanlış anladın sana bir arkadaş abi kardeş gibi yakın davranmış sende bunu o anki boşluğundan yanlış anlamışsın büyük ihtimalle. Kuzen bu candır biz kuzenimle kol kola da gezeriz onun omzuna başımı koyarım beraber dertleşirizde gecenin bir yarısı her konuda aşk hayatı aile hayatı ve hiç bir zaman bana sarılmasını yada özel şeyler anlatmasını yanlış anlamadım aynı şekilde oda
Yanlış da anlamış olabilirim evet ama dediğim gibi yıllardır görüşmediğimiz için kuzen bağını kuramadım ve yine yıllar sonra ikinci kez görüştüğümüz için böyle bir anda yakın davranması tuhaf geldi.
Ben de diğer kuzenlerimle böyleyim zaten kardeş gibi.
İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım kendimi de inanın anlayamadığım için yazdım.
Ama yazdıklarınızla yeni yeni fark ediyorum.
Size de yazdıklarınız için teşekkür ederim.

Kuzenler kardeş çocukları değil mi? Bunu belirtmek istedim.

Canım gerçekten anlam veremiyorum hic mi duymadiniz yada hic ki gormediniz teyze çocuklarının bir biriyle evlenmesini ? Veya hala amca dayı çocuklarının? Ne zamandan beri kuzenlerin evlenmesi yasak olmuş hayretler icerisindeyimm.

Yanlış da anlamış olabilirim evet ama dediğim gibi yıllardır görüşmediğimiz için kuzen bağını kuramadım ve yine yıllar sonra ikinci kez görüştüğümüz için böyle bir anda yakın davranması tuhaf geldi.
Ben de diğer kuzenlerimle böyleyim zaten kardeş gibi.
İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım kendimi de inanın anlayamadığım için yazdım.
Ama yazdıklarınızla yeni yeni fark ediyorum.
Size de yazdıklarınız için teşekkür ederim.
Ne demek canım sen kendine biraz zaman ver ve düşün fotoğraflara falanda bakma bir süre sonra bu boşluktan çıkınca sanada bu hissettiklerin gülünç gelecektir

Ne kadar saçma düşünceleriniz var!! Kuzenleri evlenilmez mi? Sevgili olmaz mi? Saka mi bu Ya yoksa ben mi çok cahilimmm anlamadım ki.

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! yok artıkkkk...!!!!!!! kuzenle evlenılmez mııııı sevgılı olunmaz mı ne demek yaaaa. bu kadar geniş olmayın. bide ne kdr sacma dusuncelerınız var demıssın. bizim dusuncemız mı sacma senın kı mi? bnm halamın amcamın teyzemın dayımın oglu canımdır kanımdır, kardesımdır abımdır yaa.. otesi olmaz olamaz. !!!! bence sen bu zihniyetteysen evet gercekten çok cahilsin.

çocuk sana bilerek yakın davranmış ayartmak hoşuna gitmiş ama gittiği an unutmuştur seni yüksek ihtimalle. kuzenim deyip kardeşçe görmemiş bence seni ama ciddi düşündüğünü de sanmıyorum. boşver yolda gördüğü kişiden bile hoşlanıyor insan. hoşlanmayı bu kadar abartma. hem kuzen hiç hoş değil bence. utanırsın ilerde bu düşündüklerin için.

Ha bak sağlık açısından dersen bas göz üstüne haklisin çoğu birinci derece akraba evliliğin çocukları özürlü oluyo. Artik Onuda onleyeniliyorlar. Ama kesinlikle hic bir şekilde yasak değil ülkemin her karisinda da yasanan birşey. Haram değil günah değil suç değil.

Canım gerçekten anlam veremiyorum hic mi duymadiniz yada hic ki gormediniz teyze çocuklarının bir biriyle evlenmesini ? Veya hala amca dayı çocuklarının? Ne zamandan beri kuzenlerin evlenmesi yasak olmuş hayretler icerisindeyimm.
Bunu desteklemiyor oluşumuz neden tuhaf geliyor? Akraba evliliği sizce hoş mu? Benim aklim almiyor insan kuzenine nasil o gözle bakar?

Sana tavsiyem aklının karışmasına izin verme
Yanlış bi hissiyattir de geç
Sınavın varmış önce bi iki gün başka şeyler yap istersen kafan Dağılsin
Sonra da derse tam gaz devam:)
Peki öyle yapayım teşekkür ederim.
Ki zaten sadece kafam karıştı onun davranışlarını anlayamadığımdan ben de içimde zaten koca bir sınav stresi varken yanlış hislere kapıldım.
Hatta yarından itibaren derslerime devam edeceğim :)

Önünde üni var daha kimlerle tanışacaksın kala ,kala kuzenine mi kaldın , çok dar düşüncelisin
Ya hayır zaten bana ona aşık olduğumu onsuz yapacağımı falan söylemedim.
Sadece ne olduğunu ne hissettiğimi anlayamadığımdan bahsettim.
Ben kariyer gelecek düşünen bir insanım, önce onları yoluna koymalıyım, ben kendimi bulamamışken bir başkasını hayatıma dahil etmek ona haksızlık olur, her kim olursa olsun.
Dediğim gibi hislerim beni yanılttı bu kadar, ama teşekkür ederim yazdıklarınıza.

başka kızlarada bakıyomuş büyük ihtimalle ilgisini yanlış anladın bende kuzenle evliliğe karşıyım çocuk açısından
Evet bunu şimdi şimdi fark ediyorum sayenizde başkasına bakmasa o zaman diyebilirdim ama hem bana yakın davranıp hep başkalarına bakmasını anlayamamıştım şimdi anladım artık.
Hem belki de o öyle sıcak kanlı biridir ve yakın davranıyordur herkese ben de bunu yanlış anladım.
Neyse ki sayenizde anladım, size ve aydınlatan herkese teşekkür ederim..

Ha bak sağlık açısından dersen bas göz üstüne haklisin çoğu birinci derece akraba evliliğin çocukları özürlü oluyo. Artik Onuda onleyeniliyorlar. Ama kesinlikle hic bir şekilde yasak değil ülkemin her karisinda da yasanan birşey. Haram değil günah değil suç değil.
Arkadaş sen kuzeninle evlisin galiba?

X