20 yıllık arkadaşımın abisi ile benim kuzenim 8 ay kadar önce benim iş yerimde tanıştılar. Kuzenim ameliyat hemşiresi , işyerime uğramıştı ve arkadaşımın abisinin de ofisi aynı plazada. Bunlar tanışıp birbirlerini whats app tan eklemişler, çıkmaya başladılar, birbirlerini çok seviyorlar ve geçen cumartesi nişanlandılar.
Buraya kadar sorun yok. gel gelelim arkadaşım çıldırdı. Kuzenim, abisini evlenmek için tehdit etmişmiş (kız en başta, benimle ciddi değilsen, bu yola çıkmayalım ben evlenmek istiyorum demişmiş), abisi yalnızlık korkusundan evleniyormuş, yok kız şişkoymuş, evde kalmışmış, çocuk yapmak istiyormuş, nasıl çocuk yapmak istermiş, balayında İspanya'ya gitmek istiyormuş ama abisi Fransa'yı istediği halde İspanya'ya gideceklermiş, neden kızın istediği oluyormuş. Kız gezmeyi çok seviyormuş, abisi yorgun argın kızı gezdiriyormuş.
Annesi kuzenimi beğeniyor istiyor ama görümce çıldırdı. Dün akşam arkadaşım beni aradı, abimle çok büyük kavga ettik. Abimi sildim, o 0....u ailemizi parçaladı, hem annemle hem abimle kavga ettim dedi.
Kızlar her şey benim yüzümden mi oldu. Çok kötüyüm kuzenim için çok ağır hakaretler etti, şoklardayım ve o kız bunların hiç birini haketmiyor. Hiç uyuyamadım.
Ne yapmalı, nasıl davranmalı bu görümceye?