Kuzenim ve arkadaşımın abisi evlenmeye karar verince

Görümce kıskançlık krizlerine girmiş. Bunlar sonuçta iki yetişkin insan, ilkokul çocukları değil. Karar vermişler, hayatlarını beraber geçirmek istemişler. 8 aydır kızın şişkoluğunu görmemiş de şimdi mi görmüş arkadaşınız. Görümce çok tehlikeli. Bence bunu bana söyleme de arkadaşına. Git yengene ve abine söyle de ve işin içinden çık. Onlar koskoca insanlar, sen onları evleneceksiniz diye zorlamadın. Ortak kendileri karar almışlar. Bunda senin bir suçun yok. Görümcenin problemi kimle ise gitsin onunla konuşsun.

20 yıllık arkadaşımın abisi ile benim kuzenim 8 ay kadar önce benim iş yerimde tanıştılar. Kuzenim ameliyat hemşiresi , işyerime uğramıştı ve arkadaşımın abisinin de ofisi aynı plazada. Bunlar tanışıp birbirlerini whats app tan eklemişler, çıkmaya başladılar, birbirlerini çok seviyorlar ve geçen cumartesi nişanlandılar.

Buraya kadar sorun yok. gel gelelim arkadaşım çıldırdı. Kuzenim, abisini evlenmek için tehdit etmişmiş (kız en başta, benimle ciddi değilsen, bu yola çıkmayalım ben evlenmek istiyorum demişmiş), abisi yalnızlık korkusundan evleniyormuş, yok kız şişkoymuş, evde kalmışmış, çocuk yapmak istiyormuş, nasıl çocuk yapmak istermiş, balayında İspanya'ya gitmek istiyormuş ama abisi Fransa'yı istediği halde İspanya'ya gideceklermiş, neden kızın istediği oluyormuş. Kız gezmeyi çok seviyormuş, abisi yorgun argın kızı gezdiriyormuş.

Annesi kuzenimi beğeniyor istiyor ama görümce çıldırdı. Dün akşam arkadaşım beni aradı, abimle çok büyük kavga ettik. Abimi sildim, o 0....u ailemizi parçaladı, hem annemle hem abimle kavga ettim dedi.

Kızlar her şey benim yüzümden mi oldu. Çok kötüyüm kuzenim için çok ağır hakaretler etti, şoklardayım ve o kız bunların hiç birini haketmiyor. Hiç uyuyamadım.

Ne yapmalı, nasıl davranmalı bu görümceye?

Ortada sizin yüzünüzden olmuş olumsuz bir durum yok ki. İki yetişkin insan , tesadüfen sizin işyerinizde tanışmışlar ve birbirlerini beğenip sevmiş , yuva kurmaya karar vermişler.

Arkadaşınız , arkadaşlık kavramını yanlış anlamış. 20 yıllık arkadaşınız diye göz yummayın bu tavrına. Sen 20 yıllık arkadaşımsın , diğeri de kuzenim. Birbirini seven iki insan için bu şekilde konuşman yanlış. Bana bunları anlatarak , laf taşımamı ve aralarının bozulmasını umuyorsun sanırım , lütfen bir daha aynı şeyi tekrarlama deyin. Tekrar etmek isterse de ben bunları duymak istemiyorum deyip kapatın telefonu.

Bu insana arkadaş denir mi ? Muhatap alınır mı ?
O.. olduğunu nereden biliyormuş, P.... nimi yapmış terbiyesiz
Yerinizde olsam bu insanı ibreti alem için pataklarım, hadsiz
Abisi sevmiş evleniyor, ona söz düşer mi
Hele de sizin kuzeniniz, edep ya bu ne cüret, konuşturmayın bu densizi, benzetip bırakın

Sonuçta akrabasınız arkadaşlık biter ama akraba bağlı hiç kopmaz
bence gerçeği kuzenlnl anlat ömor boyu onun entrikalarıyla uğraşır sende hep üzülürsün

Sendeki tek kabahat, o kızın ağzının payını verememek bence. Kıskançlığından çatlamış kız baksana, terbiyesiz ya...

Arkadas mi oyle arkadasmi olur. Sixin kabahatiniz boyle bir arkadas bulmak olmus hersey kader kismet elinden ne gelir hic karisma kizlada kavga etme sonra ilrde gelin gorumce iyi olur kotu yine sen olursun

Ha bir de ben senim yerinde olsam gider kızın abisine de kuzenine de herşeyi anlatırdım, kızın yüzünü cümle aleme gösterirdim. Ettiği hakaretleri bence anlat ki abisine, ne olduğunu görsün.

Size anlatmasinin nedeni ne acaba? Bu kadar ileri gidebiliyorsa siz daha önce daha azini onaylamissinizdir muhtemelen dozunu artirmistir.

20 yıllık arkadaşımın abisi ile benim kuzenim 8 ay kadar önce benim iş yerimde tanıştılar. Kuzenim ameliyat hemşiresi , işyerime uğramıştı ve arkadaşımın abisinin de ofisi aynı plazada. Bunlar tanışıp birbirlerini whats app tan eklemişler, çıkmaya başladılar, birbirlerini çok seviyorlar ve geçen cumartesi nişanlandılar.

Buraya kadar sorun yok. gel gelelim arkadaşım çıldırdı. Kuzenim, abisini evlenmek için tehdit etmişmiş (kız en başta, benimle ciddi değilsen, bu yola çıkmayalım ben evlenmek istiyorum demişmiş), abisi yalnızlık korkusundan evleniyormuş, yok kız şişkoymuş, evde kalmışmış, çocuk yapmak istiyormuş, nasıl çocuk yapmak istermiş, balayında İspanya'ya gitmek istiyormuş ama abisi Fransa'yı istediği halde İspanya'ya gideceklermiş, neden kızın istediği oluyormuş. Kız gezmeyi çok seviyormuş, abisi yorgun argın kızı gezdiriyormuş.

Annesi kuzenimi beğeniyor istiyor ama görümce çıldırdı. Dün akşam arkadaşım beni aradı, abimle çok büyük kavga ettik. Abimi sildim, o 0....u ailemizi parçaladı, hem annemle hem abimle kavga ettim dedi.

Kızlar her şey benim yüzümden mi oldu. Çok kötüyüm kuzenim için çok ağır hakaretler etti, şoklardayım ve o kız bunların hiç birini haketmiyor. Hiç uyuyamadım.

neden kuzenin hakkında böyle konuşmasına izin verdin? bir de benim yüüzmden mi diyorsun.. iki insan evleniyor geri kalanlar kapının dışında kalır görümcen de yedirememiş besbelli

Evlilik iki kişi arasında oluyor, görümce kim yahu?

sen kendini suçlama.
bi de balayına italya'ya gitsinler, kimsenin istediği olmasın.
ya da fransa'dan ispanyaya geçsinler, ne ki yani.

böyle şeyler için ayrılınır mı?

ayrıca ben de olsam biriyle görüşürken niyetin ciddi değilse zamanımı harcama derim yani, kızın ciddiyetini gösterir bu. adam kabul etmiş ki ilerlemişler. görümceye ne :/ görümce değil örümcek D:

görümce kıskançlık krizlerine girip haddini fazlasıyla aşmış

Elinde gerçekten öfkelenmesine sebep olacak somut nedenler olsaydı hak verebilirdim.Hakaret etme lüksü zaten hiç yok.Siz arkadaşınızı karşınıza alıp düzgünce vermenız gereken cevabı verın.Sonuçta kuzeninizin hiçbir hatası yok.Psikolojisi sıkıntılı gerçekten!

ayy bu ne kıskançlıkkk Allah düşman başına vermesin böyle görümceyi,senin niye suçun olsunki nasip kısmet herşey .Bence kuzenine öyle laflar ettirme hiç dinlemeden kapasaydın telefonunu. kuzenine olanı anlat oda nişanlısına anlatsın şimdiden ezsinler başını yoksa çok daha çirkefleşir :KK70:
Ay benim görümcem neka tatlıı ya çok şükür ,böyle olsa napardım:KK57:

kıskanmışşşşşş tam bir görümceeeee.
yazık kıza ama bence nişanlısına bahsedin ki şimdiden aalarına mesafe soksun oglan..

X