• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kuzenim adına yardım istiyorum acil...zamanı az kaldı (resımlı)

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar kuzenim adına yazıyorum buraya ona yardım edermısınız ?

Nişanlıgı alttakı modelın aynısı şalının rengide aynı saks mavisi fakat aksesuarı bundan degıl daha farklı bı aksesuar almış elbise boydan yere kadar. Simfi size sorumuz şu dış mekanda cekım yaptıracakları için elınde cıcegı olsun ıstıyor kararsız kaldım bende dedım kk da bi soralım :)

Sizce hangi cicegi alsın veya yaptırsın ?

Nişanlığı bunun aynısı aynı bu modelden saks mavisi

$734145_317428978366517_872505397_n.jpg

Çiçekler ise sunlar

$60 tl---ürün kodu = 2013008 (1).jpg $attachment.jpeg $gelin buketi22kr.jpeg Eki Görüntüle 617515

Bi de kendi fikrimi syleyım bende bunu begendım fıyatıda uygun asırı fazla bı malıyetı yok bunu begendıgım söyledım ama kararsız yınede sızce bu olur mu o abıyeye ?

$60 tl---ürün kodu = 2013008 (1).jpg

2 ya da 3 diyoruuum :1::1: Hayırlı olsun bu arada Allah bir ömür mutlu etsin :16:

Son düzenleme:
canım bende sizinle aynı fikirdeyim elbise ve şal zaten saks mavisi çok koyu olacak birde çiçeğin renginde saks mavisi olursa bence aşırı koyu olacak ama bunda açık maviler falanda var bence saks mavisinin duruşunu yumuşatıyor daha uyumlu olacağını düşünüyorum Allah hayırlı etsin inşallah :)

bende 2 diyorum...3 numara bana karışık geldi....2 daha asil duruyor.....

eşarbındaki o aksesuarı takmıcak değil mi örümcek gibi duruyor....

bende 1. diyorum. her yer saks mavisi olup boğmasın. acık mavili yani sizin sectiğiniz daha güzel durur.

Back