- 10 Mart 2010
- 2.107
- 2.387
- 398
- Konu Sahibi DegisikRuhHali
-
Kuyruk Sokumu Ağrısına Ne İyi Gelir
Genel olarak oturarak çalışan bayan ve erkeklerin genel sorunlarından birisi olan kuyruk sokumunun tedavisi hakkında sizlere yardım etmeye çalışacağız inşallah sizlere bir faydamız dokunur.
Malzemeler ;
=> Bir çay bardağı Hardal Yağı
=> Bir çay bardağı Biber Yağı
=> Az miktarda zeytin Yağı
Hazırlanışı ; Bu üç yağı bir tencerede karıştırıp kaynatıyoruz. Bu karışımı 2-3 hafta boyunca her gece yatmadan önce ağrıyan bölgenize masaj yaparak sürünüz.
Kuyruk Sokumu Ağrısı İçin Hangi Doktora Gidilmeli ; Kuyruk Sokumu Ağrısına ortopedi ve cerrahi uzmanlar bakabilir.
Arkadaşlar bende yaklasil 6ay önce merdivenlerden düştüm ilk gittiğimde simit kullan 6 7ay içinde geçer o zmna kadar cekeceksin bise yapılamaz dedi ama ne oturabiliyorum arkama yaslanarak nede oturdugumda kalkabiliyorum sanki bucak sapliyorlar 2hafta önce tekrar gittim emar çekildim sağa doğru eğilmiş kuyruk sokumum parmagiyla düzeltti çok aci verici bi işlem neyseki kisa surdu 4hafta simit kullan dedi ama gene ayniyim duzelttirenler hep iki gün içinde geçtiğini söylüyorlar bana buda fayda etmedi kafayi yicem anlicaginiz Allah dusmanim basina vermesin çok illet bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?