• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortopedi Kuyruk sokumu ağrısı (Koksigodini)

DegisikRuhHali

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.107
2.387
398
Arkadaşlar, 4 gündür kuyruk sokumumda tarif edilemez bir ağrım var. Gece yatağımda dönerken farkettim ilk önce sonrada ağrı artarak devam etti. Şuan baya kötü durumdayım. Oturamıyorum, kalkamıyorum, sağa sola dönemiyorum, eğilemiyorum. Çatalımın başladığı yerde sanki içerde bir beze var üstüne oturunca ağrı yapıyor. Sertleşme var. ama sivilce yada kıl dönmesi gibi birşey değil. Hafif bir kızarıklık var ama herhangi bir başı yok. İşim gereği devamlı oturarak çalışıyorum ve çok zorlanıyorum. Merhem sürdüm masaj yaptım biraz her akşamda uygulayacağım. Aranızda böyle bir ağrı çeken varmı? Nekadar sürede düzeldi ve tedavi olarak ne uyguladınız? Bilgi verirseniz sevinirim. Çok korkuyorum. İğne görmeye dayanamam işllah cerrahi bir müdahale gerektirmezzzzzz :18::43:

Kuyruk Sokumu Ağrısına Ne İyi Gelir

Genel olarak oturarak çalışan bayan ve erkeklerin genel sorunlarından birisi olan kuyruk sokumunun tedavisi hakkında sizlere yardım etmeye çalışacağız inşallah sizlere bir faydamız dokunur.

Malzemeler ;

=> Bir çay bardağı Hardal Yağı
=> Bir çay bardağı Biber Yağı
=> Az miktarda zeytin Yağı

Hazırlanışı ; Bu üç yağı bir tencerede karıştırıp kaynatıyoruz. Bu karışımı 2-3 hafta boyunca her gece yatmadan önce ağrıyan bölgenize masaj yaparak sürünüz.

Kuyruk Sokumu Ağrısı İçin Hangi Doktora Gidilmeli ; Kuyruk Sokumu Ağrısına ortopedi ve cerrahi uzmanlar bakabilir.

düştüyseniz ya da sert oturup zedelediyseniz kırık olabilir
ama sivilceye benzetiyormuşsunuz inşallah kırık değildir
bir an önce doktora gitmenizi tavsiye ederim
çünkü zedelenme kırık varsa doktor müdehalesi olmazsa kaynıyor ve sıkıntı yapıyor
bu arada üzerine oturmayın
ya da ortası çukur olan bir yere oturun
sert yerlerden uzak durun
geçmiş olsun

Kuyruk Sokumu Ağrısına Ne İyi Gelir

Genel olarak oturarak çalışan bayan ve erkeklerin genel sorunlarından birisi olan kuyruk sokumunun tedavisi hakkında sizlere yardım etmeye çalışacağız inşallah sizlere bir faydamız dokunur.

Malzemeler ;

=> Bir çay bardağı Hardal Yağı
=> Bir çay bardağı Biber Yağı
=> Az miktarda zeytin Yağı

Hazırlanışı ; Bu üç yağı bir tencerede karıştırıp kaynatıyoruz. Bu karışımı 2-3 hafta boyunca her gece yatmadan önce ağrıyan bölgenize masaj yaparak sürünüz.

Kuyruk Sokumu Ağrısı İçin Hangi Doktora Gidilmeli ; Kuyruk Sokumu Ağrısına ortopedi ve cerrahi uzmanlar bakabilir.

çok teşekkür ederim bilgilerin için. bir yarın bu yağları temin edip kullanmaya başlıyım. Bir süre en azından bunu denerim sonrasında geçmezse bir doktora başvururum. Teşekkürler

kuyruk sokumu kırılınca oluyor ama darbe almak lazım onun icinde benimde kırılmıstı emniyet kemerinin ustune gelmist tam kuyruk sokumum bende hızlıca oturdum tarifsiz bir acıydı bu olay olalı 1 sene oluyor ve ben hala cok ayakta durdugum zamanlar otururken orası acır bazen agrı yapar

kuyruk sokumu sirtindaki kemigin parcasi, vucudun o kemikteki sinyaller sayesinde calisiyo Allah gostermesin bi kirilma yada zedelenme olursa bacaklarin tutmaya bilir
bence hemen bi doktora git sen

Merhaba uzun süredir giremiyordum geç oldu ama teşekkürler. İşyeri hekimime gözüktüm ve iltihap olduğunu söyledi. Antibiyotik ve kremler verdi. 3 gün sonrada iltihap aktı ve acım hafifledi. Şişlikte geçti. Şuan çok iyiyim. Ama tekrarlama durumu varmış. Bende ilk kırıkmıdır diye şüphelenmiştim, yada incittim heralde dedim ama öyle değilmiş. Antibiyotik kullanmak gerekiyormuş. İşşallah bir daha tekrarlamaz yoksa dayanılacak gibi bir acı değil.

seelam canım msj atmışsın bana yazıyorum ama msj kutun doluymuş silmen lasımmış msj gelmesı için hangı kremlerı kullandın acaba bnımde kullanmadıgım krem kalmadı ama geçmedi

Arkadaşlar bende yaklasil 6ay önce merdivenlerden düştüm ilk gittiğimde simit kullan 6 7ay içinde geçer o zmna kadar cekeceksin bise yapılamaz dedi ama ne oturabiliyorum arkama yaslanarak nede oturdugumda kalkabiliyorum sanki bucak sapliyorlar 2hafta önce tekrar gittim emar çekildim sağa doğru eğilmiş kuyruk sokumum parmagiyla düzeltti çok aci verici bi işlem neyseki kisa surdu 4hafta simit kullan dedi ama gene ayniyim duzelttirenler hep iki gün içinde geçtiğini söylüyorlar bana buda fayda etmedi kafayi yicem anlicaginiz Allah dusmanim basina vermesin çok illet bisey

Arkadaşlar bende yaklasil 6ay önce merdivenlerden düştüm ilk gittiğimde simit kullan 6 7ay içinde geçer o zmna kadar cekeceksin bise yapılamaz dedi ama ne oturabiliyorum arkama yaslanarak nede oturdugumda kalkabiliyorum sanki bucak sapliyorlar 2hafta önce tekrar gittim emar çekildim sağa doğru eğilmiş kuyruk sokumum parmagiyla düzeltti çok aci verici bi işlem neyseki kisa surdu 4hafta simit kullan dedi ama gene ayniyim duzelttirenler hep iki gün içinde geçtiğini söylüyorlar bana buda fayda etmedi kafayi yicem anlicaginiz Allah dusmanim basina vermesin çok illet bisey

Hangi bolume gittin?

Elle cekme ise yaramadi bende de. Ameliyat diyor doktorum

Back