- 26 Mart 2015
- 58
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi ulicserenay
Evet onun farkindayim..Eger sevgi kalsaydi barisirdik.Toparlanmaya calisiyorum canim onun mutlu olmasini istiyorum dedigim gibi kendime yediremiyorum bununda nedeni malesef egom..Kuyruk acısı olduğunun bilincinde olman bence güzel, bence hayatına odaklan sen de mutlu olmaya çalış. Düşünme onların mutluluğunu. Sen zaten onunla mutlu olabileceğini düşünseydi 4 ay içinde zatenbarışırdın
sevgin bitmiş zaten zamanla alışırsın nelere alışılmıyor kiKızlar 5 ay once sevgilimle ayrildik 4 ay boyunca peşimden koştu ama ben sevmedigim icin barismadim iliskimiz 2 bucuk yila yakin surdu.Icimdeki sevgi bitmişti.O baja vazgecilmez oldugumu hissettirdi cok hemde.1 hafta önce sevgilisi oldugunu ogrendim ve cok mutlular hemde cok iste ne olduysa bana o an oldu sanki cocuk degere bindi.Ama ben bunu biliyorum bende kuyruk acisi olustu.Cocuk 4 ay boyunca barismak istedi eger sevseydim dayanamaz barisirdim.Kendimi cok kotu hissediyorum icimdeki duygu beni yiyio bitiriyor nefes alamiyorum bazen.Napicam ben ne yapmaliyim ?
Canim ne guzel ozelestiri yapiyorsun ya. Valla az rastlanir senin gibisine...Evet onun farkindayim..Eger sevgi kalsaydi barisirdik.Toparlanmaya calisiyorum canim onun mutlu olmasini istiyorum dedigim gibi kendime yediremiyorum bununda nedeni malesef egom..
Cok tesekkur ederim :)Canim ne guzel ozelestiri yapiyorsun ya. Valla az rastlanir senin gibisine...
Bir baskasi bu konuyu acmis olsa "4 aydir benim pesinden kosuyoken, 1 hafta icinde baskasina asik olmus olamaz" diye girerdi olaya
Canim ya insallahneden böyle hissettiginin farkinda oldugun icin, bu duygularinda gecmesi an meselesi
Canim ya insallah
ne kadar guzel yazmissin icime su serpti sevgiler :)Annem derdi Aşkı bitirmek için başka aşk gerekir diye..
Sende sevip mutlu olduğunda güleceksin bu günlerine. Hatta kızacaksın kendine nasıl da bencilmişim diye.
Yok asla yanlis atmam canimbaska seylere odaklan belki baska biriyle bi flörtlesme iyi gelir kafan dagilir. bu karmasik duygular icinde yanlis adim atma yine basina bela edersin bak
insallah cabuk gecer
Yok asla yanlis atmam canimoluruna biraktim diyorum ya mutlu olsun bu sefer bencillik yapamam,belki bu bana ders oldu