- 31 Ağustos 2008
- 4.925
- 505
- Konu Sahibi CallanPinckney
Değişik bir tarif ellerinize sağlık,başarılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim,inşallah bir gün yayla havasını içimize çekerek has memleketinde yeriz :))ellerine sağlık canım güzel görünüyor mıhlamayı bende çok severim yalnız mıhlama her ne kadar kaşar peyniri tel peynir dil peyniri gibi peynirlerle yapılabiliyorsada en lezzetlisi mıhlama için yayla peyniridir onunla tadı muhteşem oluyor ve sıcak sıcak yendiği zaman peynirler uzayıp harika oluyolar soğudukça katılaşıyor bu yüzden bakır tavada yapacaksın tavadan çıkarmadan servis yapacaksınki katılaşmasına fırsat olmasın ama yinede sunumun güzel başarılar dilerim
daha acemi aşçıyım ondan :) ben de sizden yeni bilgiler ediniyorum :))çok sevdiğim bir kahvaltı yemeğidir, muhlama değil kuymaktır :)
tarifin bizim yaptığımızdan biraz farklı olmuş ve aslında sende bilirsin kuymak tabakta yenmez piştiği tavada bana bana yenir
ellerine sağlık :)
işte acemi aşçı olunca bunları bilmiyoruzKuymakla mıhlama farklı şeyler mıhlamanın özel peyniri var mısır unuyla yaplır, kuymak ise kaymakla ve tereyağıyla yapılır içinde peynir olmaz normal un olur: ) ananem çok yapardı safi teyzemde öyle : ) yine de elinize sağlık başarılar : )
Ben de acemiyim : )) büyüklerim sayesinde bilmiş oldum bende : )) inşallah öğreniriz :)işte acemi aşçı olunca bunları bilmiyoruz
zamanla öğreniriz inşallah :))
deneyeceğim teşekkürlerellerine sağlık....
bende çok yaparım kuymağı... ama kaşar yerine dil peyniri falan kullan canım daha akışkan ve kıvamlı oluyor..